331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaman her şeyi çözer
Şu beklemek olmasa

Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma
Gel beni azad et kayboldum karanlıkta
Ben bizi unutmam ve gitmek yakışmaz bana
Yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma

Zaman her şeyi çözer
Şu beklemek olmasa

Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma
Gel beni azad et kayboldum karanlıkta
Ben bizi unutmam ve gitmek yakışmaz bana
Yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma

Merhaba, yaw bu kadar moralsiz olma :1hug: Teskere zamanı zaten dediğin gibi zaman hemencecik geçmiş gibi olacak kaydirigubbakcemile3

bizz işe yaramıyomuyuzz yaniii :) senağlama
Yok canım aşk olsun olur mu öyle şeyy opuyorumnanaktan
Merhaba, yaw bu kadar moralsiz olma :1hug: Teskere zamanı zaten dediğin gibi zaman hemencecik geçmiş gibi olacak kaydirigubbakcemile3

Merhaba yok yok morelsiz değilim canım hatta aksine morelim çok iyizemuszemus az kaldı çünküdelikafadulden

Son düzenleme:
damla ve lingust gunaydın kızlar. sizlerli gormek ne guzel bu saatte

ii yaptın bende yanlız kalmamaıs oldum. bı suredı ryoksun nerelerdesın

canım işlerim çok yoğundu bugün açılışımız var herkes gitti ben gitmedim işyerindeyim yanlızım

Ya aslında burda 10 gunde bır toplantı yapsak herkes gelse olmuyo bole parca parca.

ben burdayım sen hemen nereye kayboldun

İyi akşamlar canım, nasılsın??? Bugün gidiyodu di mi??

eevet canım varmıştır sanırım ama haber yok daha.... gidiceği yere ulaşım yoktu hafta sonu olduğundan askeri araçta göndermediler taksi falan bulmaya çalışcaktı sağ salim ulaşmıştır umarım :asigim: :1hug:
sen nasılsın bebeem? yoktun sabahtır :hulya:

Ayyyy canıııııııııım :1hug: Ulaşmıştır canım, içini ferah tut. Umarım tez zamanda arar seni. İlk gün askeriyede kalacak di mi?? Keyfin nasıl, iyisin di mi? Şeniz

Evet canım keyfim yoktu pek, nete girmedim hiç (ama aklım sendeydi valla ilk sana yazdım yerimseniben), oyalanmak için film izledim, sonra da uyudum. Bol bol telde konuştuk bi de :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…