iden ayyy canım yaa linguist te kıbrıs artık balıkesirde değil :))) şimdi dicen ne taksit taksit sölüyosunuz :)))
slm kızlar opuyorumnanaktan
canım saol değişmese olur fark bayanssulusmile
napıyon bakiim geçmişi okuyamadım diğer topikte bi özet geç sabahtan takip ettiysen kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım 65 kiloyum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün herkes kasvetliydi herkes değil bi çogumuz ama ben biraz attlattım daha iyiyim :asigim:
niye kasvetlendinis lennn eyvahedigeldismilelmaz:
atlatmana sewündüm canım:))) bu arada tebrik ederim guzum süper olmuş a.s. :teytey: nisan sonunda inş. 59.9 da olsa 5 li rakamlara inersin olumunekankayizsmile
niye kasvetlendinis lennn eyvahedigeldismilelmaz:
atlatmana sewündüm canım:))) bu arada tebrik ederim guzum süper olmuş a.s. :teytey: nisan sonunda inş. 59.9 da olsa 5 li rakamlara inersin olumunekankayizsmile
gızz niye değiştirmiyon tickerini delüüüü :))
sabah hiçbişey yoktu birden bire başladı herhalde bugün hiç çalışasım gelmedi eve gitmek istiyorum zatenalayım şöle bi şekersiz çayımı kafemmii oturayım tv karşısına açayım kadın oprogramlarını akşama kadar izliyim istiyom :hulya:
tickerimi nası değiştircem bilmiyom ki fgecen dulci göndermişti ozaman eve kaydettim o siteyi bulabşlirsen göndersene benimkini
cnm sen 62 den 55e mi düştün?
canım senin profil sayfanda olabilirm tam emin diilim ben her hafta yenisini yapıyomdasempatiksalakcinni
ewet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?