Merhaba instoncum, nasılsın??
iyiyim canım sağol sen nasılsın?şafağı öne çekmişsin:)olmaz ama öle anca beraber kanca beraber:)))
Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3hımmm anladım canımmm güzeller güzeli gelin olacağından şüphem yok arkadaşım,ama sağlık açısından düşününce evet malesef dikkat etmek lazım.ben kendimden biliyorum gece yemelerini bıraksam,bi de abur cubur çok çabuk veriyorum.ama dün gece kendime hakim olamadımmm yaa.saat gece 1,5.dedimki yat banuccum bu gece yemeden yatarsam aferin bana.neyse tv izleyerek yatayım dedim onda da yemekteyize denk geldim sonra kendimi mutfakta buldumkoca bir ekmek tost ve kolaaaa.ve sonra uyudumm (((
Şimdiden kolay gelsin kaydirigubbakcemile5bi gün bnde şafak sayıcam.. inş su gibi geçer
Selaaamslm bağğğyanlarrrr kaydirigubbakcemile3
slm bağğğyanlarrrr kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3
Sanki biri benden bahsetmiş :roflol: ben bi tek sonrasında uyuyamazdım, midem çok hassas çünkü. Dikkat et kendine, ben de sadece dediklerini yaptım. Tv karşında kaşık kaşık çiko nereye kadar di mi boshayallersmile
ah ahhh napcaz bilmiyorum valla...biri bizi durdursun yahuu:)))
ah ahhh napcaz bilmiyorum valla...biri bizi durdursun yahuu:)))
Ben de senin yanıtı beklerken kendi kendime düşünüyordum: "yaw nasıl açsın ben haziranda, hatta temmuzda bile üşüyorum bazen, mart çok erken daha neler..." :)))
Ben de plajın baharda bomboş ve huzurlu olmasından çok etkiliyorum. Yaz görünümlü hava ama bomboş :))
Eşinin askerliği nasıl gidiyo, urfaya bugün kolordu komutanı gelmiş
ığdıra da gelmiş:))kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
hoşbuldum canım selam vermedn hemen konuya dalmışımaklinialirimsmile
iyiyim şükür canım sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?