331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

333 dönemler buyrun buyrun anacımm yerimiz soğumadan kapın yerlerimizi Allah kolaylık versin canlarımm size de çarçabuk geçer inşallah

şafak 41

ya kızlar bu hafta çabuk geçsin çok özledim aşkımıı(

aynen canm 30lara düşücez ne kadr güzell aramadı daha beni bugn hep akşam aramaya başladı gündz aramıyo ne yapıodr şimdi acabaa

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 40'larda kaydirigubbakcemile2
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun40'larda kaydirigubbakcemile2
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 40'larda kaydirigubbakcemile2
benimruyamsensin ---------------------------------------Tekirdag/Malkara40'larda kaydirigubbakcemile2
bet_------------------------------------------------------------ şırnak40'larda kaydirigubbakcemile2
buketuzun----------------------------------------------------Antalya40'larda kaydirigubbakcemile2
buket87--------------------------------------------------------Izmir40'larda kaydirigubbakcemile2
Cash06--------------------------------------------------------Bilecik40'larda kaydirigubbakcemile2
crncrn---------------------------------------------------------Batman40'larda kaydirigubbakcemile2
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 40'larda kaydirigubbakcemile2
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit40'larda kaydirigubbakcemile2
denise85-----------------------------------------------------Elazığ40'larda kaydirigubbakcemile2
elfcn-----------------------------------------------------------Sakarya/Adapazari 40'larda kaydirigubbakcemile2
elvin06--------------------------------------------------------Mugla40'larda kaydirigubbakcemile2
erence--------------------------------------------------------Sivas 40'larda kaydirigubbakcemile2
fcert-----------------------------------------------------------Uşak 40'larda kaydirigubbakcemile2
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 40'larda kaydirigubbakcemile2
horizon-------------------------------------------------------Kütahya40'larda kaydirigubbakcemile2
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 40'larda kaydirigubbakcemile2
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman40'larda kaydirigubbakcemile2
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali 40'larda kaydirigubbakcemile2
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken40'larda kaydirigubbakcemile2
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 40'larda kaydirigubbakcemile2
PesPemBe-------------------------------------------------Izmir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul 40'larda kaydirigubbakcemile2
seda---------------------------------------------------------Manisa 40'larda kaydirigubbakcemile2
shining------------------------------------------------------Kars 40'larda kaydirigubbakcemile2
songa84----------------------------------------------------Istanbul-Edirne40'larda kaydirigubbakcemile2
suchalovelyday------------------------------------------Edremit 40'larda kaydirigubbakcemile2
torakcan---------------------------------------------------Nevşehir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Tuce---------------------------------------------------------İstanbul/Tuzla 40'larda kaydirigubbakcemile2
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 40'larda kaydirigubbakcemile2
YOZGATLI--------------------------------------------------Edirne/Uzunköprü40'larda kaydirigubbakcemile2
Quixotic----------------------------------------------------Manisa40'larda kaydirigubbakcemile2
27.01--------------------------------------------------------Corlu40'larda kaydirigubbakcemile2

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
Pazza------------------------------------------------------Tunceli
__TanRIcA__ -------------------------------------------Eskisehir

kızlar dün akşam kanalları dolaşıyodum samanyolunda askerlerle ilgili hikayler anlatılıyodu, adı- ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR diye ama acaip güzel ya bütün gerçekleri yansıtmışlar, gerçek hikayeleri anlatıyolar belki izlemişsinizdir ama acaip kötü oldum bende ya

ben öyle şeyleri izlemiyorum canım biliyorum onuda hiç oturup izlemedim çünkü çok kötü oluyorum trt de bi dizi var p.tesi yada salı akşamlarıydı heralde çok güzel dio abim ama izleyemiyorum aaskerlerle ilgili oda

adı ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…