331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma kıskançlık triplerindeyim ben:)))rüyaların kıskançlığııı.allah gerçeğinden korusun.sen neler yapıyorsun,ne alemdesin

birazdan çıkmam lazım.ama yarın gene gelcem dışarı çıkıp hava alıcam biraz çok bunaldım evde.ikinizide kocaman öpüyorum..muahh fıstıklarım...

mysoulcum bende müsade isteyim,arar birazdan eşim,gerçi umarım arar çünkü sabahleyin biraz kırdım onu

inston mrb hoşbulduumm..
tuce evet 4 lü rakamlara indik artık az kaldı...
gamiş konyada oturuyorum ama buralı değilim..
arkadaşlar ben bugün bakar gezinirdim bu topikte ama öğrencilerim evime geldiler..süpriz yapmışlar..yedik içtik beraber..lise öğrencisi benimkiler bende genç olunca arkadaş gibiyiz..dün temizlik bugün onlar derken bu haftasonu tatilden hiçbişey anlamadım..:bbo:

çok gerginim :S ve her lafı yanlış anlama modundayım(( v ebelirsizlikk beni mahvediyor her geçen gün değişen tarih beni delirtiyor sen naıslsın

çok gerginim :S ve her lafı yanlış anlama modundayım(( v ebelirsizlikk beni mahvediyor her geçen gün değişen tarih beni delirtiyor sen naıslsın

bende de var gerginlik canım nedendir bilmem niye tarihte bi belirsizlik mi oldu ki noldu

kızlar esım sabah 7 de gıdıyo . yıne bas dönduk

Günaydııınn Ş:48 Muğlaa
Bekle bizi muğla 14 haziranda ordayıızz :))

kkızlar dün tam107 gündür istediğimiz şey oldu 1 saat te olsa zamanı ileri aldık ne mutlu bi andııı anlatamam =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…