süper valla tebrik edrim kendi kendine verdin dimi yardım almadan sadece dikkat ettin cnm
canolar doktora gitmşitim yeni geldim az işim var
gelince size öğle yemeği vereceğim çiçekler :)))
canolar doktora gitmşitim yeni geldim az işim var
gelince size öğle yemeği vereceğim çiçekler :)))
ben o işi çok tan grdüm ama yine yiyebilirim nbe de olsa gerçek değil kalıorili olmaz:icecream:
ayy bişi kalmadı sık dişinii kaydirigubbakcemile5 bende az önce sade bi türk kayfesi 2 tanede kayfeli guş lokumu yedim sempatiksalakcinni kahweyide dün almıştımm mis gibiydi walla :jeyyar: pek bi keyf insanı oldum bu hata hemen hemen her gün yapar oldum delikafadulden naniknanik sırnaşık şey
bebeklerim slmmmm ben bugün çok yoğunum yaa
hoşgeldin yawwyuu :) kolay gelsin ii çalışmalar bebeem a.s.bebeklerim slmmmm ben bugün çok yoğunum yaa
anammm türk kayfesiii evettt şimcik olsa da hüpletsemmm yanınada zararlı şeyi içsemmm anammmm ne has olur du kııı kaydirigubbakcemile3
gamişim ben sana bişi sorcam kan tah. yaptırdım ya dün ben tekrar gitmedim biliyon olayı..
anlamdım bişi warda hgb yazan yerden kan durumumuza bakıyos dimi..anlatamadımda kansızlık warmı yokmu diye onu soruyom :ecrin_bebek:
kansızlıkla ilgili biliyorum kaç çıktı değerlerin
iyi canım :)) geçen yıla göre kolesterolde falan da düşüş war ki geçen yıl dr beğenmişti değerleri :)) kansızlık hgb ise 14 oda iyi görünüyoo :uhm:
iyi canım sevindi m en yüksek değeri neydiki sen bu kan tahlili sonuçlarının internetten mi aldın ordan aldıysan bana yollasana özel mesajdan az çok dr oldum iştee naniknanik
saol fıstık :)) ben 1,5 yıldır düzenli spor yapıyorum zaten yazın 58 civarındaydım ama kışın biraz kilo almaya başladım sporuda bırakmıştım düzenli yapmıyodum sonra yılbaşından sora werilen kararlar olur ya benimkide öle bişi işte 3 ayda werdim fazla sıkmam ben kendimi gamiş falan bilir akşam öğününden sonra bide çay faslım wardı burda kış geceleri hepimiz pc nin başına geçip abur cuburlarla tıkınırdık onu azalttım yersemde gündüz saatlerinde yiyorum spor yapıyorum cardio + haftada 2 günde plates o şekilde gitti :))
ama geçen yıl gittiğim spor salonunda diyetisyen de wardı ondan da bi çok şey kaptım doğrusu a.s.
spor süper bişi zaten ya platesede bayılıorm bende istiorm ama evlenince gidicem şimdi askerdeyken sorun çıkarıo evlenince hmn başlıcam.. fazla kilom yok sıkılaşmak geleceğe yardm olsun diye kaydirigubbakcemile2 artk bi yerden başlamak lazm sende memnunsun dimi cnm pilatesten..
ben yaz 7-8 aydır salonda yapmıyorum sporumu ewde çeşitli videolarım war onlarla yapıyorum.. platesi de ebrunun videolarıyla yapıyorum :))) bide leslie teyze war ikisi yetiyo kaydirigubbakcemile2 ben çook memnunun platesten canım
gamişim özel mesajla gönderdim ama biraz karışık oldu sanırım olmadı akşam da mailine atarım boshayallersmile
o da doğru cnm topla rahat yapabiliomusn evde ilk salonda nasıl yapılıcağını öğrendin ama dimi ben daha hiç gitmedm pilates için salona top alsam evde bilmeden yapamam heralde :kedi:
aldım canım sen yinede akşamda gönderirsin sonuçları dr gösterdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?