- Konu Sahibi geronimo
-
- #18.201
Gamiş cim gözün aydın...
Ben haftasonu evde yoktum....özledim sizi...nasılsınız kızlar...
sağol canım ben iyi sayılırım bu sıralar mutsuz mutsuz dolanıyorum sen nasılsın canım
ınston nbr cnm
üzüldüm canım ya tatlıya bağlarsınız inşallah aynı şeyler bende de oluyor dşiyorum artık dönene kadasr çekicem dönsün zaten herşey yoluna girerpek iyi değilim dün akşam biraz eşimle tartıştık moralim bozuk yine..yapmacık olamıyorum suratsız suratsız dolaşıyorum bende.2 haftada beni 3. kırışı bu,hiçte kabul etmiyo...
idencim sanada merhaba canım.333.lere bakamadım hiç akşama bakıcam..
merhabalar hanımlarrr.nasılsınız?gamişşş eşin güzel bir sürpriz yapmış valla çok sevindim senin adına.
ayyy doyamamışsındır tabi ama 1 gün bile yeter insana bu durumda.hiç görüşme ihtimalin bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam bu hafta.çokkk sevindim gerçektennn.inşallah sizler içinde hemencik biter şu zmana
eşimin ordaki bi asker saf gibi şarj aletini prizde bırakmış,komutan yakalamış tabi telefonlara el koymuş.allahtan eşiminki yakalanmamış ama el konulan şarj aleti eşiminkiymiş,dünde zaten konuşurken batarya zayıf diyordu,bugüne de yetsin diye hızlı hızlı 2-3 dakika falan konuştuk.bakalım bugün bulabildimi yoksa kimbilir ne zamana bulur neyse artık aslında bi yönden iyi oldu daha bi özler bi kaç gün konuşmayınca
ayy ne kötü omuş ceza almılarmı yazık çocuklara seninki hep ceptenmi arıyo dikkat edin cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?