Hemencecik de savunmaya geçermiş aşkısını kaydirigubbakcemile3
öle tabii bidenem o benim zemuszemus
Yazdıklarına güldüm valla, elden başka ne gelir ki :sm_confused: :roflol: Ay bi de bizim işsizlik muhabbeti var, o konu bi açıldı mı bi daha o konuşmadan hayır gelmiyo boshayallersmile
Geçenlerde ben de kötü konuşmasından çok bunalmıştım, başka bi kaç bişiydi vardı... dayanamadım söyledim bunu. Biraz da ters konuştum, telefonu kapadık. Sonra nasıl vicdan azabı çektim anlatamam. Ben de arayamıyorum zaten... akşam olmuştu o olay, ertesi gün aradığı ana kadar en kötü günü geçirdik, o da ben de... Aklında bulunsun, sabret sabredebildiğin kadar yerimseniben
Ne de doğru konuşurmuş kaydirigubbakcemile3 Seninki huysuzlaşmaya başladığında görecem seni aklinialirimsmile
yüzüme yüzüme vurursun bu mesajımı :roflol: :roflol: :roflol:
zor bi acemilik geçti bizimde 3 ay ama napalım nazlıcaz bebişlerimizi :kedi: :asigim: gamyoncuiremsu
Vururum tabi cimcime kaydirigubbakcemile3
Cidden linguistcim siz en zor dönemleri geçirdiniz... 3 ay acemilik, kabus gibi.. ama şansınız var ki yakındınız aklinialirimsmile Geçmiş olsun opuyorumnanaktan Bence bundan sonrası güzel geçcek sizin.. sanki farklı yerde çalışır gibi... kaydirigubbakcemile2 Biz ünileri farklı şehirlerde okuduyduk, düşün boshayallersmile
Kızlar az evvel sevgülümle burda yazılanları konuştum da... şey diyo.. tamamiyle yorgunluktan. Senle konuşurken bi taraftan kaçta nöbet tutcağımı kaç saat uyuyacağımı falan hesaplıyorum diyo. Orda sabahtan akşama kadar hiç boş bırakmıyorlar ne yazık ki boshayallersmile
Amin canım kaydirigubbakcemile3ewet kuzum ya allahtan yakındık :1hug: saol cnm inş. daha iyi geçer bundan sonrası Şeniz kıs siz liseden bu yana mı birliktesiniz opuyorumnanaktan
doğru diyor çiçeem yasık onlara :gitme:
Amin canım kaydirigubbakcemile3
Lise bittikten sonra, üniden önce tanıştık canım :asigim: (dersanede) Beni uzaktan sevmiş bi dönem :asigim: İlk ve tek aşkım olur kendisi opuyorumnanaktan
:1hug: çok şirinsin olumunekankayizsmile ömürlük olsun bidenem benim yerimseniben aminnn :Saruboceq:
Sen daha da şirinsin zuzum benim kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkürler hepimizinki öyle olsun opuyorumnanaktan :asigim:
eşimi uğurladım şimdi içim çok buruk bu kez ayrılmak daha bir dokundu içim acıyor napıcam ben yaaaa günden güne zorlaşıyor doyamıyorum gözbebeğime gitme bitanem gitmeeee çabuk geçsin sensiz bu karanlık ışığımı artık sürekli istiyorum ben karanlıktan korkarım bitanem gitme :a015:senağlama
gamzem böle yapma ama nolur geçicek biticek sadece dua edicez bebeğim benimm sıkma canını bu kadar, bak yakınsınız zaten hafta sonları görüşürsünüz canım beenim :1hug:
günaydın canlar
aniden aliyle görüştük izne geldi dayımızı kaybedince izne geldi. 1 haftadır yoktum bu yüzden
bizim şafak 67 çiçekler sizden nabeer
hoşbulduk gamişimm siz sağolun
evet canım ilk kez gördüm pek iyi de göremedim
biraz da benden uzaklaşmıştı artık dayımızın acısına mı bilmiyorum canım 1 hafta doğru dürüst yüzünü göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?