331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol bidenem benim Şeniz kötü düşünmüyom zaten ama bugün ne yapıcağı belli değildi lefkoşadan başka bi şehre geçmesi gerek ya taksi var yalnızca onun dışında orda kitle iletişim araçları pek yaygın değilmiş( ee tabi oaralarıda bilmiyo nerde ne war yok allahtan yanında bi arkadaşı daha war ikiside aynı yere gidicekler hallederler umarım bi şekilde :asigim:

çook sewindim guzuuuu keyfin yerine de gelmiştir hem hihoyyyt zemuszemus istirahatlimi sefgülün hala?

Ben de arkadaşı yok mu diye soracaktım... kesin çıkıyo birileri çünkü :)) Sevindim canım, iyi olmuş böyle. Koca erkekler, kaybolcak değiller ya :roflol:
Telde iş muhabbetleri ile geçti de, içim sıkıldı valla, pööööf yerimseniben Yarın ve pzt de istirahat kaydirigubbakcemile2

ewet canım başlarının çaresine bakabilirler :asigim:
sıkmayın cnm kendinizi su akar yolunu bulur demişler olumunekankayizsmile gönlünüzce olacaktır her şey Şeniz

2 misafirimiz var sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Kim acep o 2 misafir, gelirler belki sohbetimizin cazibesine kapılarak kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

Kaç kişiydiniz yoğun olarak paylaşan başlarda ?

canım çok fazlaydı bi de terhis olmasına 1 ay kalmış kişilerde çoktu baya bi kalabalık oluyoduk yani topikte başımız dönüyodu tüm mesajlar birbirine giriyodu o derece yani -tatlicadiarzu-

canım çok fazlaydı bi de terhis olmasına 1 ay kalmış kişilerde çoktu baya bi kalabalık oluyoduk yani topikte başımız dönüyodu tüm mesajlar birbirine giriyodu o derece yani -tatlicadiarzu-

Şimdi yazıp kaçıyolar sanki :sm_confused: :))

Ahanda geldiler :)) Hoşgeldin mysoul. Dün iyi olmana sevdim :)) Öyle yazılar yazınca, kötüsün sandıydım

Yok bana eser öyle o şarkıyı dinliyordum yazdım bir anda

linguist canım nasılsın yaa görüşemiyoruz artık doğru dürüst biy crncrn kimse gelmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…