gunaydınlar bebelekler
dun anıden kactım . patronum saat 2 de vergı daıresıne gonderdı ordanda eve gıt dedı ısım 3 30 da bıttı. askımıda aldım onun muslerılerını dolastık .aksamda arkadasa caya gıttık ole zaman gectı . cok yogun bır haftanın ardından bugun ferahım.
Canım ben de hep akışına bırakırdım da çok kilo aldım son zamanlarda...
Bizim ailede kalp rahatsızlıkları çok fazla, göbeğimden dolayı yaşam kalitemin düştüğünü bariz hissettim. Nefes problemi falan çıkmayı başladı hafiften, o denli. Bi de pko var, o da kiloyla çok alakalı, bi de tontiş gelin olmak istemiyom :)) Yani benim dikkat etmem şart ama merak etme, abartılı bişi yapmıyom, sadece tok karnı yemek yemiyom :)) Bi de abur cubur ve kola.
Şimdi de yürüşe gitcem Öptüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
kocan baya kaldı kız şimdi gittiğinde baya bi dokuncak sana
yok kıs gamiş öyle demek istemedim ama bazen sohbet gırla oluyo bazen hiç ses soluk çıkmıyoo
bende pco luydum sen ne durumdasın benımkıler erdı . tedavı gormuyorsan cok tehlıkelı sanırım bılıyorsunudur.
Mutlaka zor olcak canım da gıtsınde gelsın bole sureklı gıdecek dıye dusunmek cok zor ordayken hıc degılse gun bıtıyo dıye sevınıyodum bole de zor oluyo. ama gıdınce cok yogun bı spora baslıcam o gelene kadar 36 beden eınmeyı planlıyorum . rahımdekı sorunu halletmeyı cılt sorununu cozmeyı platesle sımsımkı olmayı vs yanı cok ısım var o gıtsın askerlıgını bıtırsın bende burda kabuk degıstıreyım. 38 bedene kadar ındım canım 9 kılo vermısım o gıttıgınde beri. bunun devamı getırmek ıstıyorum. O geldıgınde hersey daha guzel olcak . hepsı hepsı 60 gun baska yok bıtecek elı mahkum. ve bu gunlerı hatırlayıp gulumseyecegız.
tam alıntı yapıyorum bişey yazcam hopp hasta geliyo unutuyorum neyse aklıma gelince yazcam ben acık süslenmeye gidiyom öptüm
profosyonel diyetçi arkadaşlar
sabah yarım simit kibrit kutusundan büyük peynir ve yarım domates yedim iideal dimi diyet için psikolojim bozulmasın
evet canım ideal kaç kilon fazla var
wala boyum 170-171 civarı kilom 67(
63 bile olsan senin için ideal cok fazla yokmuş kilon boyun uzun çünkü
yaa takıldım kaldım 67 ye inemiyrum bide ben 67 ye 78 den indimorda kaldım 2 senedir ne ilerliyo ne geriliyo
78 den 67 ye indiysen baya iyi klilo vermişssn belli bi kiloya gelince gerilemesi zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?