331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmm,güzcümmm pek bi istikrarlı gördüm seni:)
idencim biz kadınlar neyi istedikte başaramadık moral bozmak yokkkk.gamişcim sen nasılsın.bi haftayı daha bitiriyoruz özellikle çalışan arkadaşlar ha gayret gün bitecek ve sonra ohhh mis gibi 2 gün tatil.

çok saol canım moral için çok saol :)))
çok haklısın bugünde bitmek üzereee sonra ooh mis gibi bahar ve aşk,aşkım

hoşgeldin canım iyiyim bende ama birz moralim bozuk eşim haftayada gelemiycek sanırım nöbet koymuslar hep haftasoınuna koyuylar bu gidişle ben herifi 5 kasım dan öce göremicem mirmirmirmir

merhaba canım eve t cok karlıyım. umarım basarıım .

kızlar ben yemege gidiyorum görüşlürüz gitmeyin len biyere pataklarım valla

hoşgeldin canım iyiyim bende ama birz moralim bozuk eşim haftayada gelemiycek sanırım nöbet koymuslar hep haftasoınuna koyuylar bu gidişle ben herifi 5 kasım dan öce göremicem mirmirmirmir

kötü olmuş,şartlandırmışsınızdırda tabi kendinizi,ama sıkma canını.hem ne o öyle 5 kasıma kaadr göremicem lafları.olur mu hiç öle şey.bi düzene girer.bu aralar tam denetim dönemleri,12 nisandada yeniler gelecek ondan öle olmuştur.sonra yine düzene girer ve siz de görüşürsüüz inşallah

bi aralık zorladı beni bide bu mart diğerleride zor geçti ama bu ikisidi ölüm gibi yaaaa

töbe töbeee:))))nittin bacum o kadarda değil:))))hangi gün geçmiyor ki bu günler geçmesinn.dün eşimle okul yıllarından falan konuştuk,yaptıklarımızı falan vay be dedik zaman ne çabuk geçmişşş.düşününce gerçekten öleee.şurda 50-60 gün sonra bir daha bugünler yaşanmayacak bileee.ayrıcaa askerliğin hem bizlere hem eşlerimize biçok faydası oldu.sabretmeyi öğrendik,özlemi,sevgiyi...iliklerimize kadar hissettik.en önemlisi onlar orda bizler burda çok güzel dostluklar,arkadaşlıklar kurup paylaşımlar yaşadıkk

ya orası da doğru bir daha nasıl nerede ne zaman hissettirebilirdim onu ne kadar çok sevdiğimi neleri yapabilceğimi
buda büyük bi şanstır yaşanılanlar yaşanılcaklara hoş bir zemindir :))
düğünümde yaklaşıyooo bidaha hiç ayrılık olmıcakk ohhh :)))

hah şöleeee yaaa.olumlu,güzel,neşeli şeyler düşüneceğiz.karamsarlık yokkkk.ne güzell bak,gelecek ve sonra evleneceksiniz,bizler içinde evliliğimiz adına yeni bi dönüm noktası oldu.hatalarımızı gördük,birbirimizin kıymetini anladıkkk.herşey güzel olacakkk.kötü düşüncelere bye byeeeee

geldim kızlarr yaa iştee sürekli haftasonuna nöbet koydukları için biraz karamsarım bakalım tek sevindiğim 23 nisana nöbet koymamışlar 22 sinde yola cıkcak inşallah 3 gün birlikteyiz

geldim kızlarr yaa iştee sürekli haftasonuna nöbet koydukları için biraz karamsarım bakalım tek sevindiğim 23 nisana nöbet koymamışlar 22 sinde yola cıkcak inşallah 3 gün birlikteyiz

ohhh süperrr o zamannnn ne diyoruz: çabuk gel 23 nisannnnn

OYLE CANIM YA. haklısın sonuna kadar. sızlerle olduguma cok mutluyum. esımde baya ogrenmıs ozlemeyı. ii olmus yanı..

kızlarrrr bugün bizim ilk tanışma yıl dönümümüz tam 8 sene olmuşşşşş

kızlarrrr bugün bizim ilk tanışma yıl dönümümüz tam 8 sene olmuşşşşş

maşşallah allah nazarlardan korusun
8 sene önce ben 13 yaşında tek kaş tosuncuk kısa boylu bir ortaokul öğrencisiydim yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…