331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım sağol sen nasılsın?şafağı öne çekmişsin:)olmaz ama öle anca beraber kanca beraber:)))

Yaw napam, sanki yarın görüşcekmiş hissi veriyo buluşma saati bile belli olunca :)) 1 güncüğün lafımı olur hem kaydirigubbakcemile3

Arada sırada özlem depreşiyo ama toplamda iyiyim kaydirigubbakcemile2 Vaktim az kaldı, kilo vermeliyim derdindeyim :))

boşver ya kiloyu takıntı yapma bence,taktıkça daha çok alınıyo.akışına bırak benim gibi:))))
tamam hadi olmasın bakalım 1 güncüğün lafı:)))

Canım ben de hep akışına bırakırdım da çok kilo aldım son zamanlarda...
Bizim ailede kalp rahatsızlıkları çok fazla, göbeğimden dolayı yaşam kalitemin düştüğünü bariz hissettim. Nefes problemi falan çıkmayı başladı hafiften, o denli. Bi de pko var, o da kiloyla çok alakalı, bi de tontiş gelin olmak istemiyom :)) Yani benim dikkat etmem şart ama merak etme, abartılı bişi yapmıyom, sadece tok karnı yemek yemiyom :)) Bi de abur cubur ve kola.
Şimdi de yürüşe gitcem Öptüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

hımmm anladım canımmm güzeller güzeli gelin olacağından şüphem yok arkadaşım,ama sağlık açısından düşününce evet malesef dikkat etmek lazım.ben kendimden biliyorum gece yemelerini bıraksam,bi de abur cubur çok çabuk veriyorum.ama dün gece kendime hakim olamadımmm yaa.saat gece 1,5.dedimki yat banuccum bu gece yemeden yatarsam aferin bana.neyse tv izleyerek yatayım dedim onda da yemekteyize denk geldim sonra kendimi mutfakta buldumkoca bir ekmek tost ve kolaaaa.ve sonra uyudumm(((

Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3
Sanki biri benden bahsetmiş :roflol: ben bi tek sonrasında uyuyamazdım, midem çok hassas çünkü. Dikkat et kendine, ben de sadece dediklerini yaptım. Tv karşında kaşık kaşık çiko nereye kadar di mi boshayallersmile

bi gün bnde şafak sayıcam.. inş su gibi geçer
Şimdiden kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

slm bağğğyanlarrrr kaydirigubbakcemile3
Selaaam

slm bağğğyanlarrrr kaydirigubbakcemile3

vayyy sana da selam bağyannnn:)))

ah ahhh napcaz bilmiyorum valla...biri bizi durdursun yahuu:)))

Öyle biri bizi durdursun demekle olmaz, sen dur dersen durur, yoksa kilo alırsın :1closedeyes: Cidden canım ya, arada sırada kendini yokla, kilo falan alacak olursan hemen dur kaydirigubbakcemile5

Efferüm sana, geçmişi pek okumadım, en son deniz sezonunu açmaktan falan bahsediyordun, aydına giden bi arkadaşım da havanın çok güzel olduğunu söyledi. Eeee anlat bakalım sezonu açtın mı??? :)

yok canımmm ya yemedi açmak:)bi daha ki sefere artıkkk.ama baharda daha bi güzelmiş,ben hiç gitmezdim baharda bizimkiler takılırlardı hep,bu sefer bende gittim ama süperdi yaaa.yazın bile bu kadar etkilenmezdimm

Ben de senin yanıtı beklerken kendi kendime düşünüyordum: "yaw nasıl açsın ben haziranda, hatta temmuzda bile üşüyorum bazen, mart çok erken daha neler..." :)))

Ben de plajın baharda bomboş ve huzurlu olmasından çok etkiliyorum. Yaz görünümlü hava ama bomboş :))

Eşinin askerliği nasıl gidiyo, urfaya bugün kolordu komutanı gelmiş

ığdıra da gelmiş:))kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

hoşbuldum canım selam vermedn hemen konuya dalmışımaklinialirimsmile
iyiyim şükür canım sen nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…