331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya herkes bir anda kayboldu ama güzü takip ettim ve buldum zayıflama sitesinde geziyor,diğerleri zaten aktif değill

ayyy ben size ne anlatacaktım diyorum bak aklıma geldi,narlıderede ege bişey komutanlığımıydı neydi neyse işte onun önünden geçiyordukkkk bir sürü asker dışarda rap rap sıra halinde komutlar eşliğinde yürüyorlardı.allahım nasıl kötü oldum anlatamammm.hatta dün eşimede söyledim.dedimki bak izmirde mis gibi yerdeler,yerleri çok güzel,alışveriş merkezleri,caddeler falan çok yakın ama onlar tellerin arkasındalar dedim.çok zor gerçekten yaaa.acaip kötü oldum ben bile bakarken.ki onlar birebir ordalar.yazık valla yaaa.nasıl böle dizilmişler,,,

narlıderede teyzemler oturuyo eşide subay kesin teyzemin eşinin bulunduğu yerdirr:1rolleyes:

hımmm doğrudur...narlıdere de baya bi geliştiii.aslında izmire bakıyorumda iyiki denizi var yoksa gerçekten çok değişik bi yer yaaa.hiç öle büyük şehir gibi değil.şehrin en güzel yerlerinde iç içe evler,gecekondularrr yol kenarlarındaa gerçekten hiç hoş bi görüntü değill.

tatil yapmayı çok özledim canım yaa sen şanslısın resimlerine de baktımda hep deniz kenarı sahil imrendim valla opuyorumnanaktan

olsun istanbulda çok güzel,ben ne yapayım ankarada deniz yok nasıl sıkılıyorum orda.dışarı çıkıyorsun yine mecbur kapalı mekanlar oluyo hep,mogan parkı,göksu falan oraları keşfettim de biraz olsun rahatlattım.izmirde mesela o yönden çok rahatım sıkılınca sahile in biraz turla,ya da balkondan deniz manzarasını seyret,yazın zaten hep denizde...deşarj oluyorum sakinleşiyorum resmen

gamiş profiline bakıyor,diğer arkadaşlar kaybolduuu ah ah niye kimselerrr yok allahımm

bebişler ben varım bu seferde siz yoksunuz, ha bide misafirimiz varmış buyrun efenim topikimize davet ediyorum sizi, yoksa siz 333,dönemden misiniz

güle güle kullan:))))gamiş ya nasıl bişey o,bende gördüm sende ama ne olduğunu anlayamadım yaaa.

canım ben işyerinde facebooka giremiyorum teyzeme şifremi verdim fırsat ürününden almış bana 2 haftadır uğraştım alamadım almak çok zor blue blush aldı sanırım kokusunu hiç bilmiyorum ama güzele benziyo kaydirigubbakcemile3

yaaa gamişim şunun detayını bana mesajlarsan sevinirim canım.müsait olduğun bi zamanda.

yaaa gamişim şunun detayını bana mesajlarsan sevinirim canım.müsait olduğun bi zamanda.

temem canım akşam faceden analatayım ama geç kaldın sanırım çünkü 1 nisanda bu kampanya bitiyor bu tarz şeylerden hoşlanıyorsan ben sana yeniliklerle karşılaşınca hem faceden davet gönderirim hem de haber veririm :1hug:

tamam canım memnun olurum,uğraş olur hem bana da:)))

instoncum benim mesaim bitmek üzere toparlanayım yavaş yavaş ben akşam sana facebooktan msj yazarım öptüm

instoncum benim mesaim bitmek üzere toparlanayım yavaş yavaş ben akşam sana facebooktan msj yazarım öptüm

tamam canım şimdiden teşekkür ederim.ama dediğim gibi müsait olduğun bi zamanda yaz olur mu...görüşürüz..

yakın sayılırız canım evet, yemin töreninden sonra 2 kez evci çıkarmaya gittim, nisanda bir kez daha gidicem, ne kadar özlemişsindin sen de ya :çok üzgünüm:

Çok sevindim tuçecim sizin adınıza kaydirigubbakcemile5 Ben de kendimi ayrılışlar zor olurdu diye avutuyom işte yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…