331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gamiş cim gözün aydın...
Ben haftasonu evde yoktum....özledim sizi...nasılsınız kızlar...

iyiyiz sarıpapatya 333.dönemleri ağırlıyoruz
sen nasılsın

aman ya nası tedirginler haklılarda yani biz göndericeken nasıldk ne ağlamıştm yaa ne günlerdii gülüceğimiz günler hmn gelir inşşş :Saruboceq:

sağol canım ben iyi sayılırım bu sıralar mutsuz mutsuz dolanıyorum sen nasılsın canım

pek iyi değilim dün akşam biraz eşimle tartıştık moralim bozuk yine..yapmacık olamıyorum suratsız suratsız dolaşıyorum bende.2 haftada beni 3. kırışı bu,hiçte kabul etmiyo...

idencim sanada merhaba canım.333.lere bakamadım hiç akşama bakıcam..

merhabalar hanımlarrr.nasılsınız?gamişşş eşin güzel bir sürpriz yapmış valla çok sevindim senin adına.

hıc nolsun aynen devam canım sıkkın aksam bazı olaylar oldu gece dogru duzgun uyumadım .

offf offf valla can sıkıntısıyla uyuyamak deli ediyor insanı.bende öleydim hafta sonuuu

üzüldüm canım ya tatlıya bağlarsınız inşallah aynı şeyler bende de oluyor dşiyorum artık dönene kadasr çekicem dönsün zaten herşey yoluna girer
merhabalar hanımlarrr.nasılsınız?gamişşş eşin güzel bir sürpriz yapmış valla çok sevindim senin adına.

hoşgeldin canım evet güzel bi sürpriz yaptı ama sadece 1 gün kalabildi bunada şükür

ayyy doyamamışsındır tabi ama 1 gün bile yeter insana bu durumda.hiç görüşme ihtimalin bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam bu hafta.çokkk sevindim gerçektennn.inşallah sizler içinde hemencik biter şu zmana

inşallah canım biraz zor bitcek gibi 335 dönemide görücem yaniii aklinialirimsmile

rüya gibi geçmiştir tabi ama ne güzel olmuşturr canm senin için böyle böyle bitiriceksiniz bu günleri olumunekankayizsmile

valla gamişcimm sen yazınca bile kötü oluyorum.eminim çok zordediğin gibi bizimkiler gelicek,sonra bi dönem daha var.çok zor ama allah sabrını verir.çok şükür bak ayda birde olsa görüşme şansınızda var.yani bi şekilde geçirirsiniz günleriii

eşimin ordaki bi asker saf gibi şarj aletini prizde bırakmış,komutan yakalamış tabi telefonlara el koymuş.allahtan eşiminki yakalanmamış ama el konulan şarj aleti eşiminkiymiş,dünde zaten konuşurken batarya zayıf diyordu,bugüne de yetsin diye hızlı hızlı 2-3 dakika falan konuştuk.bakalım bugün bulabildimi yoksa kimbilir ne zamana bulur neyse artık aslında bi yönden iyi oldu daha bi özler bi kaç gün konuşmayınca

ayy ne kötü omuş ceza almılarmı yazık çocuklara seninki hep ceptenmi arıyo dikkat edin cnm ya

canlar işlerim çok sıkışık

kıs ilarzu gel gel bi kaç ,333 bulduk :)) boşver işi gücü

ayy ne kötü omuş ceza almılarmı yazık çocuklara seninki hep ceptenmi arıyo dikkat edin cnm ya

soramadım diğerlerini canım,inşallah almamışardır.evet biz cepten konuşuyoruz ama akşam 9,30-10,30arası sadece.ancak o zaman müsait oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…