331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoyyytt selam gelecek kızlar hepinize günaydın şimdiden Ş:51

gunaydınlar bebelekler
dun anıden kactım . patronum saat 2 de vergı daıresıne gonderdı ordanda eve gıt dedı ısım 3 30 da bıttı. askımıda aldım onun muslerılerını dolastık .aksamda arkadasa caya gıttık ole zaman gectı . cok yogun bır haftanın ardından bugun ferahım.

kocan baya kaldı kız şimdi gittiğinde baya bi dokuncak sana

bende pco luydum sen ne durumdasın benımkıler erdı . tedavı gormuyorsan cok tehlıkelı sanırım bılıyorsunudur.

kocan baya kaldı kız şimdi gittiğinde baya bi dokuncak sana

Mutlaka zor olcak canım da gıtsınde gelsın bole sureklı gıdecek dıye dusunmek cok zor ordayken hıc degılse gun bıtıyo dıye sevınıyodum bole de zor oluyo. ama gıdınce cok yogun bı spora baslıcam o gelene kadar 36 beden eınmeyı planlıyorum . rahımdekı sorunu halletmeyı cılt sorununu cozmeyı platesle sımsımkı olmayı vs yanı cok ısım var o gıtsın askerlıgını bıtırsın bende burda kabuk degıstıreyım. 38 bedene kadar ındım canım 9 kılo vermısım o gıttıgınde beri. bunun devamı getırmek ıstıyorum. O geldıgınde hersey daha guzel olcak . hepsı hepsı 60 gun baska yok bıtecek elı mahkum. ve bu gunlerı hatırlayıp gulumseyecegız.

yok kıs gamiş öyle demek istemedim ama bazen sohbet gırla oluyo bazen hiç ses soluk çıkmıyoo

profosyonel diyetçi arkadaşlar
sabah yarım simit kibrit kutusundan büyük peynir ve yarım domates yedim iideal dimi diyet için psikolojim bozulmasın

tam alıntı yapıyorum bişey yazcam hopp hasta geliyo unutuyorum neyse aklıma gelince yazcam ben acık süslenmeye gidiyom öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…