platesten daha etkili bir koşuşturmam var o yüzden 2-3 gündür yapamıyorum.kardeşim geldi onunlayım hep.instoncum pilatese dewam mı
Banyo yapabiliyorsa ve yemekleri iyiyse çarşı o kadar da önemli değil bence... Urfa sürgün yeri diye geçiyor canım, ordaki üst düzey askerlerin konuşmasına şahit olmuş da erkek arkadaşım, o bile burası kadar kötü bi yer görmedim demiş. Başka yerde tutunamayanlar, hapisten çıkanlar hep orda... duş imkanları da çok kısıtlı. Bunlar yetmezmiş gibi bunların takım gün için hep dolu.. diğer takımlar boş boş dolanıyomuş orda boshayallersmile
eşim o konuda biraz şanslı çünkü banyo,çamaşır ve bulaşık sorumlusu.o yüzden bu konularda rahat maşallah...
ama edirne-keşanda sürgün yeri malesef.
Oooo tatil planlarını şimdiden yapmışsınız kaydirigubbakcemile5
yaptık ama bakalım Allah sağlık versin,kavuşalım da:)))
hımm evt canm hatırladmm ezgi yanlış hatırlamıosam hastaydı evt yatması gerekiyodu 1 ay geçtimi onun üstünden gerçektennnnn .. .
hım doğru şimdi hatırladım.ama malesef daha 1 ay geçmedi canım yaaaa(((mart sonunda dolacak süre.olsun ama onada az kaldı..
dün eşimi gördümmmmm:)))))))sanalda olsa görmek güzeldiiiii:))))
platesten daha etkili bir koşuşturmam var o yüzden 2-3 gündür yapamıyorum.kardeşim geldi onunlayım hep.
Banyo yapabiliyorsa ve yemekleri iyiyse çarşı o kadar da önemli değil bence... Urfa sürgün yeri diye geçiyor canım, ordaki üst düzey askerlerin konuşmasına şahit olmuş da erkek arkadaşım, o bile burası kadar kötü bi yer görmedim demiş. Başka yerde tutunamayanlar, hapisten çıkanlar hep orda... duş imkanları da çok kısıtlı. Bunlar yetmezmiş gibi bunların takım gün için hep dolu.. diğer takımlar boş boş dolanıyomuş orda boshayallersmile
eşim o konuda biraz şanslı çünkü banyo,çamaşır ve bulaşık sorumlusu.o yüzden bu konularda rahat maşallah...
ama edirne-keşanda sürgün yeri malesef.
Oooo tatil planlarını şimdiden yapmışsınız kaydirigubbakcemile5
yaptık ama bakalım Allah sağlık versin,kavuşalım da:)))
hım doğru şimdi hatırladım.ama malesef daha 1 ay geçmedi canım yaaaa(((mart sonunda dolacak süre.olsun ama onada az kaldı..
gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5
sen ne yaptın?valla sanal da olsa çok kötü oldum ya.bi de gerçekte görsem ne olur kim bilir?çok sewindim :1hug: zemuszemus
platesten daha etkili bir koşuşturmam var o yüzden 2-3 gündür yapamıyorum.kardeşim geldi onunlayım hep.
gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5
sağol canım ya.bizim aile hep farklı şehirlerde.anne-baba izmirde,ben ankarada kardeşim antalyada.o yüzden şimdi yine bir arada olmak çok iyi geldi.
sen ne yaptın?valla sanal da olsa çok kötü oldum ya.bi de gerçekte görsem ne olur kim bilir?
napiim canım ya aynı bildiğin gibi bayanssulusmile sefgülüm ulaştı misafirhaneye sağ salim yerimseniben :asigim:
gerçekte görcen günlerde az kaldı hadi bakalım kaydirigubbakcemile2
sağol canım ya.bizim aile hep farklı şehirlerde.anne-baba izmirde,ben ankarada kardeşim antalyada.o yüzden şimdi yine bir arada olmak çok iyi geldi.
bilmem mi o duyguyu benim kardişte esk. de tatillerde bi araya gelebiyos işte sizin gibi ailemizle Şeniz
Ayy günlerin uzama olayını daha akıl edemedik biz bilmiyorumkismile Bugün yemekle ilgili bişi anlattı... buraya mideniz kalkmasın diye yazmıyorum :gitme:urfa hımm geçen okumuştum geçmişteevet çok bunaldılar,hırçınlaştılar.. bize yansıtıyorlar ister istemez sebesiz kavgalar çıkararak.. günlerde uzadı ama az kaldı.. sabır sabırrr.. onlarada bizedekaydirigubbakcemile3
bugün gitti az önce haberini aldım varmış sağ salim vereliniortak
hiçte gözü yoktu öle şeylerde ama oldu malesef
Canım ya dün gece son mesajımı sana yazmaya çalışırken net gitti (diğer topicde) içimde kaldı valla kaydirigubbakcemile3 Sen msn dedin ya... o saatte içim gitmedi desem yalan olurSenin adına çok sevindim cidden. Uzun dönem ama bundan sonra rahat geçecek kaydirigubbakcemile5 :lepi:
Bi de yemeklere de el atsaymış, tam süper olurmuş yerimseniben
Ben de geçen netten görmüştüm de, insan cidden daha bi garip oluyo... ne kadar özlediğini anlıyor
Hoşgeldin opuyorumnanaktanselam kızlarr
Netten her türlü beleş görüşmek varken telefonu kim ne etsin kaydirigubbakcemile2 Boşver canım bizi, sizin hakkınız görüşmek Şeniz yoksa o kadar vakit nasıl geçer.kıyamam cnm benim :1hug: tlf yurtdışı olduundan paha bi tuzlu msn ile idare etces gari Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
gece bende seni aradım topik topik yerimseniben acep nere kayboldu diye delikafadulden -tatlicadiarzu-
Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Netten her türlü beleş görüşmek varken telefonu kim ne etsin kaydirigubbakcemile2 Boşver canım bizi, sizin hakkınız görüşmek Şeniz yoksa o kadar vakit nasıl geçer.
Ya valla muhabbetin orta yerinde.. içimde kaldı cidden. Hele ki sana mesajı yazdım, göndere bastım.............. tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaam laelaelaelaelae
selam kızlarr
oyy bebeğim benim hep benim yüzümden ehehe :mymeka: :roflol: :roflol:
Cadı kız kaydirigubbakcemile yerimseniben
Biz hep burda durmuyoz ya belki bizi temelli gitti sanıyolar :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?