valla bilmiyorum normalde 2 dk da olsa arar haber verirdi.. var bi gariplik:S Korkuyla bekliyorum aramasını..
:1hug: Kötü cidden, haklısınSenin orayı arama şansın hiç mi yok? Bi de saat erken daha. Benimki normalde hep öğle vakti arardı en geç. Artık haftaiçleri akşam arayabiliyor ilk. Şu an istirahatta olduğu için rahat rahat arabiliyo. Hiç belli olmuyo hangi gün ne iş çıkacağı. İçini ferah tut. Zaten güzel bi yerde askerlik yapıyo :)
yok ne yazıkki arayabileceğim bi yer, benimkide istirahatta o yüzden diyorum ya kesinlikle armasına engel olacak hiç birşey yok diye:çok üzgünüm: sabah öğlen akşam 4-5 kez arar normalde ama şimdi saat kaç oldu:1shok: kavga mı etti acaba:S o kadar çok şey geçiyorki kafamdan.. evet güzel bi yerde askerlik yapıyor ama ne yazıkki askerliğin iyi yeri kötü yeri olmuyor her yer kötüüsenağlama
Ayy canım cidden üzüldüm ya...biliyorum nasıl bişi olduğunu Merak etme, kavgaya meyilli olmayan insan kolay kolay öle şeylere bulaşmaz, hele ki askerde... Orda ankesörlüler dışardan aranmıyor mu, genel bi bilgi alırdın en azından. Belki koğuştan biri yanlış bişi yapmıştır ve tüm koğuş ceza almıştır. Bi sürü kötü olmayan ihtimal var :1hug:
Aranıyor canım ama aramama sinirlenebilir , telefonlar koğuşa çok uzak :S bide şu aralar gerçekten çok gergin ve sinirlendirmek istemiyorum:1ninca: Beklemekten başka yapabileceğim bişey yok ne yazıkki.. İnşallah dediğin gibidir:1hug: :Saruboceq:
Linguistcim, bugün haber alabildin mi hiç??
Bi de yemeklere de el atsaymış, tam süper olurmuş yerimseniben
Ben de geçen netten görmüştüm de, insan cidden daha bi garip oluyo... ne kadar özlediğini anlıyor
öğlen bi 5 dk kaar görüşebildik:)) çok sıcak burası sivrisinek falan war acayip dedi:))
int. girebilmesi için kablo geriyomuşta alması lazım salıya falan anca alabilirim dedi ordan birinden rica edip girmeye çalışıyo işte hihoyyyt
valla aynen öle:))))
garip oluyorsun,daha bi özlediğini alıyorsun yani daha bi kötü oluyorsun.kendi kendime keşke görmeseydim dedim yaaaa.ama o değilde eşimde bi değişiklik var.yani sanki suskunlaşmış,bezmiş,sıkılmış,bunalmış.facedeki yazıları falan da öle.ben ne kadar neşeli şeyler yazmaya çalışsam da o hep karamsar.beni de bunaltıyor ama iyice onun böle olması.tam kendimi telkin ediyorum,rahatlıyorum,neşeleniyorum sonra onun karamsarlığı bana geçiyor.offf nasıl geçecek bilmiyorum böle.
Urfa da 21 derece şu an sempatiksalakcinni Orası da hemen hemen öyledir kaydirigubbakcemile3
Niye almamış kablo zamanında :mymeka: yerimseniben
Ben de geçen görmediğim de keşke görmeseydim demiştim :)) Ama yine de insan görmeyi tercih ediyo, çünkü sonraki hafta göremeyince üzüldüydüm :asigim:
Ayy hepsi aynı bu askerlerin... ben zaten evde kendim bunalıyorum zaman zaman, bi de onla da öyle olunca... insan bi yere kadar neşenlendirmeye çalışıyor.. sonra aynı duruma geliyoruz doğal olarak boshayallersmile (bazen o denli oluyo ki telefonu kapatasım geliyor)
Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz toplucanak, bunu bilmek de bişi :1hug:
ayyyy aynı ya yazdığın şeylerin aynısını yaşıyorum resmen.ben bir neşe aman aşkım arıyor falan modunda o ise başlıyor dert yanmalara.aman allah var hakkını yemeyim bazen çok neşeli olduğu da oluyor ama son günlerde hep aynı.benim yaşam enerjimi alıyor resmen.off offff delircem artık.uyuz bunlar ya.
Hemencecik de savunmaya geçermiş aşkısını kaydirigubbakcemile3hiç bilmiyoduki nasıl bi yere gitcenibilse alırdı kanımca yerimseniben
ayyyy aynı ya yazdığın şeylerin aynısını yaşıyorum resmen.ben bir neşe aman aşkım arıyor falan modunda o ise başlıyor dert yanmalara.aman allah var hakkını yemeyim bazen çok neşeli olduğu da oluyor ama son günlerde hep aynı.benim yaşam enerjimi alıyor resmen.off offff delircem artık.uyuz bunlar ya.
sabredin canlar nazları size geçiyo işte :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?