331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm o lastik gibi olanlardan dimi canm.. sen nerdesinki plates salonu yok cnm neyse ama çok güzel olmuş senin sende bana burda yardımcı olmuş oldun bi şu lastiklerden alıyımda bide sabahları yürüyüşe çıkıyım şimdilik düğüne kdr sıkılaşıyım azcık balayı falan derken daha ii görünmek lazm askerden gelene kadr bişiler olur sanırm dimi cnm ya bilmiyorumkismile

kız delirme dr seni çoktan unutmustur bileee sende yüzüsüzlük yap git göster:roflol: sonuçllarını olmadı pzt burdan çıktını alırım ben bi dr gösteririm ama akşam daha düzgün gönder mailime yerimseniben

balıkesir cnm ..geçen yıl yoktu bu yıl açılmış sanırım ama gerek kalmadıı o kadar para bayılmaya gerek yok salona :)))) ooo 40 günde neler neler olur başla sende kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

benü unutması mümkün mü ulennn :roflol: o kadar atıştık sırnaşık şey saol canım yaw zahmet olmasın sana uğraşma boş wer sen anladığın kadar yorumla bende yorumladım biraz da görümceme yorumlattım :roflol: :roflol: :roflol:

ne zahmet olcek lenn sanki devede kulak görümcen ne iş yapar dr görmesi lazım a.s

ne zahmet olcek lenn sanki devede kulak görümcen ne iş yapar dr görmesi lazım a.s

pekü canım o zaman müsait olursan gösterirsin :))

gızlar benim ewde işler durur gidipte onları halldeyim:))
öpüyorum sizi

hoşgeldin bende diyom bugün damlam yok acep beni ziyarete mi geliyooo vala gözüm yola baktım baktım durdum :jeyyar:

oyy kıyamam bi orayada gelicem merak etme gelirsem bi yarım saat mola verebilirmisinki bi nescafe çay falan neyim içerdim

ayy telekomun kampanyası uzamışnisan sonuna kadar yine 7den 7 ye bedeva bende bnmkini öyle arıodm çok ii olmuş uzaması kampanyanın zemuszemus

nisan sonuna kadarda rahat bi konuşalım en azından akşamları sonra geliolar zaten zemuszemus opuyorumnanaktan

Gamişcim benim hat vodafone un limitsizi yeni hat olduğu için ayda 60 a patlıyo ama dediğin gibi ev telinden rahat oluyo, dışarda falan olunca da arıyon hem. Öptüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…