331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya o eski liste kızlar hemen ekliyim siz askerler nerde bi deyin bana =))

kızlaaarrrr kendinize gelin bekiyimmm niye moraller bozuk böleee.malatyadayız bugünnn oyun hacaları çalsınnn şenlenelimmm birazcıkk:)))

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 40'larda kaydirigubbakcemile2
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun40'larda kaydirigubbakcemile2
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 40'larda kaydirigubbakcemile2
benimruyamsensin ---------------------------------------Tekirdag/Malkara40'larda kaydirigubbakcemile2
bet_------------------------------------------------------------ şırnak40'larda kaydirigubbakcemile2
buketuzun----------------------------------------------------Antalya40'larda kaydirigubbakcemile2
buket87--------------------------------------------------------Izmir40'larda kaydirigubbakcemile2
Cash06--------------------------------------------------------Bilecik40'larda kaydirigubbakcemile2
crncrn---------------------------------------------------------Batman40'larda kaydirigubbakcemile2
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 40'larda kaydirigubbakcemile2
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit40'larda kaydirigubbakcemile2
denise85-----------------------------------------------------Elazığ40'larda kaydirigubbakcemile2
elfcn-----------------------------------------------------------Sakarya/Adapazari 40'larda kaydirigubbakcemile2
elvin06--------------------------------------------------------Mugla40'larda kaydirigubbakcemile2
erence--------------------------------------------------------Sivas 40'larda kaydirigubbakcemile2
fcert-----------------------------------------------------------Uşak 40'larda kaydirigubbakcemile2
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 40'larda kaydirigubbakcemile2
horizon-------------------------------------------------------Kütahya40'larda kaydirigubbakcemile2
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 40'larda kaydirigubbakcemile2
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman40'larda kaydirigubbakcemile2
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 40'larda kaydirigubbakcemile2
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken40'larda kaydirigubbakcemile2
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 40'larda kaydirigubbakcemile2
PesPemBe-------------------------------------------------Izmir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 40'larda kaydirigubbakcemile2
seda---------------------------------------------------------Manisa 40'larda kaydirigubbakcemile2
shining------------------------------------------------------Kars 40'larda kaydirigubbakcemile2
songa84----------------------------------------------------Istanbul-Edirne40'larda kaydirigubbakcemile2
suchalovelyday------------------------------------------Edremit 40'larda kaydirigubbakcemile2
torakcan---------------------------------------------------Nevşehir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Tuce---------------------------------------------------------ıstanbul/Tuzla 40'larda kaydirigubbakcemile2
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 40'larda kaydirigubbakcemile2
YOZGATLI--------------------------------------------------Edirne/Uzunköprü40'larda kaydirigubbakcemile2
Quixotic----------------------------------------------------Manisa40'larda kaydirigubbakcemile2
27.01--------------------------------------------------------Corlu40'larda kaydirigubbakcemile2

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
Pazza------------------------------------------------------Tunceli
__TanRIcA__ -------------------------------------------Eskisehir

Son düzenleme:
sarıpapatya noldu canım yaz sıkıntını paylaş en güzeli canım

idencim cok önemli değil ama benimnki artık ankara balgatta mamaktan ayrıldı

40 larada geldikk 30 lara geçicez az kaldıı şafak patlatılıyomuş memleketlerine göre 34 olunca bizimkide patlatıcak bi şafak hadi gelsin o günlerr boshayallersmile

iden ayyy canım yaa linguist te kıbrıs artık balıkesirde değil :))) şimdi dicen ne taksit taksit sölüyosunuz :)))

slm kızlar opuyorumnanaktan

iden ayyy canım yaa linguist te kıbrıs artık balıkesirde değil :))) şimdi dicen ne taksit taksit sölüyosunuz :)))

canım saol değişmese olur bayanssulusmile
napıyon bakiim geçmişi okuyamadım diğer topikte bi özet geç sabahtan takip ettiysen kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
iden ama böle çok uzak oldu yaw :gitme:
eline sağlık sensible ın yokluğunda sen dewraldın sanırım bu işi opuyorumnanaktan

slm kızlar opuyorumnanaktan

canım saol değişmese olur fark bayanssulusmile
napıyon bakiim geçmişi okuyamadım diğer topikte bi özet geç sabahtan takip ettiysen kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım 65 kiloyum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün herkes kasvetliydi herkes değil bi çogumuz ama ben biraz attlattım daha iyiyim :asigim:

hoşgeldin canım 65 kiloyum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün herkes kasvetliydi herkes değil bi çogumuz ama ben biraz attlattım daha iyiyim :asigim:

niye kasvetlendinis lennn eyvahedigeldismile lmaz:
atlatmana sewündüm canım:))) bu arada tebrik ederim guzum süper olmuş a.s. :teytey: nisan sonunda inş. 59.9 da olsa 5 li rakamlara inersin olumunekankayizsmile
gızz niye değiştirmiyon tickerini delüüüü :))

niye kasvetlendinis lennn eyvahedigeldismile lmaz:
atlatmana sewündüm canım:))) bu arada tebrik ederim guzum süper olmuş a.s. :teytey: nisan sonunda inş. 59.9 da olsa 5 li rakamlara inersin olumunekankayizsmile

sabah hiçbişey yoktu birden bire başladı herhalde bugün hiç çalışasım gelmedi eve gitmek istiyorum zaten alayım şöle bi şekersiz çayımı kafemmii oturayım tv karşısına açayım kadın oprogramlarını akşama kadar izliyim istiyom :hulya:

tickerimi nası değiştircem bilmiyom ki fgecen dulci göndermişti ozaman eve kaydettim o siteyi bulabşlirsen göndersene benimkini

cnm sen 62 den 55e mi düştün?

ayy bişi kalmadı sık dişinii kaydirigubbakcemile5 bende az önce sade bi türk kayfesi 2 tanede kayfeli guş lokumu yedim sempatiksalakcinni kahweyide dün almıştımm mis gibiydi walla :jeyyar: pek bi keyf insanı oldum bu hata hemen hemen her gün yapar oldum delikafadulden naniknanik sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…