331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu hafta gidicem aşkımın yanına sonra 2 hafta göremicem haftaya aöf sınavlarım var gidemicem ayy alıştım kudurmuştan beterim haftaya biterim ben biterim =))

Ay ne kadar şanslısın idencim ya... Teşhisi kendin koymuşsun :)) Biraz özleyin birbirinizi

Bi de guz_1 "benimkiler erdi" derken ne kastettiğini tam olarak anlamadığım. Kistlerin boyutuyla falan mı alakalı. Netten araştırdım da bulamadım bişi.

:roflol: :roflol: sen cok yasa emıı benı guldurdun. eridi eridi yanlıs yazmısım. demek nette aradın he.

yaa kızlarr aşkım yine depreştiii çok özledim yaaaaaaaaaaaaa kokusu burnumda dolaşıyorum bugün

ask perısı oldun demı. cıcıcık sevda kusuyem

Ay ne kadar şanslısın idencim ya... Teşhisi kendin koymuşsun :)) Biraz özleyin birbirinizi

evet haklısın çok şanslıyım bu konuda allah hepimizn şansını bol eylesin ne diyem :)))
ama 10 aralık perşembe sabah 07:15 civarı pc yi açıp çerkezköyü görüdüğümde yaşadıklarımı anlatamam rehberimdeki bütün herkezi 15 dk içinde aramışım işe gidicem yatağımı toplarken allahım sana şükürler olsun diye bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağladığımı görseniz ölürdünüz gülmekten =))

:roflol: :roflol: sen cok yasa emıı benı guldurdun. eridi eridi yanlıs yazmısım. demek nette aradın he.
:kedi: :roflol: Ne bilem yahu, kistin belki dişisi eri falan vardır da ben bilmiyorum sandım :))))

Buarada sende insülün direncinin ne gibi gözle görülür belirtisi vardı?? Benim kilo problemim olmadığı için doktor bende teste bile gerek görmedi. Kilo da verebiliyom hem :sm_confused:

Ayy için içine sığmamış resmen kaydirigubbakcemile3 Ben de gece vakti yerde koca haritanın başında kalakaldıydım. Hala inanamıyorum ama urfa nereeee istanbul nere Neyse ki geçti o günler ohaoldumsmile

ask perısı oldun demı. cıcıcık sevda kusuyem
evettt tam bi aşk böcüğüyüm suan çok özledim napiim kaydirigubbakcemile3
:teytey: Bence bi süre sonra bekleyişte sabitlenirsin kaydirigubbakcemile5 Bende öyle oldu

kesin canımmmm bakalım kaç hafta sürcek bu böyle-tatlicadiarzu-

özlemler aşklar depreşmişşşş pek bi aşk dolu gördüm hepiniziiiii.özleyin özleyinnnn ohhhh.ama biz varya akıllanmayızz şimdi böle aşkla sevgiyle aman bi gelsin diyip duruyoruz gelince de çatacak yer arar rahat vermeyiz adamlaraaa:)))

anı sekerım duser acayp tatlı ıstegı oluyo. yemek yedıgım halde enerjım olmuyo cok cabuk acıkıyorum. cunku aldıgını yakmıyo dırek depoluyo. dırenc yapıyo ama ben kırdım onu . o ara 85 kılo olmustum sımdı 64 kıloyum

şimdi benım oldugum gıbı.dırdırrr

Ben minumum özlemle bu işten anlımın akıyla çıkmayı planlıyom aklinialirimsmile Geçen 1 gün mü ne özlemim depreşti de kabus gibiydi geçen zaman akannehir Fotolara falan da bakmıyom aklinialirimsmile Benim esas özlem onu görünce pırtlıyo :asigim: O yüzden dediğin gibi olmaz sanırım instoncum kaydirigubbakcemile5

Anladım canım, çok geçmiş olsun, ayrıca tebrikler alkisalkisalkis Boyun kaçtı?? Bende çok şükür yok o problemler, ama yine de kilo alınca daha bozuluyo düzenim gibi geliyo :sm_confused:

orası kesin canım onlarda suan bizim gibiler ama gelince iş deişcek tabi
iyiyimiş kız senin durummm bende arada öyleee az özleyip arada maks. aa geliyorum

Bende gidiyorum kızlar görmeye içimde heyecan korku bi sürü karmaşık dıuygu var:S

iyiyimiş kız senin durummm bende arada öyleee az özleyip arada maks. aa geliyorum
Doğru gözlemlemişim seni o zaman aklinialirimsmile Ama baya sık sık oluyo bu durum. Bi de şöyle bi önerim var, eşinin yorgun olduğu zamanlarda sıkıcı veya romantik olmayan bi muhabbet de özlemin ilacı kaydirigubbakcemile5

Bende gidiyorum kızlar görmeye içimde heyecan korku bi sürü karmaşık dıuygu var:S

Gözün aydın yerimseniben Zaten terhise az kaldığından bence çok güzel olacak herşey, içini ferah tut :teytey:

bırazdan notere gidecegım. 1 saate gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…