331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
instoncum pilatese dewam mı
platesten daha etkili bir koşuşturmam var o yüzden 2-3 gündür yapamıyorum.kardeşim geldi onunlayım hep.

dün eşimi gördümmmmm:)))))))sanalda olsa görmek güzeldiiiii:))))

mustafa cecelinin dön isimli şarkısını dinledim az önce.allahım ne anlamlı sözler öleeee.aşka geldimmm:))))

çok sewindim :1hug: zemuszemus
sen ne yaptın?valla sanal da olsa çok kötü oldum ya.bi de gerçekte görsem ne olur kim bilir?

Kızlar pardon, dün netin ya da kabloların azizliğine uğradım pat diye çıktım....

Ayy günlerin uzama olayını daha akıl edemedik biz bilmiyorumkismile Bugün yemekle ilgili bişi anlattı... buraya mideniz kalkmasın diye yazmıyorum :gitme:

Sen nerdesin, istanbulda falan olsan çarşılarda buluşurdunuz... Ben ya balıkesir ya bursa çıkar diye umut ediyordum... gece 3 müydü neydi sonuçlar açıkladığında. Urfayı öğrenince koca türkiye haritasını yere açıp başında öylecenek oturakalmıştım Tabi o saatte urfa da terör olayı var mı yok mu da bilmiyorum.... istanbul nereeee, urfa nere... Geçti ama hepsi opuyorumnanaktan

bugün gitti az önce haberini aldım varmış sağ salim vereliniortak
hiçte gözü yoktu öle şeylerde ama oldu malesef

Canım ya dün gece son mesajımı sana yazmaya çalışırken net gitti (diğer topicde) içimde kaldı valla kaydirigubbakcemile3 Sen msn dedin ya... o saatte içim gitmedi desem yalan olur Senin adına çok sevindim cidden. Uzun dönem ama bundan sonra rahat geçecek kaydirigubbakcemile5 :lepi:

eşim o konuda biraz şanslı çünkü banyo,çamaşır ve bulaşık sorumlusu.o yüzden bu konularda rahat maşallah...

Bi de yemeklere de el atsaymış, tam süper olurmuş yerimseniben

Ben de geçen netten görmüştüm de, insan cidden daha bi garip oluyo... ne kadar özlediğini anlıyor

kıyamam cnm benim :1hug: tlf yurtdışı olduundan paha bi tuzlu msn ile idare etces gari Şeniz

Bi de yemeklere de el atsaymış, tam süper olurmuş yerimseniben
Ben de geçen netten görmüştüm de, insan cidden daha bi garip oluyo... ne kadar özlediğini anlıyor

:roflol: :roflol: :roflol:
gece bende seni aradım topik topik yerimseniben acep nere kayboldu diye delikafadulden -tatlicadiarzu-

Hoşgeldin opuyorumnanaktan

kıyamam cnm benim :1hug: tlf yurtdışı olduundan paha bi tuzlu msn ile idare etces gari Şeniz
Netten her türlü beleş görüşmek varken telefonu kim ne etsin kaydirigubbakcemile2 Boşver canım bizi, sizin hakkınız görüşmek Şeniz yoksa o kadar vakit nasıl geçer.
:roflol: :roflol: :roflol:
gece bende seni aradım topik topik yerimseniben acep nere kayboldu diye delikafadulden -tatlicadiarzu-

Ya valla muhabbetin orta yerinde.. içimde kaldı cidden. Hele ki sana mesajı yazdım, göndere bastım.............. tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaam laelaelaelaelae

oyy bebeğim benim hep benim yüzümden ehehe :mymeka: :roflol: :roflol:

Geldimm çeviri işim vardı ya onu bitirdim yolladım ondan geldim gittim napıyosunuzz

Hoşgeldin tekrardan. Telde konuşuyordum canım sevgülümle :) Linguist temizlik ütü falan yapcakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…