331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşşallaahh kıss hallettinde yanii helaaallllllalkisalkisalkis

begy süpersin zuzu askeriye sana yatsın kalksın dua etsin tabi diğer asker yakınlarıda

begy süpersin zuzu askeriye sana yatsın kalksın dua etsin tabi diğer asker yakınlarıda

dimi canm :)) ben bile kendime şaşrdm hala bi garibim olumunekankayizsmile aşkımda bana bi yerden bulmuş msj çekti şimdi merak etme tlflar bozuk diye bende hmn msj çektm o numaraya oldu tlflar arayabilirsn diye ohh be içim rahatladıı.. ne yapıcağımı şaşrmştm dünden beri ulaamayınca ama şimdi ii oldmm :lepi: sabah sabah neler yaşadm yaa ama değdii yerimseniben

hadi gözünaydın canım a.s.

selam kızlarrrr.begycim tebrik ediyorum arkadaşım seni bir kere daha gösterdin 'Kadının Gücünü' :)))yalnz bir an önce konuşmanı bekliyorum söylediğinde ne dicek sana:)))adamcağız baya bi korkar vay be ben kiminle birlikteyim yandım vallaha der:))

konuştumm kızlarrrrrrrrr aradı şimdii zemuszemus anlattımda ordaki hekes tlfla konuşmayı bana borçlu dedm aradığım yerleri söyledmde önce artvin askeriye sonra şavşat jandarma ve sonra şavşat elektrik idaresi ve sonn hallettmm .. şookk olduu canımsın sen benm diyoo bende dedm bişi aklıma takmıyımm :)) :lepi:

Son düzenleme:
iyi bari begycim konuşmana sevindim.bilmiyorum sende benim gibi misin?ulaşamayınca kafamda bir sürü senaryolar yazıyorum,eşime karşıda aileme karşı da hep böyleyimm

iyi bari begycim konuşmana sevindim.bilmiyorum sende benim gibi misin?ulaşamayınca kafamda bir sürü senaryolar yazıyorum,eşime karşıda aileme karşı da hep böyleyimm

aynen canm öyleyim.. bide duymuştm şu pislik adamlar adını söylemek istemiyorm demesi bile beni sinir ediyo mafoldumben bişiler yapmadan tlfnları falan kesiyomuş diye geceden beri bi gram uyumadm ne hale geldm senağlama şükürler olsunki bu işi çözdümm sesinide duydum ya olumunekankayizsmile çookk özledm yaaa :asigim:

bende ulaşamıyınca cok panik yaparım sadece eşime karşı değil kendi ailemede ulaşamasam ağlayacak dereceye gelirim

kızlar valla bnmkine söyledm konu açıldı annen beni aramıyo dedm hep ben aradm dedm oda gitmiş annesini aramış arada laf sokmuş arıyomusunuz siz demiş daha 2 gün önce konuştuk demiş anneside onuda ben aramıştm dedm .. aramıcam valla annesi arayana kadar alışıyolar sonra haksızmıyım kızlar tecrübeli arkadaşlarrr ?? doğrumu yaparımm?

arama canım boşver arayıınca iyi olmuyosun zaten, aramayıncada aynı o yüzden hiç kendini yorma yawrum

canım şimdiden çok yansıtma nişanlına ben evlenmeden çok sesimi cıkartmadım :jeyyar: çakalmıyım neyim

bnmki pek bişi demiyo öyle hmn beni korur çokta kötü bişi demem annesi sonuçta ama arama konusunda o da bilsin ben kendi kendime sıkıyorum kendimi sonra sinir oluyorm aramış işte annesini demiş ararlrsa arasnlar bi kaç gün aramıcam bakalım ne olucak kimse üzülsün bozulsunda istemiorm ama ne yapıyımm ?akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…