sağol canım yıkadım geldim bile :lepi:
tarcınlı sğt nasıl oluyo kız hiç denemedim canım istedi valla
salep gibi oluyo:)) ben süt içemiyomda böle yaparak içmeye çalışıyom arada işte...
sütün içine yarım çubuk tarçın koy ısıt sonrada kupanın üzerine az toz tarçın öfele :))
mmmm mis şekerli gibi oluyo sempatiksalakcinni
uyyy bunu denicemmmm
opuyorumnanaktan
rejim işleri nasıl gidiyooo ben iyice ipin ucunu kaçırdım sonum nlcak bilmiyorum bugün kocaman çerezza tv mi ne zıkkımsa kocaman paketi höplettim kimseciklerede vermedim bitmesin diyeeeee:tomato::tomato:
iyi sayılır bi ara aşkımla kayınvalidemlere gittik sonraki hafta bize gittik baya bi tıkınsam da toparladım yine :lepi: haftasonları daha esnek oluyom hafta içi dikkat ediyom işte olumunekankayizsmile spora dewam tabi yine sempatiksalakcinni hatta yarın pilatese yeniden başlıcam 2 gün yürüyüş 2 gün pilates az kaldı hedefe ulaşmama yerimseniben
senin dikkat ettiğin zamanlarda da bi değişiklik olmadı mı canım boshayallersmile bak askerlik bitcek bebişten önce topla kendini opuyorumnanaktan
diyet grupları bölümüne takılsana sende ben oranın acayip faydasını gördüm:))
50-59 topiğindeyim gel sende
olsun amacın 60 altına inmek değil mi:))
hee 52 olmak alkisalkisalkis
ee o zaman gel işte zemuszemus ama sana nacizhane öneride bulunayım kilon kaç blmiyom ama önce kendine yakın bi hedef koy yoksa bıkkınlık falan olabilir kaydirigubbakcemile5
canım ben azcık diziye bakcam öpüyorum seni görüşürüz
kilom 67 canım 61 ilk hedefim olsun o zaman kaydirigubbakcemile
Hemencecik de savunmaya geçermiş aşkısını kaydirigubbakcemile3
Yazdıklarına güldüm valla, elden başka ne gelir ki :sm_confused: :roflol: Ay bi de bizim işsizlik muhabbeti var, o konu bi açıldı mı bi daha o konuşmadan hayır gelmiyo boshayallersmile
Geçenlerde ben de kötü konuşmasından çok bunalmıştım, başka bi kaç bişiydi vardı... dayanamadım söyledim bunu. Biraz da ters konuştum, telefonu kapadık. Sonra nasıl vicdan azabı çektim anlatamam. Ben de arayamıyorum zaten... akşam olmuştu o olay, ertesi gün aradığı ana kadar en kötü günü geçirdik, o da ben de... Aklında bulunsun, sabret sabredebildiğin kadar yerimseniben
eşimi uğurladım şimdi içim çok buruk bu kez ayrılmak daha bir dokundu içim acıyor napıcam ben yaaaa günden güne zorlaşıyor doyamıyorum gözbebeğime gitme bitanem gitmeeee çabuk geçsin sensiz bu karanlık ışığımı artık sürekli istiyorum ben karanlıktan korkarım bitanem gitme :a015:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?