331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy ne güzel bol bol hasret giderirsiniz artıkkkk.şimdiden mutluluklarrrr

kaynanacuğum anjiyo olucak canım yanındada kimse yok oraya gidicem wala ozaman sana şimdiden iyi yolculuklar geri gelmek çok zor olcak damlacım üzüldüğünü belli etme demicem kıss aksine belli et anam değer bilsinler asker masker boşver belli et üzüldüğünü bilsin danalar =)))

ayy korkmadın mı kızzz ben aklımı kaçırırsım akannehir

kız bu havada denize girilir mi hele bi mayıs gelsin buz gibi olur :CüvCüv:

oyy canım benim iyi bi hasret giderin teskere gününe kadar size iyi bi moral olur :1hug:

oyle canım sorma. napcan ıdare edıyoruz.ama gıtsınde bır an once gelsın gıtmeden gelemz sonucta demı.

ılarzu cok suıcmek suattırır bence temızler suyu tuz felan tutar. sen bol bol su ıc ıhmal etme hasta olursun dıkkat et.

damlacım adına sevındım askerıne kavusacaksın sende.

ay ay ay ne iyi gellunler var allahımmm:)))şaka bi yana geçmiş olsun canımmm kaynanacığına...

ayy korkmadın mı kızzz ben aklımı kaçırırsım akannehir

kız bu havada denize girilir mi hele bi mayıs gelsin buz gibi olur :CüvCüv:

yok aslında korkmam ben tam bi deniz manyağıyımmm.hatta zorunlu bahanem olsun diye balık tutmaya gittim yazın takılan olta bi kere bile takılmazmı yaaaa:)))

kızlarrr biraz alakasız olacak ama az önce dinledim sizlerle paylaşmak istedim.su,tuz ve sabunla cilt temizleme yaptılar.pamuğu alıyosun,ılık suya batırıyosun sonra hafifçe sıkıyosunnn,daha sonra sabunla köpürtüyorsun ardından üzerine tuzu aktarıyorsun.yüzünü temizledikten sonra cildine bunu sürüyorsun.gözenekleri açıyormuş,cildi temizliyormuş.bahar cilt bakımı yaniii.ardından kendi maskenizi,ya da kreminizi sürünce daha güzel sonuç alınıyormuş.bunu haftada 2 kere yapabilirmişiz..

instonum geldim ben ben denizzden demedim tilkiden korkmadın mı dedim canım benim

oyy yawrularım hepinize teşekkür ederim evet dönmek çok zor olucak ama bitti be bişey olmaz alıştım ben valla gittiğimdede üzüldüğümü belli edicem idenim valla bak ne bu be onlar orda sıkılıyo bunalıyosa bizde burda öleyiz ya, o telefondaki bağırmalarının cezasını vericem afallıcak ama sonra sarılıp öperim dayanamam çok heycanlıyım bitanelerim yaaa bugünde pek giremiyorum cumartesiye kadar olan işlerimi bitirmeye çalışıyorum çok yoğunum yorulucam ama askerime değer bee demiii kuzular

instonum geldim ben ben denizzden demedim tilkiden korkmadın mı dedim canım benim

:)))))jetonum köşeli oldu birden accık vurmak lazımmm.başta algılayamadım ne olduğunu,kedi zannettim.sonradan fark ettim ama korkmadım.yani ikimiz aynı hizada olsak,ya da karşıdan geliyo olsa,karşı karşıya olsak korkardımmm.çünkü normalde acaip korkarım hatta köpeklerdende çok korkarım.

ayyy değmez mi:)))için kıpır kıpırdır şimdi senin...bir an önce kavuşursun inşallah sevdiceğine.ayrıca bence hççç öle cezasını vericem falan deme o anki şaşkınlık ve hayecan ve tabi mutlulukla herşeyi unutursun.olsunnn yaaa geçti gitti hepsi dersinnn

değer canım benim değer tabi güzelce vakit geçirin hiç şimdiden sonra tel. bagırmalarını neler neler yutuyoruz ama bi dönsünler bunların hepsi ödetilecek Çok üzgünüm çoook
ben köpeklere bayılırım ama kedilerden çok korkarım apatrmanın önünde bi kedi var ne zaman eve girmek için geçecek olsam üzerime doğru atlıyor benden sevmemi istiyor ama korkuyorum :1rolleyes:

yaaa bende severim aslında köpekleri,hatta bütün hayvanlarııı ama 2005 yılında 2 köpek güzel bi şekilde kovaladı beni o günden beri acaip korkar oldum.sadece sahipli ya da bildiğim köpeklerden korkmuyorum.yavaş yavaş atıyorum korkumu.hatta öyleki bazen geceleri çığlık atıyorum ve hep çığlık attığım geceler köpeklerle cebelleşiyorum.zavallı eşim kulağının dibinde çığlık atan bi ses:))))aklımı kaçırtacaksın bi gün diyip duruyordu:)))bence sende kediye yaklaşmaya çalış yüzleş,süt ver o zaman alışırsın sende

yok kız bende ki değişik bişey yumuşak şeylere dokunamıyorum bayanssulusmile

hımmm anladım canımmm.ama yazık be kedide seni karşılıyo işte ne güzel:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…