331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşşallah allah nazarlardan korusun
8 sene önce ben 13 yaşında tek kaş tosuncuk kısa boylu bir ortaokul öğrencisiydim yaa :)))

:))))yaaa bana ne bende gayet genç ve fitim ve gözel bi kariyem:))))

daha nıce senelere mutlu yıllar canım

sağollll canımmmm hepimiz için nice mutlu güzel uzun yıllarrrr olsunnn

instoncum nice mutlu senelere canım

sağollll canımmmm

walla yine yanlış anlaşıldıysam çekip gidicem hee
yok canım ben öyle demek istemedim ayyyy üüüfff konışmıcam ya la bidaha

ayyy aşk olsunnnn olur mu öyle şeyyyy yaaa.bende şaka yaptımmm canımmcımmm sana.yanlış anlama olmaz bende aslaaa canımmmm

inston güzellik perin ne alemde facebooka giremiyorum onun için takipt edemiyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile

sağollll canımmmm

ayyy aşk olsunnnn olur mu öyle şeyyyy yaaa.bende şaka yaptımmm canımmcımmm sana.yanlış anlama olmaz bende aslaaa canımmmm

peki ozaman =)))
dün akşam kaynanamı eve çıkardık akşam eve geçtim ben 10 gibi banyo yaptım saçlarım su içinde yattım sabah kalktım hala ıslak =)=) şimdi bile nemli nemli ve başım çatlıyoookötükedihüso

inston güzellik perin ne alemde facebooka giremiyorum onun için takipt edemiyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile

amannn varya alıştırdın beni kalkamıyorum başından(nasılda suçu üstüne atıyorum di mi))))
peri tozu hemen bitiyo yaaa sinir oluyorummm.15000 deyim daha.olsun ama oynaması bile zevkli müziği çok hoş dinlendiriciiii

Selam kızlar opuyorumnanaktan

bende pco luydum sen ne durumdasın benımkıler erdı . tedavı gormuyorsan cok tehlıkelı sanırım bılıyorsunudur.
Uzun dönem doğum kontrol hapı kullandım ama artık bıraktım. Benim bi arkadaşta da vardı, ve o çok fazla doktora gitti.. doktorların kimi hap kullanmayı tavsiye ediyor, kimi de tavsiye etmiyor. Sonuçta kesin tedavisi olmayan bi hastalık olduğundan, hormon haplarının da bi sürü yan etkisi olduğundan şu an tercih etmiyorum. Kilo vererek semptomları düzelen bi kaç kişi tanıyorum. O yüzden şu an tek yaptıpım kilo vermek.

oo iyi yapmıssın bende 1 nisandan sora ne olcak diye bekliyorum bakalım alış kız alışşş belkim sende hediyelenirsin kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin dulcinea,idennnn
alıştımmm gamişcim valla sağol güzel oluyo:)))hırs yaptımm uleynnn

bende pco ludum gectı ama. dıyet yaptım kılo verdım. yasmın kulladım bırde glucophage seker duzenleyıcı bu pco lular kılo veremez ole ha deyınce cunku engellıyo ınsulın dırencı yapıyo bu ılac ınsulın dırencını kıryo dr bı sor

hoşgeldin dulcinea,idennnn
alıştımmm gamişcim valla sağol güzel oluyo:)))hırs yaptımm uleynnn
Hoşbulduk, ben de toz moz neden bahsediyo bunlar diye anlamaya çalışıyodum, meğer oyunmuş :)))

Neyse ki benim öyle bi problemim yoktu, doktor bana bi tek yasmini önerdi. Hatta çok fazlalığım olmadığından dolayı şaşırmıştı pko olmama. Şimdilik yavaş yavaş kilo verebiliyorum canım. Ayrıca çok sevindim, sen de kilo vererek hormonları düzene sokmuşsun kaydirigubbakcemile5 Teşekkürler önerilerin için, geçmiş olsun :lepi:

yaa kızlarr aşkım yine depreştiii çok özledim yaaaaaaaaaaaaa kokusu burnumda dolaşıyorum bugün

Bi de guz_1 "benimkiler erdi" derken ne kastettiğini tam olarak anlamadığım. Kistlerin boyutuyla falan mı alakalı. Netten araştırdım da bulamadım bişi.

yaa kızlarr aşkım yine depreştiii çok özledim yaaaaaaaaaaaaa kokusu burnumda dolaşıyorum bugün

Şeniz Ayy... kendi haline bırak canım, üstünde durma, geçer gider aklinialirimsmile Çok ilerlerse durum, işlerini ayarlayıp ankaraya gidersin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…