Ayyyy canıııııııııım :1hug: Ulaşmıştır canım, içini ferah tut. Umarım tez zamanda arar seni. İlk gün askeriyede kalacak di mi?? Keyfin nasıl, iyisin di mi? Şeniz
Evet canım keyfim yoktu pek, nete girmedim hiç (ama aklım sendeydi valla ilk sana yazdım yerimseniben), oyalanmak için film izledim, sonra da uyudum. Bol bol telde konuştuk bi de :asigim:
Ben de arkadaşı yok mu diye soracaktım... kesin çıkıyo birileri çünkü :)) Sevindim canım, iyi olmuş böyle. Koca erkekler, kaybolcak değiller ya :roflol:
Telde iş muhabbetleri ile geçti de, içim sıkıldı valla, pööööf yerimseniben Yarın ve pzt de istirahat kaydirigubbakcemile2
Kaç kişiydiniz yoğun olarak paylaşan başlarda ?
canım çok fazlaydı bi de terhis olmasına 1 ay kalmış kişilerde çoktu baya bi kalabalık oluyoduk yani topikte başımız dönüyodu tüm mesajlar birbirine giriyodu o derece yani -tatlicadiarzu-
Şimdi yazıp kaçıyolar sanki :sm_confused: :))
nbr canımselam kızlarrr
Ahanda geldiler :)) Hoşgeldin mysoul. Dün iyi olmana sevdim :)) Öyle yazılar yazınca, kötüsün sandıydım
Yok bana eser öyleo şarkıyı dinliyordum yazdım bir anda
Senin sevdüceğin nerde asker?? Ne kadar zamandır birliktesiniz?? Pek de bi meraklıyım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?