331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr kısa dönem topiğimize dün 333,dönem gelmiş galiba

Geldim kııss=))
41 kere maşallah süper haha=))
nasılsın napıosun hani saymıyodun şafağı nooollduuu:)))

günaydın kızlar nasılsınız eşim cmtesi günü bana sürpriz yaptı geldi gelmicem diyodu meğerse beni kndırmıs bitanem benim nöbetten cıkıp gelmiş aşkım

günaydın kızlar nasılsınız eşim cmtesi günü bana sürpriz yaptı geldi gelmicem diyodu meğerse beni kndırmıs bitanem benim nöbetten cıkıp gelmiş aşkım

ooo gözün aydın canım ben göremedim bu hafta yarimi((
darısı başıma artık

gunaydın kızlar
gamıscım gozunaydın.

kızlar 333.dönemlere sayfa açtım
gelin iki bilgi aktarın =))

günaydın kızlarr hadi hızlı bi hafta dileğiylee.. 333 lere gelim bakim bilmedikeri vardr şimdiii kaydirigubbakcemile3

ıllaki canım bura evimiz orası eve giden araç bileti =)))

Kızlar burayaıda yalnız bırakmayalım
nerde bizim ilarzu damla inston hanilleerrr

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 40'larda kaydirigubbakcemile2
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun40'larda kaydirigubbakcemile2
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 40'larda kaydirigubbakcemile2
benimruyamsensin ---------------------------------------Tekirdag/Malkara40'larda kaydirigubbakcemile2
bet_------------------------------------------------------------ şırnak40'larda kaydirigubbakcemile2
buketuzun----------------------------------------------------Antalya40'larda kaydirigubbakcemile2
buket87--------------------------------------------------------Izmir40'larda kaydirigubbakcemile2
Cash06--------------------------------------------------------Bilecik40'larda kaydirigubbakcemile2
crncrn---------------------------------------------------------Batman40'larda kaydirigubbakcemile2
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 40'larda kaydirigubbakcemile2
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit40'larda kaydirigubbakcemile2
denise85-----------------------------------------------------Elazığ40'larda kaydirigubbakcemile2
elfcn-----------------------------------------------------------Sakarya/Adapazari 40'larda kaydirigubbakcemile2
elvin06--------------------------------------------------------Mugla40'larda kaydirigubbakcemile2
erence--------------------------------------------------------Sivas 40'larda kaydirigubbakcemile2
fcert-----------------------------------------------------------Uşak 40'larda kaydirigubbakcemile2
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 40'larda kaydirigubbakcemile2
horizon-------------------------------------------------------Kütahya40'larda kaydirigubbakcemile2
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 40'larda kaydirigubbakcemile2
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman40'larda kaydirigubbakcemile2
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali 40'larda kaydirigubbakcemile2
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken40'larda kaydirigubbakcemile2
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 40'larda kaydirigubbakcemile2
PesPemBe-------------------------------------------------Izmir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul 40'larda kaydirigubbakcemile2
seda---------------------------------------------------------Manisa 40'larda kaydirigubbakcemile2
shining------------------------------------------------------Kars 40'larda kaydirigubbakcemile2
songa84----------------------------------------------------Istanbul-Edirne40'larda kaydirigubbakcemile2
suchalovelyday------------------------------------------Edremit 40'larda kaydirigubbakcemile2
torakcan---------------------------------------------------Nevşehir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Tuce---------------------------------------------------------İstanbul/Tuzla 40'larda kaydirigubbakcemile2
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 40'larda kaydirigubbakcemile2
YOZGATLI--------------------------------------------------Edirne/Uzunköprü40'larda kaydirigubbakcemile2
Quixotic----------------------------------------------------Manisa40'larda kaydirigubbakcemile2
27.01--------------------------------------------------------Corlu40'larda kaydirigubbakcemile2

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
Pazza------------------------------------------------------Tunceli
__TanRIcA__ -------------------------------------------Eskisehir

Kızlar burayaıda yalnız bırakmayalım
nerde bizim ilarzu damla inston hanilleerrr

bebeklerim toplantıdaydık ani bi toplantı olduda 333,döneme geliyorummm gamzem hayırlı olsun koçişini görmüşsün çok mutlu oldum bebemmm benim aşkımda intikale gittiler gene izmire akannehir

bebeklerim toplantıdaydık ani bi toplantı olduda 333,döneme geliyorummm gamzem hayırlı olsun koçişini görmüşsün çok mutlu oldum bebemmm benim aşkımda intikale gittiler gene izmire akannehir

teşekkürler canım Şeniz

ya kızlar korkuttuk galiba 333 leri kaçtı hepsi aynen yola burdan devam=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…