331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar damlacım sabah rehaveti kimseler gelmedi henüz =)) kimse benim gibi 8 de iş başı yapmıyo tabiii

günaydın kızlaaarrrr :)
Ş:38 şu 30 laraa düştüğümüzden berii pek bi mutluyum nedenseee hihoyyyt

Ancak 10 dan düşünce mutlu olurum BELKİİİİİ :)))

oda olucaak idencim merak etmeee :)) zateen 20 den sonraa saymayı bırakıcaamm ölee dahaa rahat geçer belkiii :) şafak: coni moni diyceemm delikafadulden

kızlar günaydın canolarrrr ben geeldimmmm işlerin sıkışıklığından bi de dün ilçeye gittim

anca gelebildim

en son malatya dayken öğle yemeği verecem dedim

yalan oldu :))) heç misafirperver değilsin dimeyin valla çok acil işler vardı çözülmesi gereken...

çiçeklr şafak 38 beeee başka yookk anacımmm çok mutluyum

Hoşgeldin ilarzucum ne yemeği canın saolsun işler hallolsun =))
özlüyoruz seni sadece okadar :))

oyyy çiçeğim benim kız ben de çok özlüyorum yaaa

napalım bi müddet böle devam edeceyük şekerler

günaydınn kızlarrr of bugn pek bi fenayımm dünden beri benmkyle konuamıyoruz askeryenin 6 7 tane tlf var çalmıyo bile deli oldm bişi oldu diyee tlfda ses yok sabahtan beri deniyorm hala tık yok jandarmayı aradm artk meraktan ödüm koptuu ( elektirik kesik orda dedide içim biraz rahatladı ama yinede yermde duramıyormm aramadı dün akşam kesin arardı ondan bi şüphelendm off hadi be telefnn sesini duymam lazmm emin olıyımmm mafoldumben

kız dur telaşlanma hemen bekle gülüm bişey olmaz elentürük kesintisi imiş işte o da senin gibidir merak etme

gamişim sana da günaydın ballı lokmam

yok valla ses yok bişi olmasnda allah korusunn eyvahedigeldismile :Saruboceq: :Saruboceq:

ben de yaaa

dün o da bana dedi çok çok çok özledim senin değerini bilememişim ded yazık ya

kızlar dayanamadm ben birz pimpirikliyim taa antalyadan artvinin elektirik sorununu çözücem artvin elektrik arızayı aradım ekipleri yönlendiriyolar ulaşınca beni geri arıcaklar tüm telefon numaralarınıda verdm askeriyenin elektriğe bağlıymış telefonlar hadi bakalımm telefon açılırsa askeriye bana dua etsinn :)

kızlarr gerçektenn satraldeki adamlar ben söylemesem bakmıcakmışş ben dedim askeriyeye ulamışlar ve telefonlar oldu şimdi adamlar beni aradıı ve olduu telefonları çalıo şimdiii opuyorumnanaktan zemuszemus

begy oralardan yetiyorsun yani

ömürsün balım :))

oy gülceğim yoktu
bende dün akşam 21:15 de başladım 22:00 a kadar düşürmeye çalıştım
santraldeki sohbeti koyuydu heralde en sonunda düştü telefonumun şarjı bitmişti oderece=))
ve 45 dk uğraştım 4 dk konuşabildik çünkü kapanıo telefon
wala zor bela Ş:38 başka yok
38 gün vatana sonra bir ömür banaaaaaa =)))

begy oralardan yetiyorsun yani

ömürsün balım :))

hiç sorma ilarzucum ben böle bii kafama koymıyım netten neleri aratıştırm ama sonunda antalyadan bu işi çözdm ya ben daha bana ne diyimm :)) ben bile şaşırdm çözülemicek hiç bi sorun yokturr buda günün sözüü olsunn olumunekankayizsmile delikafadulden ama daha konuşamadm o ayrıı aradmda yemekhanedymiş ne yapıolarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…