331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr günaydınnn canlarım benimm :) dün akşam 9da geldim balıkessirden, birbirimizi o kadar çok özlemişiz ki anlatamam yaa, benim aşkım acaip zayıflamış çok iyi olmuş her yeri kastı ama yorulduğu için kilo verdiğinden çokta üzüldüm yaa ve kapkara olmuş, 5 nisanda gene intikale izmire gidicekler 15 gün dağda kalıcaklar acaip üzülüyorum hem soğuk yemek yok su yok telefon yok, ve bunların cabası olan üstlerinde 50 kiloyla 8-10 km yolları varmış hemde yürüme nasıl o kadar ağırlıkla o kadar yolu gidicekler bilmiyorum ayakları hep parçalanmış yürüyemiyodu ama morali acaipte iyiydi hem biz geldim hemde az kaldığı için çok mutluydu nişanlıcığımm benimmm yirim onu yirimm çok güzel bi hafta sonu geçirdim ve Şafak: 48

hem gözünaydın hem alah kavustruısun cnm:1hug:

allah kavustursun damlacım. ınsan gorunce motıvasyon depoluyo gercekten

allah kavuştursun canım seni güzü sonra hepimzi bazen dayancak güç bulamasamda az kaldı sabııırr

evet bitanelerm az kaldı ama ben aşkımı 5 nisandan sonraki 15 gün boyunca sesini bile duyamıcam

evet bitanelerm az kaldı ama ben aşkımı 5 nisandan sonraki 15 gün boyunca sesini bile duyamıcam

öyl canım sabırlı m olcaz eski zamanı düşünelim tel yoktu hiçbişey yoktu bekleki mektup gelsin annelerimiz hep öyle bekledi canım o yüzden sabırlı olcaz dua etceğiz :Saruboceq:

canım biliceksin ki izmirin dağında için rahat olucak ya hakkarinin şırnağın dağlarında sınırlarda olsa napıcaktın

evet doğru söylüyosunuz kızlar ben çıkıyorum izin aldım gene annem guatr ameliyatı olucak dua edin

günaydın güzellerr bu haftam çok yoğun geçecek şekerler bakanlığın destekleme ödemeleri var

günaydın kızlarrrr.yine hareketli başlamışız haftayaaaa.
damlacım öncelikle geçmiş olsun,sonrasında da Allah kavuştursun,
güzcüm seni de aynı şekilde Allah kavuştur canımmm.
gamiş ve iden sizlerde varmı değişiklik:)))kızlar belki şuan ayrılmak zor geliyor ama bakın ne güzel gördünüz,hasret giderdinizzz

wala bendeki tek değişiklik şafak başka bi değişiklik yok
bide sıkıntı bastı dedim ya bu hafta sınav var hem ssınav hem aşkımın yanına gidemicem
bunlar beni sıkmakta yeterde artar bile :))

bu arada instoncum hoşgeldin ,ılarzucum sende hoşgeldin canım nasılsınız nasıl gidiyo

bu arada instoncum hoşgeldin ,İlarzucum sende hoşgeldin canım nasılsınız nasıl gidiyo

hoş bulduk canımmmm.valla aslında bana sorsan ben iyiyim,güçlü olmaya çalışıyorum.ama eşim varya,sağolsun bütün yaşam enerjimi alıyor.duygularım alındı,artık bişey hissetmiyorum,buradan hiç çıkamıcakmışım gibi geliyor...yaaa daha o kadar çok şey varki.yemin ederim beni soğuttu,karamsarlığa sürükledi.ve biliyorum ki telde bana öle diyo,onlar orda gırgır şamata.ama bende idare etmekten yoruldum.dün dedimki hem ben neşeli takılıyorum,idare ediyorum ne yaptın ki dyor.sinir oldum resmen.

anacım bunlar böyle
nazlasan ah vah desen sen bana enerji vermiyon sennde kötü oluyon bak daha kötü oluyorum der
neşeli davranırsın bişey yokmuş gibi yaparsın sen beni anlamıosun senin rahatın yerinde bütün derdi ben çekiyorum falan filan yaranılmaz bu danalra

kızlar moralim cok bozuldu yaa (( eşim 23 nisanda geliccek bana ogün nöbet yazmıslarrr varmı böyle bahtsızlıksenağlama

kızlar moralim cok bozuldu yaa (( eşim 23 nisanda geliccek bana ogün nöbet yazmıslarrr varmı böyle bahtsızlıksenağlama

yuh anasınııı
bi o gelecek oluo ona nöbet bide geliyo sana nöbet töbeeee kız bi kurşun neyim döktür
yada daha akıllıca bi çözüm yokmu yerine o gün bakıcak arkadaş ???

şaka gibi yaaa,umarım o gün için seni idare edecek biri olur ve sende eşinle olabilirsin.ayyy gerçekten şaka gibi güleyim mi üzüleyim mi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…