canım burda plates salonu yok malesef salonda fitness yaptım ben ama hocamız hep yanımızdaydı nefes tekniklerini orda örendim :)) topum yeni geldi zaten en başta topla yapılmması gerek çünkü bel sakatlanabilir ama bi plates bandı al o cidden ii iş görüyoo opuyorumnanaktan
tamam bebemm saol olumunekankayizsmile yeni gördüm dr gösterdin mi sorusunu kıs drla aramısda geçen dialoğu biliyon bi daha gidermiyim yanına :)))
hmm o lastik gibi olanlardan dimi canm.. sen nerdesinki plates salonu yok cnm neyse ama çok güzel olmuş senin sende bana burda yardımcı olmuş oldun bi şu lastiklerden alıyımda bide sabahları yürüyüşe çıkıyım şimdilik düğüne kdr sıkılaşıyım azcık balayı falan derken daha ii görünmek lazm askerden gelene kadr bişiler olur sanırm dimi cnm ya bilmiyorumkismile
kız delirme dr seni çoktan unutmustur bileee sende yüzüsüzlük yap git göster:roflol: sonuçllarını olmadı pzt burdan çıktını alırım ben bi dr gösteririm ama akşam daha düzgün gönder mailime yerimseniben
benü unutması mümkün mü ulennn :roflol: o kadar atıştık sırnaşık şey saol canım yaw zahmet olmasın sana uğraşma boş wer sen anladığın kadar yorumla bende yorumladım biraz da görümceme yorumlattım :roflol: :roflol: :roflol:
balıkesir cnm ..geçen yıl yoktu bu yıl açılmış sanırım ama gerek kalmadıı o kadar para bayılmaya gerek yok salona :)))) ooo 40 günde neler neler olur başla sende kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan[/QU
cnm çok soru sordm ya kusura bakma :kedi: bende ebru şallının ilk dvdsi vardı bilgda ona baktımda ilk yer hareketeri var sonra top var sonrada lastikli bi bölüm var ben toplu yeri yapamam bilmiorm çünkü ama diğerleri olabilirim bide o lastiğin boyutları varmı neye göre alıcam cnm
ne zahmet olcek lenn sanki devede kulak görümcen ne iş yapar dr görmesi lazım a.s
l cnm çok soru sordm ya kusura bakma :kedi: bende ebru şallının ilk dvdsi vardı bilgda ona baktımda ilk yer hareketeri var sonra top var sonrada lastikli bi bölüm var ben toplu yeri yapamam bilmiorm çünkü ama diğerleri olabilirim bide o lastiğin boyutları varmı neye göre alıcam cnm[/QUOTE .!.:ne demek canım lafı bile olmas :)) toplu bölümü atlayarak yap bende öle yapıyodum...
3 çeşit lastik war direnç seviyesine göre orta sertlikte alırsan daha kullanışlı olacaktır kaydirigubbakcemile5
pekü canım o zaman müsait olursan gösterirsin :))
ne demek canım lafı bile olmas :)) toplu bölümü atlayarak yap bende öle yapıyodum...
3 çeşit lastik war direnç seviyesine göre orta sertlikte alırsan daha kullanışlı olacaktır kaydirigubbakcemile5
canm çok teşekkür edermm opuyorumnanaktan :1hug:
hoşgeldin bende diyom bugün damlam yok acep beni ziyarete mi geliyooo vala gözüm yola baktım baktım durdum :jeyyar:
oyy kıyamam bi orayada gelicem merak etmegelirsem bi yarım saat mola verebilirmisinki bi nescafe çay falan neyim içerdim
sen çıkış saatime doru gel 1 saatte otururuz hihoyyyt
tamam canım söz bi ara gelicem yanına, c.tesi çalışmıyodun sen dimi kuşum
ayy telekomun kampanyası uzamışnisan sonuna kadar yine 7den 7 ye bedeva bende bnmkini öyle arıodm çok ii olmuş uzaması kampanyanın zemuszemus
ayy telekomun kampanyası uzamışnisan sonuna kadar yine 7den 7 ye bedeva bende bnmkini öyle arıodm çok ii olmuş uzaması kampanyanın zemuszemus
Ben boşu boşuna aldım valla limitsiz hattı -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?