331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çikolotalı pastalardannn istiyorummmmmm.bende fahri malatyalıyımmm canımm eşimle 4 sene oradaydık,okulll yıllarıı ve canımmmm malatyammm

çikolotalı pastalardannn istiyorummmmmm.bende fahri malatyalıyımmm canımm eşimle 4 sene oradaydık,okulll yıllarıı ve canımmmm malatyammm

ooooo o zaman sende iki bişey şeettiriver melekem bütün işler bana kaldı yaaa :)))

ilarzum bu ne kızz deli bi kahvaltı sofrası olmuş

ilazrzucum bu sofranın aynısın dan istiyom bakkk :)))

temem yewrummm :))) daha da güzelini yaparım sana kahvaltı benim işim bayılırım hazırlamaya ama bi 2 saat önceden hazırlamaya başlamam lazım:)))

evet canım harikaydı gerççekten istahım kabardı barı kahvaltımı yapayım kuru ekmek bir parça peynir -tatlicadiarzu- buna şükür

ayy bu nası görüntüler kahvaltı yapasım yoktu şimdi varrr keşke o sofranın etrafında olsakta deli gibi tıkınsak delikafadulden günayın bu aradaa kızlarr..

haksızlık bu amaa onlar nası yiyo karşımızda bide mesela ben iştahlı yemesem yiyesi kaçıomuş arada böylede oluyo yesemde ne çok kilo adın olurr off off ne dertliyizz :umursamaz:

ayy gamiş sıkıntını bana gönderdin sankiii
karnımın ağrısı arttıkça şişkinliğim çoğaldıkçaa patlıycam sanıyorumm
off bitsin bu günlerrrr(((

ayy gamiş sıkıntını bana gönderdin sankiii
karnımın ağrısı arttıkça şişkinliğim çoğaldıkçaa patlıycam sanıyorumm
off bitsin bu günlerrrr(((

evet sana göndermişim herhalde çünkü benim sıkıntımda azalıyor :)))):roflol: sende ttoparla kendini akşama kadar vakit gecmez böyle sıkıntıyla aklinialirimsmile

TÜNAYDIN KIZLAAARR...
Beni listeye yazmamışsınızmafoldumben sonradan katıldım diyemi??şafak 44
Benimde bugün moralim bozuk sizinle paylaşayım diye girdim ama bi baktım bugün herkes böyle galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…