günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmm,güzcümmm pek bi istikrarlı gördüm seni:)
idencim biz kadınlar neyi istedikte başaramadık moral bozmak yokkkk.gamişcim sen nasılsın.bi haftayı daha bitiriyoruz özellikle çalışan arkadaşlar ha gayret gün bitecek ve sonra ohhh mis gibi 2 gün tatil.
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmm,güzcümmm pek bi istikrarlı gördüm seni:)
idencim biz kadınlar neyi istedikte başaramadık moral bozmak yokkkk.gamişcim sen nasılsın.bi haftayı daha bitiriyoruz özellikle çalışan arkadaşlar ha gayret gün bitecek ve sonra ohhh mis gibi 2 gün tatil.
hoşgeldin canım iyiyim bende ama birz moralim bozuk eşim haftayada gelemiycek sanırım nöbet koymuslar hep haftasoınuna koyuylar bu gidişle ben herifi 5 kasım dan öce göremicem mirmirmirmir
yyy ne gelmek bilmez nisanmış bu yaaaaa
töbe töbeee:))))nittin bacum o kadarda değil:))))hangi gün geçmiyor ki bu günler geçmesinn.dün eşimle okul yıllarından falan konuştuk,yaptıklarımızı falan vay be dedik zaman ne çabuk geçmişşş.düşününce gerçekten öleee.şurda 50-60 gün sonra bir daha bugünler yaşanmayacak bileee.ayrıcaa askerliğin hem bizlere hem eşlerimize biçok faydası oldu.sabretmeyi öğrendik,özlemi,sevgiyi...iliklerimize kadar hissettik.en önemlisi onlar orda bizler burda çok güzel dostluklar,arkadaşlıklar kurup paylaşımlar yaşadıkk
geldim kızlarr yaa iştee sürekli haftasonuna nöbet koydukları için biraz karamsarım bakalım tek sevindiğim 23 nisana nöbet koymamışlar 22 sinde yola cıkcak inşallah 3 gün birlikteyiz
ohhh süperrr o zamannnn ne diyoruz: çabuk gel 23 nisannnnn
töbe töbeee:))))nittin bacum o kadarda değil:))))hangi gün geçmiyor ki bu günler geçmesinn.dün eşimle okul yıllarından falan konuştuk,yaptıklarımızı falan vay be dedik zaman ne çabuk geçmişşş.düşününce gerçekten öleee.şurda 50-60 gün sonra bir daha bugünler yaşanmayacak bileee.ayrıcaa askerliğin hem bizlere hem eşlerimize biçok faydası oldu.sabretmeyi öğrendik,özlemi,sevgiyi...iliklerimize kadar hissettik.en önemlisi onlar orda bizler burda çok güzel dostluklar,arkadaşlıklar kurup paylaşımlar yaşadıkk
kızlarrrr bugün bizim ilk tanışma yıl dönümümüz tam 8 sene olmuşşşşş
kızlarrrr bugün bizim ilk tanışma yıl dönümümüz tam 8 sene olmuşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?