oh valla nereye gidiyon gız
bende yarından itibaren pazartesiye kadar yokum kaydirigubbakcemile3
yarın sabah 8,30da otobüse binicem balıkesir-edremite doğru yolu çıkıcam kaydirigubbakcemile2
saat 3te askerimin yanında olucam ve pazar günü dönücem meleklerim yemin töreninden beri görmüyodum çok özledim çokkkkkkkkk ŞenizŞeniz:asigim:
yarın sabah 8,30da otobüse binicem balıkesir-edremite doğru yolu çıkıcam kaydirigubbakcemile2
saat 3te askerimin yanında olucam ve pazar günü dönücem meleklerim yemin töreninden beri görmüyodum çok özledim çokkkkkkkkk ŞenizŞeniz:asigim:
aslında hiç düşünmüyordum,çünkü deniz buz gibiydi,sonra bi baktım sitedeki diğer plajda bi aile var ve küçücük çocuk bile giriyor.sonra bende gidiyorum dedim artist artist .bi havalar bi pozlarrr.anam bir soğuk bir soğuk yok ya dedim kalsın:))))nisan gibi tekrar gideriz onda belki daha sıcak olurrr.sonra zaten bizimkiler temelli giderler.kılzar bu arada ilk defa tilkiyi birebir dibimde gördüm:)))kediler,köpekler falan vardı bende dedim şunlara kemiklerden,etlerden vereyim attım öyle,babamda bahçeye atmış bi tane.ben tam balkonda sigara-kahve keyfi yapıyorum bi baktım ses geliyo,eğildim yavaşça upuzun kuyruklu bi tilki ama çokkk tatlı:)))bizimkilere sesleneyim dedim tabi ben seslenince kaçtııı
hoş bulduk canımmm,eşin gidiyormuş sanırım pazar günü.gelince göndermesi daha zor olur öyle değil mi?bi de şafağınız 30 mayıs olmuş sanırım.ama varya ne olursa olsun bitiyor bitecek.ben hayatım boyunca hep bu felsefede oldum:ben sonsuza kadar bunu mu yaşıcam,ya da mesela sinir olduğum insanlar olunca aman sanki hayatımda hep onlar mı olacak...bunun gibi şeylerrr.başka türlü atlatamıyorum çünkü,ilk önce kafamda halletmeye çalışıyorum.sende,diğer uzun dönem arkadaşlarda öyle düşünsün aman sanki hep orda mı kalacaklar öyle ya da böyle bitecekkkk
kaynanacuğum anjiyo olucak canım yanındada kimse yok oraya gidicem wala ozaman sana şimdiden iyi yolculuklar geri gelmek çok zor olcak damlacım üzüldüğünü belli etme demicem kıssaksine belli et anam değer bilsinler asker masker boşver belli et üzüldüğünü bilsin danalar =)))
ayy korkmadın mı kızzz ben aklımı kaçırırsım akannehir
kız bu havada denize girilir mi hele bi mayıs gelsin buz gibi olur :CüvCüv:
kızlar ben yimek yimeye gidiyom
instonum geldim ben ben denizzden demedim tilkiden korkmadın mı dedim canım benim
oyy yawrularım hepinize teşekkür ederim evet dönmek çok zor olucak ama bitti be bişey olmaz alıştım ben vallagittiğimdede üzüldüğümü belli edicem idenim valla bak ne bu be onlar orda sıkılıyo bunalıyosa bizde burda öleyiz ya, o telefondaki bağırmalarının cezasını vericem afallıcak ama sonra sarılıp öperim dayanamam çok heycanlıyım bitanelerim yaaa bugünde pek giremiyorum cumartesiye kadar olan işlerimi bitirmeye çalışıyorum çok yoğunum yorulucam ama askerime değer bee demiii kuzular
değer canım benim değer tabi güzelce vakit geçirin hiç şimdiden sonra tel. bagırmalarını neler neler yutuyoruz ama bi dönsünler bunların hepsi ödetilecek Çok üzgünüm çoookoyy yawrularım hepinize teşekkür ederim evet dönmek çok zor olucak ama bitti be bişey olmaz alıştım ben vallagittiğimdede üzüldüğümü belli edicem idenim valla bak ne bu be onlar orda sıkılıyo bunalıyosa bizde burda öleyiz ya, o telefondaki bağırmalarının cezasını vericem afallıcak ama sonra sarılıp öperim dayanamam çok heycanlıyım bitanelerim yaaa bugünde pek giremiyorum cumartesiye kadar olan işlerimi bitirmeye çalışıyorum çok yoğunum yorulucam ama askerime değer bee demiii kuzular
ben köpeklere bayılırım ama kedilerden çok korkarım apatrmanın önünde bi kedi var ne zaman eve girmek için geçecek olsam üzerime doğru atlıyor benden sevmemi istiyor ama korkuyorum :1rolleyes::)))))jetonum köşeli oldu birden accık vurmak lazımmm.başta algılayamadım ne olduğunu,kedi zannettim.sonradan fark ettim ama korkmadım.yani ikimiz aynı hizada olsak,ya da karşıdan geliyo olsa,karşı karşıya olsak korkardımmm.çünkü normalde acaip korkarım hatta köpeklerdende çok korkarım.
yaaa bende severim aslında köpekleri,hatta bütün hayvanlarııı ama 2005 yılında 2 köpek güzel bi şekilde kovaladı beni o günden beri acaip korkar oldum.sadece sahipli ya da bildiğim köpeklerden korkmuyorum.yavaş yavaş atıyorum korkumu.hatta öyleki bazen geceleri çığlık atıyorum ve hep çığlık attığım geceler köpeklerle cebelleşiyorum.zavallı eşim kulağının dibinde çığlık atan bi ses:))))aklımı kaçırtacaksın bi gün diyip duruyordu:)))bence sende kediye yaklaşmaya çalış yüzleş,süt ver o zaman alışırsın sende
hımmm anladım canımmm.ama yazık be kedide seni karşılıyo işte ne güzel:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?