331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yakında benimkide başlar kavgalara şimdi balım ayında olumunekankayizsmile

guzum demek istiyor ki

kısa dönem ya jandarma er çavuşum ama itilip kakılıyorum devamlı diyor

şimdi gel uzun dönem yap sana subaylık verelim deseler uzun dönem yapmaya razıyım

ezilmemek için diyor

anladım ılarzucum bıraz gec oldu ama
elektirik kesıldı bırden kaldım ole şimdı geldı.

kızlarr ne giyicem diye düşünmeye başladım vallaa bu ayın 24 ünde gidiyorm canımın yanınaa.. artvin soğuk olur dimi ozmnlar buralar sıcakladı artık antalya ama orası soğuk olur dimi çizme falan giyilirmi ozmnlar.. offf ne giysemmm akıl verinn bayanssulusmile

uykum warr sınaw hazırlamam lasım hafta sonu bom boş geçtii noldu bana :1ninca: :mymeka:

uykum warr sınaw hazırlamam lasım hafta sonu bom boş geçtii noldu bana :1ninca: :mymeka:

canım yaa bende de tuhaf seyler oluyo önceden zevk alaarak yaptıgım hiçbişey zevk vermiyor artık işimdendde sıkıldım izin kulllanmak istiyorum yazı özledimmmmm

aynı ben yaw( o kadar sabırlıydım ama artık eskisi gibi değilim okulda bazeen tepemin tası atıyoo bende mola vermek istiyomm :ecrin_bebek:

aynı ben yaw( o kadar sabırlıydım ama artık eskisi gibi değilim okulda bazeen tepemin tası atıyoo bende mola vermek istiyomm :ecrin_bebek:

hehehe nolcak bilmiyorum böyle eeşiminde durumu pek iç açıcı değil iyice bunalmış sorumluluk cok fazla yükleniyo zimmetler falan senin ki nasılmış alışabilmiş mi gerçi 1 gün oldu dimi

hee bugün yeni başaldı görüşemedik henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…