boyum 165
selam nan lingoo danasııı naberrr görüşmeyeliiii :)))
iyi laa nolsun işteeee opuyorumnanaktan özledim nan seniii sositososito :roflol:
bende çok özledim seni hiç görüşemiyoz niyeyse -tatlicadiarzu-
gözlerim yaşardı yazılarınızı okuyunca:))))bende uğraşıp duruyorum bi türlü açılmıyor sayfa.az önce denedim ve oldu sonunda.facede takılıyordum bi baktım mesaj ve eşimden.uleee dedim nörüyo bu nette,açtım sohbeti konuştuk dedim ki telde konuşacak bişey kalmadı burda yazmaktan.bi de bugünümüzü hatırlamış hayret dicem ama yok hakkını yemeyim allah var hiç unutmaz özel günlerimizi.ben 1 ay evvelinden başlarım çünkü ayyy 1 ay sonra bilmem ne günümüz diyee:))))
gözlerim yaşardı yazılarınızı okuyunca:))))bende uğraşıp duruyorum bi türlü açılmıyor sayfa.az önce denedim ve oldu sonunda.facede takılıyordum bi baktım mesaj ve eşimden.uleee dedim nörüyo bu nette,açtım sohbeti konuştuk dedim ki telde konuşacak bişey kalmadı burda yazmaktan.bi de bugünümüzü hatırlamış hayret dicem ama yok hakkını yemeyim allah var hiç unutmaz özel günlerimizi.ben 1 ay evvelinden başlarım çünkü ayyy 1 ay sonra bilmem ne günümüz diyee:))))[/QUOTE]
kıs koptum walaa :roflol:
hayırdır canım doğum günün falan mı CADIARZU
kızlar 4,7 şiddetinde deprem oldu,gerçi şiddetini şimdi ege haberde gördümm
gözlerim yaşardı yazılarınızı okuyunca:))))bende uğraşıp duruyorum bi türlü açılmıyor sayfa.az önce denedim ve oldu sonunda.facede takılıyordum bi baktım mesaj ve eşimden.uleee dedim nörüyo bu nette,açtım sohbeti konuştuk dedim ki telde konuşacak bişey kalmadı burda yazmaktan.bi de bugünümüzü hatırlamış hayret dicem ama yok hakkını yemeyim allah var hiç unutmaz özel günlerimizi.ben 1 ay evvelinden başlarım çünkü ayyy 1 ay sonra bilmem ne günümüz diyee:))))[/QUOTE]
kıs koptum walaa :roflol:
hayırdır canım doğum günün falan mı CADIARZU
yokkk ilk tanıştığımız gün,aslında ikimiz adınada öncesi vardı ama tanışma 26 mart 2002:)))
hadiyaaa noluyooo bu sıralar sürekli deprem
sorma gamişcim yaa valla allah korsun.özellikle doğudaki nasıl olacak bilmiyorum.bingölde falan aslında olması gerekiyormuş bu elezığ depremi dönemlerinde ama bu sessizlik tehlikeli falan diyolardı jeo mühendisleri.allah korsun...
yokkk ilk tanıştığımız gün,aslında ikimiz adınada öncesi vardı ama tanışma 26 mart 2002:)))
sorma gamişcim yaa valla allah korsun.özellikle doğudaki nasıl olacak bilmiyorum.bingölde falan aslında olması gerekiyormuş bu elezığ depremi dönemlerinde ama bu sessizlik tehlikeli falan diyolardı jeo mühendisleri.allah korsun...
allah korusun canım yaaa inşallah bişey olmaz
ayyy bebem ne güzelll nice mutlu senelere inş. kaydirigubbakcemile5
yaw deprem dimeyin geçen hafta zaten seminer wardı okulda siwil savunmacılar geldiler videoları gördükçe tırstımmm :gitme:
ayyy bebem ne güzelll nice mutlu senelere inş. kaydirigubbakcemile5
yaw deprem dimeyin geçen hafta zaten seminer wardı okulda siwil savunmacılar geldiler videoları gördükçe tırstımmm :gitme:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende tırsıyom tepemde 8 kat var:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?