331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten nazları bi tek bize geçiyor mıy mıy mıy mıy

Ne de doğru konuşurmuş kaydirigubbakcemile3 Seninki huysuzlaşmaya başladığında görecem seni aklinialirimsmile

yüzüme yüzüme vurursun bu mesajımı :roflol: :roflol: :roflol:
zor bi acemilik geçti bizimde 3 ay ama napalım nazlıcaz bebişlerimizi :kedi: :asigim: gamyoncuiremsu

yüzüme yüzüme vurursun bu mesajımı :roflol: :roflol: :roflol:
zor bi acemilik geçti bizimde 3 ay ama napalım nazlıcaz bebişlerimizi :kedi: :asigim: gamyoncuiremsu

Vururum tabi cimcime kaydirigubbakcemile3
Cidden linguistcim siz en zor dönemleri geçirdiniz... 3 ay acemilik, kabus gibi.. ama şansınız var ki yakındınız aklinialirimsmile Geçmiş olsun opuyorumnanaktan Bence bundan sonrası güzel geçcek sizin.. sanki farklı yerde çalışır gibi... kaydirigubbakcemile2 Biz ünileri farklı şehirlerde okuduyduk, düşün boshayallersmile

Kızlar az evvel sevgülümle burda yazılanları konuştum da... şey diyo.. tamamiyle yorgunluktan. Senle konuşurken bi taraftan kaçta nöbet tutcağımı kaç saat uyuyacağımı falan hesaplıyorum diyo. Orda sabahtan akşama kadar hiç boş bırakmıyorlar ne yazık ki boshayallersmile

ewet kuzum ya allahtan yakındık :1hug: saol cnm inş. daha iyi geçer bundan sonrası Şeniz kıs siz liseden bu yana mı birliktesiniz opuyorumnanaktan

doğru diyor çiçeem yasık onlara :gitme:

ewet kuzum ya allahtan yakındık :1hug: saol cnm inş. daha iyi geçer bundan sonrası Şeniz kıs siz liseden bu yana mı birliktesiniz opuyorumnanaktan

doğru diyor çiçeem yasık onlara :gitme:
Amin canım kaydirigubbakcemile3
Lise bittikten sonra, üniden önce tanıştık canım :asigim: (dersanede) Beni uzaktan sevmiş bi dönem :asigim: İlk ve tek aşkım olur kendisi opuyorumnanaktan

Amin canım kaydirigubbakcemile3
Lise bittikten sonra, üniden önce tanıştık canım :asigim: (dersanede) Beni uzaktan sevmiş bi dönem :asigim: İlk ve tek aşkım olur kendisi opuyorumnanaktan

:1hug: çok şirinsin olumunekankayizsmile ömürlük olsun bidenem benim yerimseniben aminnn :Saruboceq:

eşimi uğurladım şimdi içim çok buruk bu kez ayrılmak daha bir dokundu içim acıyor napıcam ben yaaaa günden güne zorlaşıyor doyamıyorum gözbebeğime gitme bitanem gitmeeee çabuk geçsin sensiz bu karanlık ışığımı artık sürekli istiyorum ben karanlıktan korkarım bitanem gitme :a015:senağlama

gamzem böle yapma ama nolur geçicek biticek sadece dua edicez bebeğim benimm sıkma canını bu kadar, bak yakınsınız zaten hafta sonları görüşürsünüz canım beenim :1hug:

gamzem böle yapma ama nolur geçicek biticek sadece dua edicez bebeğim benimm sıkma canını bu kadar, bak yakınsınız zaten hafta sonları görüşürsünüz canım beenim :1hug:

günaydın dmlacım evet canım sıkca görüşceğiz ama 1,5 ay görüşemeyeceğiz yine uzun ca bir bekleyiş bekliyor bizi neyse canım bunuda atlatıcagız :1hug:

günaydın canlar

aniden aliyle görüştük izne geldi dayımızı kaybedince izne geldi. 1 haftadır yoktum bu yüzden

bizim şafak 67 çiçekler sizden nabeer

hoşbulduk gamişimm siz sağolun

evet canım ilk kez gördüm pek iyi de göremedim

biraz da benden uzaklaşmıştı artık dayımızın acısına mı bilmiyorum canım 1 hafta doğru dürüst yüzünü göremedim de

evet canım ilk kez gördüm pek iyi de göremedim

biraz da benden uzaklaşmıştı artık dayımızın acısına mı bilmiyorum canım 1 hafta doğru dürüst yüzünü göremedim de

canım yaa hem dayısının acısıdır hemde bende bazen eşimde o sogukllugu hissediyorum askeriyedeki psikolojileri çokı farklı buraya tamamen adapte olmaları içinde 3-5 gün yeterli oolmuyor

bakalım gamişim temelli dönünce göreceğiz..

evet canım benimde nişanlım bana çok uzaktı ve acaip agrasifti ama askerlikten dolayı canlaırm benim sabredicez ıNŞALLAH BUNLAR GEÇıCEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…