331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tarcınlı sğt nasıl oluyo kız hiç denemedim canım istedi valla

tarcınlı sğt nasıl oluyo kız hiç denemedim canım istedi valla

salep gibi oluyo:)) ben süt içemiyomda böle yaparak içmeye çalışıyom arada işte...
sütün içine yarım çubuk tarçın koy ısıt sonrada kupanın üzerine az toz tarçın öfele :))
mmmm mis şekerli gibi oluyo sempatiksalakcinni

uyyy bunu denicemmmm

opuyorumnanaktan

rejim işleri nasıl gidiyooo ben iyice ipin ucunu kaçırdım sonum nlcak bilmiyorum bugün kocaman çerezza tv mi ne zıkkımsa kocaman paketi höplettim kimseciklerede vermedim bitmesin diyeeeee:tomato::tomato:

iyi sayılır bi ara aşkımla kayınvalidemlere gittik sonraki hafta bize gittik baya bi tıkınsam da toparladım yine :lepi: haftasonları daha esnek oluyom hafta içi dikkat ediyom işte olumunekankayizsmile spora dewam tabi yine sempatiksalakcinni hatta yarın pilatese yeniden başlıcam 2 gün yürüyüş 2 gün pilates az kaldı hedefe ulaşmama yerimseniben

senin dikkat ettiğin zamanlarda da bi değişiklik olmadı mı canım boshayallersmile bak askerlik bitcek bebişten önce topla kendini opuyorumnanaktan

diyet grupları bölümüne takılsana sende ben oranın acayip faydasını gördüm:))
50-59 topiğindeyim gel sende

evet canım yaa gerçekten biran önce toparlansam iyi oluıtr bi türlü motive olamıyorum napcam bilmiyorum dikkat ettiğim zamanlarda değişiklik oluyor ama bu çok kısa sürüyor cokacimcoook sanki yemek yemek için dünyaya gelmişim kaydirigubbakcemile3 ama toparlanmalıyım benneyaptımki

ayy bende senin gibiyim ama bi düzen tuttunmu gerisi geliyo mutlaka :)))

ee o zaman gel işte zemuszemus ama sana nacizhane öneride bulunayım kilon kaç blmiyom ama önce kendine yakın bi hedef koy yoksa bıkkınlık falan olabilir kaydirigubbakcemile5

kilom 67 canım 61 ilk hedefim olsun o zaman kaydirigubbakcemile

valla haklısın.bende aynısını yapıyorum bir sürü laf söylüyorum,telefonu pat diye kapatıyorum.tabiii sonra bekle ki ertesi gün olsun da yeniden konuşalım.niye böyle yaptım diye kendime kızıyorum ama sonra yine aynısı:))))

canımmmm Allah kavuştursun.aslında görmek çok iyi geliyor ama uğurlaması zor.ben bile c.tesi mi ne msn de gördüm,keşke görmeseydim dedim resmen daha bi kötü oldum.ama bak 1,5 ay sonra görüşecekmişsinz ne güzel.yani kendini bırakma tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…