331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün kimse uğramıyor buraya,nerelerdesiniz hanımlaaaarrr.sabah size dedikten sonra hava güzelleşti,yürüyüşümü yaptım,gezdim,dolaştımm.vakit geçmek bilmiyor yaaa.

Saatler ileride alındı ama nedense geçmek bilmedi bugün hiç kimse uğramıyor hayret:S instonla bir ben bakıyoruz sadece galiba

evet gördüm seni başka topiklerde geziyorsun bende seni takip ediyorum:)))

offf başka topiklere bakayım dedim moralim bozuldu beee((

Aynen benimde aldatılanlar, birbirini anlayamayıp kavgaya tutuşanlar.. İçim sıkıldı resmen

aynı yeri okuduk sannırım.valla yok be,bu topikten başka yere bakmıcam moralim bozuluyor resmen.zaten güz duymasın yine hastalığım yakınlaştı duygusal krizzdeyim.

Evet ya diğer topiclerde damlanın başına geleni gördük zaten en iyisi okumamak bile.. bende aynen bi krizlerdeyim herşeye alınıyorum sürekli bir ağlama modundayım...

senindemi yaklaştı:)))ya ben bide dün gece bir rüya gördüm.eşim beni aldatmış ve bende nette yazıları okuyorum.sonra soruyorum telefonda ve bana diyorki ben sadece seni sveiyorum derken elini tuttum((((kafayı yedim resmen.içim karardı.sabah o kabusla uyandım yeter ya dayanamıyorum beklemicem artık falan.neyse sonra msn de denk geldik.dedimki bugün hiç karışma bana moralim çok bozuk.noldu dedi.rüya gördüm dedim.üfff banu ben burda nelerle uğraşıyorum,ne kabuslar yaşıyorum sen neler düşünüyorsun diyor.ama çok gerçek gibiydi ben ne yapayım.ya gelsinler artık.iyice daraldım be

bende iice daraldım aynen bence sen kavakyelleirnden etkilendin ay ben dün sinir oldum kapattım dahada gerildim izlerken..

valla olabilir bakkkk.psikoloji namına bişey kalmadıı.benim aslında dikkat ediyorum hastalık döneminde böle oluyor.bir an önce arasada eşim biraz rahatlasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…