Selam begycim öğretmen hattının özelliklerini pek bilmiyom ben... sabit hatlar için aldıydım ben deİlk gittiğinde 1000 kontörü biz almıştık 100 ünü de babası 1100 kontör yemin törenini zor çıkarttı bize, ankesörlü de dışardan aranınca bu formülü bulduk, o çağrı yapıyo ben arıyom :)) Ama türk telekom bu dönem askerlik yapan herkese kıyak geçti sağolsun. Sizin için süper olmuş. Benim bu hat olmasa havalarda uçardım o kampanya sayesinde, zaten yeterince kısıtımız var, bi de kontör mü düşüncez di mi ama
Begycim sakin ol, tam olarak sorun ne anlamadım ama birinizden biri sakin olup durumu toparlasın, yok yere yıpranmayın. İyi kapatın telefonu.
İyi yapmışsın begycim yaw, ondan siniri çıkararak kapatsaydın bu sefer vicdan azabından gece uyuyamazdınAma niye bu kadar tersleniyo anlamadım, askerlerin hepsi yoğun, sen ona ters davranmıyosan o da davranmasın Yorgunluktan ses tonunun kötü çıkması başka, karşındakine aksi davranmak başka bence.
yormuşlar yine orda onları işte yok banada diyo ztn birz sinirlerim bozuk üstüme gelme bugn diyoda açıkça bende sesini kötü duyuyorm ya iki güzel bişi duymak istiorm koskoca gün o tlf beklemişm bende dıdırlandım birden tutamadm sonra baktm sıkılmış iice ordan toparladm artk bişi dese üstüme alınıorm bende halbuki ordakilere sinirli bana diilki aman bendede askerlik psikolojisi oluştu iice sıkıntıdan gelse buraya bi sürede beni düzeltmesi lasm herlde sıra onda bakalım yapıcakmı oda varr aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?