331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
linguist canım nasılsın yaa görüşemiyoruz artık doğru dürüst biy crncrn kimse gelmiyor artık

ewet ya hele cceren hiç uğramıyo artık hadi diğerlerini arada bi görüyomda .....sen hbr alabildin mi cerenden

Kısa dönem di mi?? Mutlu beraber devamını dilerim birlikteliğinizin :))

ewet ya hele cceren hiç uğramıyo artık hadi diğerlerini arada bi görüyomda .....sen hbr alabildin mi cerenden
ceren bi ara arkadaşında kaldı ama şimdi evde olması lazım sanıırm interneti kesik
Kısa dönem di mi?? Mutlu beraber devamını dilerim birlikteliğinizin :))

hı hı kısa dönem, sağol aynı şekilde iyi dileklerini sana iletiyorumopuyorumnanaktan

ceren bi ara arkadaşında kaldı ama şimdi evde olması lazım sanıırm interneti kesik

hı hı kısa dönem, sağol aynı şekilde iyi dileklerini sana iletiyorumopuyorumnanaktan

hmm anladım canım kafamçokkarıştı

Teşekkürler opuyorumnanaktan Ya senin o avatarla ben seni nasıl üzgün sanmayayım boshayallersmile Niye o resmi seçtin??

Çok hoşuma gitti ama üzgün değilim ha eğer bu topiğin başından okuduysan bunalımlarıma rastlarsın eminmki ama geronimo ismiyle

linguist canım gitti mi Kıbrıs a görüşebildin mi? Gerçi artık rahat eder komutan oldu

ya zaman azaldıkça daha mı yavaş geçiyor ne??

Çok hoşuma gitti ama üzgün değilim ha eğer bu topiğin başından okuduysan bunalımlarıma rastlarsın eminmki ama geronimo ismiyle
Ayrılışların ilk günü kim öyle olmuyo ki boshayallersmile

ya zaman azaldıkça daha mı yavaş geçiyor ne??
Artık gün olarak sayılara dikkat etmemeye çalışıyorum ben... bugün uşak, yarın şanlıurfa işte... erkek arkadaşım urfada buarada...
Yavaş geçmeden çok sanırım onların orda iyice bunalması bize olumsuz yansıyo... bizde öyle oluyo diyebilirim.

urfa hımm geçen okumuştum geçmişte evet çok bunaldılar,hırçınlaştılar.. bize yansıtıyorlar ister istemez sebesiz kavgalar çıkararak.. günlerde uzadı ama az kaldı.. sabır sabırrr.. onlarada bizedekaydirigubbakcemile3

linguist canım gitti mi Kıbrıs a görüşebildin mi? Gerçi artık rahat eder komutan oldu

bugün gitti az önce haberini aldım varmış sağ salim vereliniortak
hiçte gözü yoktu öle şeylerde ama oldu malesef

bugün gitti az önce haberini aldım varmış sağ salim vereliniortak
hiçte gözü yoktu öle şeylerde ama oldu malesef

en azından zorluk çekmeyecek iyi olduğunu bileceksin, arasıra haftasonları kaçamak yaparsın kıbrıs a uçakla yakın zaten

yaz tatilinde düşünüyoruz bakalım :hulya:

aa evet yaz tatili okullarda kapanıyor isediğin kadar kalırsın :jeyyar: ben yatıyorum artık yarın sabah erken kalkmam lazım 700 sayfalık çevirim var yarın akşam5 e kadar bitirmem gerek linguist canım ingilizceleri sana yollasam bi el atsan:1hug:

azmış kıss 700 sayfa kolay gelsin sana Şeniz gönder bakalım yerimseniben
en son fizikte doktora yapan birinin çewirilerini yapmıştım böööööö ben kim fizik kimm nefret etmiştim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ii uykular canım opuyorumnanaktan

ay sorma yaaa bende tıpta okuyan bi arkadaşınkini yapmıştım ıyy ne felaketti acayip terimler elimde kocaman metro sözlüğü 2 gün uğraşmıştımakannehir sanada şimdiden iyi uykularopuyorumnanaktan

kalktım geldim işte geldim bırdayım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…