331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 61 gün mü kalmış bana mı öle geliyo:))))

gunaydın ılarzu gamıs ve damla.

Aşkitom la akşam telde konuştuk hergün bitecek mi bu askerlik gelecek miyim diyor yaa

çok üzülüyorum başlardaki dirayetimi kaybediyorum. Ali ye acımaya başladım kızlar yaaa dayanamamaya başladım. Bitsin artık şu askerlil işimize bakalım evlenelim yahu

inşallah kuzu düğün tarihi belirlediniz mi

haklısın canımya zaman gectıkce ınsanın gucu bıtıyo. neysekı cok az kaldı. benımkıde persembe gıdecek sanırım. tam alısmısken gene yanlız kalacagım . bırde 14 un ızın kullandı 30 mayısta benım safak. kaldım ole anlayacagın.

burd bırbırımıze destek olup asacagız bugunlerı baskası anlamaz bızı.

bende iyice bunalmaya başladım çok gergin sinirliyim öncekine göre zaman ilerledikce sabırda azalıyo gibi

inşallah kuzu düğün tarihi belirlediniz mi

bilmiyoruz ki bebeğim ali gelecek benim daha bişeyim yok ev durumu ne olacak eğer ben tamam dersem evi satacaklar yeni yaptırdıkları binanın içini yapıp 2 dairesine çıkacaz. kayınvalidemler birine biz birine.

öyle olursa borçlar da çabuk bi,ter sanırsam aşırıya kaçmazsam diye düşünüyorum.

çok aşırı da eşya almamayı düşünüyorum. ev eşyaları dahil . ne ihtiyaç varsa onu alacağım perdelere bilmem nelere de en uygununu en sadesini düşünüyorum. bi yemek takımlarıma parayı fazla vereceğim çünkü onun değişme imkanı yok ömürlük. diğerlerini ali ile kendi aldığımız eve çıkarken yenileyeceğim ve ekleyeceğim eksiklerimi çünkü.

durum bundan ibaret lolişimguclubacismile

kız benim de aslında şafak 66 5 gün fazla yapacak ama belli de olmaz ali dedi onlardan önceki askerler izin kullanmış ama komutan izinlerini saymadan diğerleri ile beraber çıkartmış.

belki bize de öle yaparlar diye düşündük. yapmazlarsa da 5 gün çekecez ne edek:))

günaydın kızlar
ilarzucum hepsi öyle emin olki napalım elimizden bişey gelmio onun için bişeyler yapmayı çok istiyorum ama elimden bişey gelmiyo gelemez
benimkide delirdi hergün başka bi hastalık yakıştırıyo kendine deli ediyo beni
önüne bakmadan yürüyo belki düşer bitarafımı kırarım dio
eğer askerden sonra hastalanırsam yada ameliyat fln olmam gerekirse çok koyar diyo :))
hepsi bi alem bunların

ay sabah sabah yüzümü güldürdün iden çok sağol balım:)))

ben Ali ye desem ki yere bakmadan yürü aşkım düş kır bi tarafını iizin al

o gider bıçak alır doğrar kendini tam olsun olmama ihtimali olmasın diye.

benden korkusuna bişey yapmıyor dana :))))

hayırlısı olsun canım

bende iyice bunalmaya başladım çok gergin sinirliyim öncekine göre zaman ilerledikce sabırda azalıyo gibi

kesınlıkle ole sabırlar aaktan zıyade tukendı.ama tekrar desarj olmak lazım. kendımızı toplayalım. senınkı yazın ıızn kullansın bıraz rahatlarsınız.

ay sabah sabah yüzümü güldürdün iden çok sağol balım:)))

ben Ali ye desem ki yere bakmadan yürü aşkım düş kır bi tarafını iizin al

o gider bıçak alır doğrar kendini tam olsun olmama ihtimali olmasın diye.

benden korkusuna bişey yapmıyor dana :))))

wala delirdiler
bide geldiklerinde uğraş dur psikolojilerini düzeltelim diye
benimkide her çarşı izninden sonra bende geliiiyimmm miiii diye küçük emrah bakışı ata ata dönüyo birliğe sonra bir hafta daha bir hafta daha 13 hafta bitirdik sanırım kaldı 9 hafta hatta 8,5 hafta :))

ilarzu bızınde 6 mayısta denetım varmıs 6 mayısta kısa donem gormek ıstemıyom burda demıs komutanı. eger ole yaprsa 6 mayısta agrıdan cıkar.

kesınlıkle ole sabırlar aaktan zıyade tukendı.ama tekrar desarj olmak lazım. kendımızı toplayalım. senınkı yazın ıızn kullansın bıraz rahatlarsınız.

canım yazın bi 10 günlük izni var ama onuda kayınvalidemlerde geçircegiz kayınpederin durumu iyi değil ben eşimle hiç balayı tadında anlar yaşamadım hep birileri vardı yanmızda hiç kendimiz için bişey yapamadık hep bişeyler engel oldu mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…