331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o da iimiş cnm limitsiz olması şehirler arasıda arıyabiliosundur ozmn bnm öğrtmn hattım var ama şehirler arası ücretsz arayamıorm oyzden akşam 7 de sevgilimi arıorm hmn o yüzden ii oldu yine ücretsiz olması onunda çok kontür almasına gerek kalmıo olumunekankayizsmile

Selam begycim öğretmen hattının özelliklerini pek bilmiyom ben... sabit hatlar için aldıydım ben de ılk gittiğinde 1000 kontörü biz almıştık 100 ünü de babası 1100 kontör yemin törenini zor çıkarttı bize, ankesörlü de dışardan aranınca bu formülü bulduk, o çağrı yapıyo ben arıyom :)) Ama türk telekom bu dönem askerlik yapan herkese kıyak geçti sağolsun. Sizin için süper olmuş. Benim bu hat olmasa havalarda uçardım o kampanya sayesinde, zaten yeterince kısıtımız var, bi de kontör mü düşüncez di mi ama

evt cnm aynen öyle zaten gün içinde çok konuşamıyoruz bazen hiç konuşamıyorz bişiler oluyo hep eğitim falan akşam işte bi kere iki kere anca konuşabiliyoruz buda işimize yarıo süper oldu kaydirigubbakcemile2

Ben de kendi kendime daha çok saat 6 civarı konuşuyoz diyom ) Napam boşuna ödemiş olmak istemiyom o faturayı, cidden bizim öyle oluyo, az evvel yarım saat konuştuk :))) (dün 10 dkcık konuşmuştuk sadece)

öyle cnm daha bugn konumadm ben mesea bölük komutanımı ne gelikti bugn iki gündr çok yoruyolarmı ztn tam düzelmişti yine bozuk atıodu dünde doğru düzgn konumadk ztn arkadan hep adamlarn sesi geliyodu ordan bide küfürlü konuşuyolar birbirleryle nasıl kapattık sonrada işte

Denetim olayları her yerde var sanırım bu sıralar. Bize de kaç haftadır birileri gelip kontrol ediyo, haftasonu da yine kontrol olacakmış.

off sinirleri tepesinde yine benide deli etti yani tebrik ederim onu çaldırıcam ara beni ozmn dedi bende dışarı çıkıcaktm off dışarı çıkmamada sinir olucak şimdi evlilik fuarı vardı oraya gidicem arıcak şimdi aman yaa bıktım wallaa mafoldumben

Begycim sakin ol, tam olarak sorun ne anlamadım ama birinizden biri sakin olup durumu toparlasın, yok yere yıpranmayın. ıyi kapatın telefonu.

Begycim sakin ol, tam olarak sorun ne anlamadım ama birinizden biri sakin olup durumu toparlasın, yok yere yıpranmayın. İyi kapatın telefonu.

deli etti beni tam arabaya bindim aradı ama ses olmadığından beni evde sandı bende bişi demedm.. sinirleri tepesinde bende üstüne gitmedm artk yine ben toparladm yani cnm ne yapıyım bitmicek daha çok var diyo hala çok yoğunmuş ya ne denetimmiş buda ne denetliyolarsa bu kadrr off off bitsede kurtulsak :Saruboceq: :Saruboceq:

ıyi yapmışsın begycim yaw, ondan siniri çıkararak kapatsaydın bu sefer vicdan azabından gece uyuyamazdın Ama niye bu kadar tersleniyo anlamadım, askerlerin hepsi yoğun, sen ona ters davranmıyosan o da davranmasın Yorgunluktan ses tonunun kötü çıkması başka, karşındakine aksi davranmak başka bence.

yormuşlar yine orda onları işte yok banada diyo ztn birz sinirlerim bozuk üstüme gelme bugn diyoda açıkça bende sesini kötü duyuyorm ya iki güzel bişi duymak istiorm koskoca gün o tlf beklemişm bende dıdırlandım birden tutamadm sonra baktm sıkılmış iice ordan toparladm artk bişi dese üstüme alınıorm bende halbuki ordakilere sinirli bana diilki aman bendede askerlik psikolojisi oluştu iice sıkıntıdan gelse buraya bi sürede beni düzeltmesi lasm herlde sıra onda bakalım yapıcakmı oda varr aklinialirimsmile

gunaydın bu arada millet bugn haftasonu tabi kimsecikler yokk gezintiler siziii :teytey:

:roflol: :roflol: Ay sen de az değilsin valla kaydirigubbakcemile3 Sevindim canım birazcık akıllanmana kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

Selam begycim, keyifler bugün süper sanırsam yerimseniben

ii cnm işte bi gün daha geçti onun mutluğu daha güzel oluyo sen nasılsn nası gidiyo ?

demek bnm akıllanmam gerekioo öylemi diyosun :uhm:

İyi sayılır canım, dün saat 10 da sevgülümle 1 saat daha konuştum zemuszemus Ne güzel dedin, 1 gün daha geçti süprizzzzz hihoyyyt Bi de sevgülüm pzt günü revire çıkcak ayakları için 5 gün garanti istirahat alır (toplamda 23 gün ediyo istirahat sayısı böylelikle :lepi: )
Hava da güzel, daha nolsun di mi yerimseniben

Öyle demedim ki, akıllanmışsın dedim eyvahedigeldismile , şey diye, madem sesi kötü keyfi yok, sen niye üstüne gidiyon, sonra da niye beni tersliyo diyon aklinialirimsmile Ben durduk yere seni tersliyo sandıydım dün.

İyi bi şekilde konuşup bunu sonuca kavuşturabilirsiniz, ben bi kez sesi kötü diye patladıydım aynı senin sebepten, sonra ikimiz de akıllandık, o gün bugündür şükürler olsun çok iyi. Arada sırada yanlış anlaşılmadan dolayı kızışıyoz azcık ama hep tatliya bağlınıyo, ne de olsa az kaldı kavuşmaya kaydirigubbakcemile5

kızlarrr günaydın topiği bugn ben açtım, haftanınn ilk günü güzel geçmesi dileğiyleee... ve bu hafta hızlı geçsin ıNŞALLAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…