331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canolar doktora gitmşitim yeni geldim az işim var

gelince size öğle yemeği vereceğim çiçekler :)))

süper valla tebrik edrim kendi kendine verdin dimi yardım almadan sadece dikkat ettin cnm

saol fıstık :)) ben 1,5 yıldır düzenli spor yapıyorum zaten yazın 58 civarındaydım ama kışın biraz kilo almaya başladım sporuda bırakmıştım düzenli yapmıyodum sonra yılbaşından sora werilen kararlar olur ya benimkide öle bişi işte 3 ayda werdim fazla sıkmam ben kendimi gamiş falan bilir akşam öğününden sonra bide çay faslım wardı burda kış geceleri hepimiz pc nin başına geçip abur cuburlarla tıkınırdık onu azalttım yersemde gündüz saatlerinde yiyorum spor yapıyorum cardio + haftada 2 günde plates o şekilde gitti :))
ama geçen yıl gittiğim spor salonunda diyetisyen de wardı ondan da bi çok şey kaptım doğrusu a.s.

anammm türk kayfesiii evettt şimcik olsa da hüpletsemmm yanınada zararlı şeyi içsemmm anammmm ne has olur du kııı kaydirigubbakcemile3

gamişim ben sana bişi sorcam kan tah. yaptırdım ya dün ben tekrar gitmedim biliyon olayı..
anlamdım bişi warda hgb yazan yerden kan durumumuza bakıyos dimi..anlatamadımda kansızlık warmı yokmu diye onu soruyom :ecrin_bebek:

şafak:198turkbayragi

kansızlıkla ilgili biliyorum kaç çıktı değerlerin

kansızlıkla ilgili biliyorum kaç çıktı değerlerin

iyi canım :)) geçen yıla göre kolesterolde falan da düşüş war ki geçen yıl dr beğenmişti değerleri :)) kansızlık hgb ise 14 oda iyi görünüyoo :uhm:

iyi canım :)) geçen yıla göre kolesterolde falan da düşüş war ki geçen yıl dr beğenmişti değerleri :)) kansızlık hgb ise 14 oda iyi görünüyoo :uhm:

iyi canım sevindi m en yüksek değeri neydiki sen bu kan tahlili sonuçlarının internetten mi aldın ordan aldıysan bana yollasana özel mesajdan az çok dr oldum iştee naniknanik

iyi canım sevindi m en yüksek değeri neydiki sen bu kan tahlili sonuçlarının internetten mi aldın ordan aldıysan bana yollasana özel mesajdan az çok dr oldum iştee naniknanik

doktor ciwanım benim Şeniz intten aldım da sana göndermeyi deneyeyim madem karşısında normal değerler yazıyo ya bide geçen yıl yaptırdığım sonuçlarla karşılaştırdım :))) mailine mi gönderem fıstık eğer yapabilirsem laelaelaelaelae

spor süper bişi zaten ya platesede bayılıorm bende istiorm ama evlenince gidicem şimdi askerdeyken sorun çıkarıo evlenince hmn başlıcam.. fazla kilom yok sıkılaşmak geleceğe yardm olsun diye kaydirigubbakcemile2 artk bi yerden başlamak lazm sende memnunsun dimi cnm pilatesten..

ben yaz 7-8 aydır salonda yapmıyorum sporumu ewde çeşitli videolarım war onlarla yapıyorum.. platesi de ebrunun videolarıyla yapıyorum :))) bide leslie teyze war ikisi yetiyo kaydirigubbakcemile2 ben çook memnunun platesten canım

gamişim özel mesajla gönderdim ama biraz karışık oldu sanırım olmadı akşam da mailine atarım boshayallersmile

o da doğru cnm topla rahat yapabiliomusn evde ilk salonda nasıl yapılıcağını öğrendin ama dimi ben daha hiç gitmedm pilates için salona top alsam evde bilmeden yapamam heralde :kedi:

o da doğru cnm topla rahat yapabiliomusn evde ilk salonda nasıl yapılıcağını öğrendin ama dimi ben daha hiç gitmedm pilates için salona top alsam evde bilmeden yapamam heralde :kedi:

canım burda plates salonu yok malesef salonda fitness yaptım ben ama hocamız hep yanımızdaydı nefes tekniklerini orda örendim :)) topum yeni geldi zaten en başta topla yapılmması gerek çünkü bel sakatlanabilir ama bi plates bandı al o cidden ii iş görüyoo opuyorumnanaktan

aldım canım sen yinede akşamda gönderirsin sonuçları dr gösterdinmi

tamam bebemm saol olumunekankayizsmile yeni gördüm dr gösterdin mi sorusunu kıs drla aramısda geçen dialoğu biliyon bi daha gidermiyim yanına :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…