331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol gamişimmmm seninde hayır olsun :))) gel kahwaltı yapalım:))

günaydınlarrrr güzel bayanlar nasılsınız bakalımmm...

kızlar bu gece saat 3 de saatler 1 saat ileri alınacakmış.haber vereyim dedim:)))

Mrb arkadaşlar ya ben daha önceneden görmemişim burayı...
bende asker eşiyim.. 331. kısa dönem...
eşim istanbul hadımköyde..eşi orda olan varmı yada sevgilisi nişanlısı??
hepimize rabbim sabır versin...çok zormuş ama bitiyor...:1rolleyes:

saol gamişimmmm seninde hayır olsun :))) gel kahwaltı yapalım:))

canım yaaaa sabah bişey yazzamdan cıktım yine bizim malum hafta sonu konuklarımız bu defa kahvaltı saattinden itibaren teşrif ettiler o yüzden çıktım canım Şeniz

merhaba canım hoşgeldin benim eşim ankarada allah kavustursun hepimizi

merhaba canım hoşgeldin benim eşim ankarada allah kavustursun hepimizi

Hoşbuldum..Beni anlayabilecek birilerinin olduğunu bilmek çok mutlu etti beni..
arkadaşlar eşim 17 mayıs akşam evde olacak inş. ALLAHın izniyle..bu durumda şafak 50 mi oluyor??NİĞDE demiyiz yarın?buyrunnnnnnnnn

gamiş..istanbuldamı yaşıyorsunuz??orda olmak isterdim...kociş bugün çarşıda iznindeydi..

Hoşbuldum..Beni anlayabilecek birilerinin olduğunu bilmek çok mutlu etti beni..
arkadaşlar eşim 17 mayıs akşam evde olacak inş. ALLAHın izniyle..bu durumda şafak 50 mi oluyor??NİĞDE demiyiz yarın?buyrunnnnnnnnn

benim eşim de istanbulda, bugün şafak 51'di ama bitiyor bilmiyorumkismile

merhabalar kızlarrr.bir haftamız daha bitmek üzere.canımmm dizim kavak yellerimi izliyorum,bi de buraya bakayım dedim birileri var mı diye.sarıpapatya hoş geldin aramızaaa.evet az kaldı.
gamişcim rica ederim arkadaşımm her daim hizmetinizdeyim:)))
kocacaığımla konuştum ama pek iç açıcı değildi malesef7 nisanda albaylar falan gelecekmiş denetime,bir de nisanın ortasında araziye çıkılacakmış.banyocu olduğum için burda nöbetçi kalacaklar olacağından belki göndermeye bilirler veya da göndere bilirler çadırların ordaki banyodan sorumlu olabilirim dedi.ama bi taraftanda gitmek iyi olur diye düşünüyorum burda çok sıkıldım falan dedi.ama ordaki şartlarıda düşününce ormandasın,hadi yemekler geldi diyelim tuvalet,banyo,börtü böcekkk offf ya sinir oldum valla.biz az kaldı diye seviniyoruz bi taraftanda bunlar çıkıyorrr

merhaba kızlarr Ş:49
Burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyor acep ne iştiiirrr =))
ahh ulaan aaahhhh aşkımı dün bıraktm ve hafta göremicem şimdi diceksiniz biz napak ama alıştım her hafta görmeye şimdi nasıl zor geliyor anlatamam
[/I][/I]

ohhh ne güzel yaaa kimseciklerrr yok yineee.bugün hava yağmurlu sevmiyorum yağmurlu havaları of ya tıkılıp kaldım yine eve.
sizler ne alemdesiniz,neler yapıyorsunuz?49 günümüz kaldı bakalımmm bakalımmm çabuk geç zaman çabukkk işimiz var daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…