331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
instoncum sen nasıl oldun duygu fırtınası yaşıyor musun sende? ben olur olmaz şeylere sinirleniyroum ağlıyorum çok berbatım

canım yapmayın böyleee mirmirmirmir üzülüyorummmm:çok üzgünüm:

ayy gamişim yaa bi çözüm bulmak laızm bu dönemlere :sinifsinif: kavga ettim benimkiyel bide üstüne üstük her lafına alınmaya başladım sadece onun olsa gene iyi aileminde her laıfnı takıp hır çıkarıyorum evdeakannehir sinirlendirdim aramaz artık 2 gün falan mafoldumben

valla bende aynen mysoulcum devam ediyor duygu fırtınalarım,üstüne üstlük bi de bizimkinin yok duygularım alındı,yok artık iyice bunaldım lafları.resmen psikolojik şiddet altındayım yaaa.iyiki askerlik yapıyo,amma abarttı.tamam üzülüyorum,orda olmak zor vs ama bu kadar da abartmasını anlamıyorum.biraz neşeli olsa,enerjik olsa.hep gırgır şamata yapmaya çalışıyorum o,yok banu zaman geçmiyo,yok şöle yok böle.uleyn ben mi gönderdim seni oraya.benim psikolojiyi bozuyo kendi eminim orda gırgır şamatadır.sanki dağda kalıyor,yeri de rahat resmen uyuz uyuz.yemin ediyorum 2 gündür kafam batıyo,diken diken sanki tarifsiz ağrı var yani.konuşmak bile gelmiyor bazen içimden özellikle 2 gündür,hep sıkıntı stres anlatıp duruyor.yaaa erkekler hakikaten odun.benim bildiğim erkekler güçlü olur,eşlerini de sakinleştirir ne olursa olsun yıkılmaz.bunlar nasıl anlamış değilim.hiç öle anakuzusu demeyin.

Son düzenleme:

hepimiz aynıyız canım ben 7 ayı düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum :çok üzgünüm:

canım niye sinişrleniyorsun sen yaw git kendine meşgale bul dergi neyim al evine bişeyler bak duygu patlamalarını buna çevir canısım.

o gelince şurayı şöle görsün yok şunu giyem buradan bişey alayım

kalpli bi bardak alsam yada yeni bi nevresim takımı bilmem nee
bunlara yoğunlaş

napacan ananı babanı neden üzerine gidiyorsun insanların git tırnaklarını ojele bakım neyim yap kendine saçına falan

bak bi sürü şey buldum sana müziği aç bi şey ör kendine yazlık askılı git ip al mesela çiçeğimm bulaşma kimseye

zaten hastalıklı gibiyiz son günlerde millete sarmaya yer arıyoruz yapma gülüm

kesinlikle katılıyorum canım tüm yazdıklarına.. hemen hemen hepsini bende duyuyorum.. Sürekli bunalıım sürekli sen nerden anlayacaksın benim ne yaşadığımı cümleleri ?? hayır hiç düşünmüyorlar bizi sürekli bi mızmızlanma vallahi sabrım kalmadı artık o kadar bunaldımki!!

bu sölediklerinin hepsini yaptım,yapıyorummm:))))kesinlikle çatacak yer arıyorum.zaten hastalık yaklaştı,şafak sıkıştırıyor yavaştan yavaştan.ayyy bi de bunlar gelince asıl manyama dönemi başlıyor.eşimle uğraş,psikolojisini düzelt,gelen misafirleriyle uğraşşş ıyyyy.valla düşünmesi bile yorucu.yok ya kesin asker dönüşü bizi de toplama kampına alsınlar:)

Canım haklısın ama işte hem regl döneminin stresi hem benim üzerime çok gelmesi beni delirtti.. Bide çıkıp hava alayım olayımda olamıyor ne yazıkki çünkü dışarı çıkmam bile problem.. kıskançlığın son noktasında..mafoldumben

harikasınnn :roflol::roflol::roflol:

gideyimde bir iki bardak civanperçemi içeyim bari

mysou kız senin verdiğin tarifi unutmayımda bugğnde yapayımmm bak ağzımın suyu aktı şimdidenaklinialirimsmile

ayy canm ya aynen sadce sen değilsn kendini yalnız hissetmee yani .. geçicek bu günler sadece bunu düşünüp kendimi sakinleştiriormm.. o ne işe yarıo cnm bu aradaa..

regl dönemi öncesi huzursuzluk, depresifliği alıyor bide lavantada aynı şekilde lavanta içtim kesmedi birde civanperçemi içeyim dedim... ama daha yapamadım üşeendim yapmaya off off sanki geldikten sonrada böyle olacaklarmış gibi geliyor

mysou kız senin verdiğin tarifi unutmayımda bugğnde yapayımmm bak ağzımın suyu aktı şimdidenaklinialirimsmile

zayıflama çayıymış kız oaklinialirimsmile ama çok lezzetli demi?? kaydirigubbakcemile2

zayıflama çayıymış kız oaklinialirimsmile ama çok lezzetli demi?? kaydirigubbakcemile2

çok lezzetli valla bayılırım o tür çaylara zayıflasak bari 1 haftadır yapıyom kilom aynı yineee leslie bacıylada knka oldu delikafadulden

volkan konak mimoza çiçeği açın dinleyin bi sakinleşin melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…