331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım benimde nişanlım bana çok uzaktı ve acaip agrasifti ama askerlikten dolayı canlaırm benim sabredicez İNŞALLAH BUNLAR GEÇİCEK

canım sen gittinmi nişanlının yanına sanki burda ya da facebookta öyle bişey okudum gitcen diye

günaydın canım hoşgeldin naptı senin ki gittimi

NAPIM KIZ HIC AYNEN DEVAM. benımkı daha burda ızın beklıyo bugun kacak sayılır ızınının faksıda gelmedı. bılmyom hersey surumcemede yanı.

öyle mi damla tek benimki değilmiş demekm

bi de çok hızlı yemeye başlamış deli gibi yiyor hızlı hızlı kaç kere uyardığımı hatırlamıyoru

canım zor ya. ne desem bos. nıye 1,5 gelmıyo 2 haftada bır gelseya.

canım zor ya. ne desem bos. nıye 1,5 gelmıyo 2 haftada bır gelseya.

haftaya babasına gitcek ondan sonmraki haftalarada nöbet koymuşlar yeni diye biraz eziyolar bizim safta dışlanmasın diye pek sesini çıkarmıyor

ali diyor ki 67 olacağına döndüğümde uzun dönem subay olarak yapmayı teklif etseler anında kabul ederim diyor.

o kadar zor diyor düşün diyor Allah Allah yaa bisküvit çocuğu benim nişanlım

geçecefk mi bu 67 yaaaa

mecbur gececek tatlım elı mahkum

haftaya babasına gitcek ondan sonmraki haftalarada nöbet koymuşlar yeni diye biraz eziyolar bizim safta dışlanmasın diye pek sesini çıkarmıyor

kız senınmı ne guzel uyum saglamıs. benım kı dık kafa. onu yapmam bunu yapmam herkesle kavga etmıs gelırken somdı gerı gıdınce cavuslugu gelmedıyse. bılmıyom nolcak

ali diyor ki 67 olacağına döndüğümde uzun dönem subay olarak yapmayı teklif etseler anında kabul ederim diyor.

kız ben anlamadım bundan bısı

benimkide tam tersini diyor zimmet olayları falan da var sorumluluk artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…