şaka gibi yaaa,umarım o gün için seni idare edecek biri olur ve sende eşinle olabilirsin.ayyy gerçekten şaka gibi güleyim mi üzüleyim mi şaşırdım
hemde ne şaka resmen dumur olmustum :1shok: ama burdaki canım arkadaşım dostum bebeği oldugu halde benim nöbeti mi üstlendi insanın her zaman böyle dostları olmalı :1hug:
kesinlikle öyle,karşılıksız,hiç düşünmeden güvenebileceğin bir dostun olması çok güzel.sorununun hallolmasına sevindim...
ay gamiş yaa bunlar gerçekten zalak yaaa
kkızlar dün tam107 gündür istediğimiz şey oldu 1 saat te olsa zamanı ileri aldık ne mutlu bi andııı anlatamam =))))
Evet canım ya hiç böyle düşünmemiştim bak..Acaba bizimkiler gelince 'bi saat kardayız diye seviniyordum ne günlerdi ..aman keşke birazdaha sen biyerlere gitsen dermiyiz?'
sizi bilmem ama ben arada kızdırınca beni derim...bilmiyorumkismile
anacım bunlar böyle
nazlasan ah vah desen sen bana enerji vermiyon sennde kötü oluyon bak daha kötü oluyorum der
neşeli davranırsın bişey yokmuş gibi yaparsın sen beni anlamıosun senin rahatın yerinde bütün derdi ben çekiyorum falan filan yaranılmaz bu danalra
kesin bende derim canım evli olunca durum farklı oluyor aman çıksada işimi yapsam falan dediğim olmustu yaniii kaydirigubbakcemile3
gamişciğim yanlış anlaşılabilirim diye yazmamıştım ben ama duygularıma tercüman olmuşsun... askere gitmeden önce biraz tartışmıştık gitsede kurtulsam biraz kafa dinlesem dediğim oldu doğrusuyerimseniben
aman duymasın:jeyyar:
kızlar bu aşkitoma askerde bi plaka muhabbeti vermişler şafakla
ben onu netten nerden bulabilirim
ben geldmm artvine gitiim geldm canımıı gördüm geldm 2 gün bitlikteydik aylardan sonra gördm onuu zayıflamış yaa canım benmm.. ama rüya gibiydi hmn bittii yaa özledmm bileee ne zamn biticek bu askelikkk off.. :gitme:
hani bi kağıt gibi bişey var ya canısım ona çıkartıyorlar dolduruyorsun plaka kodları var üzerinde onu diyorum
bu arada askerlik bitiyor benim sorduğum sorunun denyoluğuna bak
gerçekten çoğunu bitiridikk ama nası bişi bu ya hiç geçmeyen zmn nasıldahızlı geçtii bi anda döndm askeriyenin kağısında bi onu gördm bi uğurladm sanki ozkdr çabukk yanii.. değişmiş ama canm ya komutanlardan çok şikayetçi daha o gün gözünün önünde üst komutan altındaki komutana girişmişş nası bişi bu böyle diyo adam çok fenaymışş kurtulsun artkk ordan yaa son 1 ayyy ha gayrett diyorum artkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?