instoncum sen nasıl oldun duygu fırtınası yaşıyor musun sende? ben olur olmaz şeylere sinirleniyroum ağlıyorum çok berbatım
canım yapmayın böyleee mirmirmirmir üzülüyorummmm:çok üzgünüm:
ayy gamişim yaa bi çözüm bulmak laızm bu dönemlere :sinifsinif: kavga ettim benimkiyel bide üstüne üstük her lafına alınmaya başladım sadece onun olsa gene iyi aileminde her laıfnı takıp hır çıkarıyorum evdeakannehir sinirlendirdim aramaz artık 2 gün falan mafoldumben
valla bende aynen mysoulcum devam ediyor duygu fırtınalarım,üstüne üstlük bi de bizimkinin yok duygularım alındı,yok artık iyice bunaldım lafları.resmen psikolojik şiddet altındayım yaaa.iyiki askerlik yapıyo,amma abarttı.tamam üzülüyorum,orda olmak zor vs ama bu kadar da abartmasını anlamıyorum.biraz neşeli olsa,enerjik olsa.hep gırgır şamata yapmaya çalışıyorum o,yok banu zaman geçmiyo,yok şöle yok böle.uleyn ben mi gönderdim seni oraya.benim psikolojiyi bozuyo kendi eminim orda gırgır şamatadır.sanki dağda kalıyor,yeri de rahat resmen uyuz uyuz.yemin ediyorum 2 gündür kafam batıyo,diken diken sanki tarifsiz ağrı var yani.konuşmak bile gelmiyor bazen içimden özellikle 2 gündür,hep sıkıntı stres anlatıp duruyor.yaaa erkekler hakikaten odun.benim bildiğim erkekler güçlü olur,eşlerini de sakinleştirir ne olursa olsun yıkılmaz.bunlar nasıl anlamış değilim.hiç öle anakuzusu demeyin.annesine de söledim anne çok üzülüyorum orda onun haline falan diyorum,aman kızım nolcak babanda gitti,bilmem ne,siz hayatın ne zorunu gördünüz ki diyor.
canım niye sinişrleniyorsun sen yaw git kendine meşgale bul dergi neyim al evine bişeyler bak duygu patlamalarını buna çevir canısım.
o gelince şurayı şöle görsün yok şunu giyem buradan bişey alayım
kalpli bi bardak alsam yada yeni bi nevresim takımı bilmem nee
bunlara yoğunlaş
napacan ananı babanı neden üzerine gidiyorsun insanların git tırnaklarını ojele bakım neyim yap kendine saçına falan
bak bi sürü şey buldum sana müziği aç bi şey ör kendine yazlık askılı git ip al mesela çiçeğimm bulaşma kimseye
zaten hastalıklı gibiyiz son günlerde millete sarmaya yer arıyoruz yapma gülüm
harikasınnn :roflol::roflol::roflol:canım niye sinişrleniyorsun sen yaw git kendine meşgale bul dergi neyim al evine bişeyler bak duygu patlamalarını buna çevir canısım.
o gelince şurayı şöle görsün yok şunu giyem buradan bişey alayım
kalpli bi bardak alsam yada yeni bi nevresim takımı bilmem nee
bunlara yoğunlaş
napacan ananı babanı neden üzerine gidiyorsun insanların git tırnaklarını ojele bakım neyim yap kendine saçına falan
bak bi sürü şey buldum sana müziği aç bi şey ör kendine yazlık askılı git ip al mesela çiçeğimm bulaşma kimseye
zaten hastalıklı gibiyiz son günlerde millete sarmaya yer arıyoruz yapma gülüm
gideyimde bir iki bardak civanperçemi içeyim bari
ayy canm ya aynen sadce sen değilsn kendini yalnız hissetmee yani .. geçicek bu günler sadece bunu düşünüp kendimi sakinleştiriormm.. o ne işe yarıo cnm bu aradaa..
mysou kız senin verdiğin tarifi unutmayımda bugğnde yapayımmm bak ağzımın suyu aktı şimdidenaklinialirimsmile
zayıflama çayıymış kız oaklinialirimsmile ama çok lezzetli demi?? kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?