ayyy ben size ne anlatacaktım diyorum bak aklıma geldi,narlıderede ege bişey komutanlığımıydı neydi neyse işte onun önünden geçiyordukkkk bir sürü asker dışarda rap rap sıra halinde komutlar eşliğinde yürüyorlardı.allahım nasıl kötü oldum anlatamammm.hatta dün eşimede söyledim.dedimki bak izmirde mis gibi yerdeler,yerleri çok güzel,alışveriş merkezleri,caddeler falan çok yakın ama onlar tellerin arkasındalar dedim.çok zor gerçekten yaaa.acaip kötü oldum ben bile bakarken.ki onlar birebir ordalar.yazık valla yaaa.nasıl böle dizilmişler,,,
hımmm doğrudur...narlıdere de baya bi geliştiii.aslında izmire bakıyorumda iyiki denizi var yoksa gerçekten çok değişik bi yer yaaa.hiç öle büyük şehir gibi değil.şehrin en güzel yerlerinde iç içe evler,gecekondularrr yol kenarlarındaa gerçekten hiç hoş bi görüntü değill.
kızlar avon güzellik perisinden parfüm kazandım
güle güle kullan:))))gamiş ya nasıl bişey o,bende gördüm sende ama ne olduğunu anlayamadım yaaa.
yaaa gamişim şunun detayını bana mesajlarsan sevinirim canım.müsait olduğun bi zamanda.
instoncum benim mesaim bitmek üzere toparlanayım yavaş yavaş ben akşam sana facebooktan msj yazarım öptüm
yakın sayılırız canım evet, yemin töreninden sonra 2 kez evci çıkarmaya gittim, nisanda bir kez daha gidicem, ne kadar özlemişsindin sen de ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?