evet canım benimde nişanlım bana çok uzaktı ve acaip agrasiftiama askerlikten dolayı canlaırm benim sabredicez İNŞALLAH BUNLAR GEÇİCEK
gunaydın kızlar
canım sen gittinmi nişanlının yanına sanki burda ya da facebookta öyle bişey okudum gitcen diye
en son yemin töreninde gitmiştim canım ve bu cuma yolcuyum yanına gidiyorum askımınzemuszemus
günaydın canım hoşgeldin naptı senin ki gittimi
kız bi problem olmasın sonra ameliyat falan oldumuNAPIM KIZ HIC AYNEN DEVAM. benımkı daha burda ızın beklıyo bugun kacak sayılır ızınının faksıda gelmedı. bılmyom hersey surumcemede yanı.
günaydın kızlar,
kız bi problem olmasın sonra ameliyat falan oldumu
olmadı daha. bugun ızın kagıdı gelırse yarın hastaneye gıtcek mumkunse burdaolcak degılse persembe yola cıkar
nere gittiniz nan hepiniz yokolmussunuz
sorma sekerım mukellef geldı . kapatmak zorunda kaldım. sen nelr yapıyorsun ıılestınızmı annenle sen.
kız bi problem olmasın sonra ameliyat falan oldumu
olmadı daha. bugun ızın kagıdı gelırse yarın hastaneye gıtcek mumkunse burdaolcak degılse persembe yola cıkar
sorma sekerım mukellef geldı . kapatmak zorunda kaldım. sen nelr yapıyorsun ıılestınızmı annenle sen.
iyiyiz canım ya eşim burdaydı bu haftasonu doymadım zuzuma :1no2: 1,5 ay görüşemeyeceğim mirmirmirmir napcm bilmiyom yuvarlanıp gidiyorum bende bu sıralar çok sıkılıyorum ruhum daralıyor iyice psikolojim bozuylmuş hakkımda hayırlısı :teselli:
canım zor ya. ne desem bos. nıye 1,5 gelmıyo 2 haftada bır gelseya.
geçecefk mi bu 67 yaaaa
geçecefk mi bu 67 yaaaa
haftaya babasına gitcek ondan sonmraki haftalarada nöbet koymuşlar yeni diye biraz eziyolar bizim safta dışlanmasın diye pek sesini çıkarmıyor
ali diyor ki 67 olacağına döndüğümde uzun dönem subay olarak yapmayı teklif etseler anında kabul ederim diyor.
o kadar zor diyor düşün diyor Allah Allah yaa bisküvit çocuğu benim nişanlım
ali diyor ki 67 olacağına döndüğümde uzun dönem subay olarak yapmayı teklif etseler anında kabul ederim diyor.
o kadar zor diyor düşün diyor Allah Allah yaa bisküvit çocuğu benim nişanlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?