hiç sorma ilarzucum ben böle bii kafama koymıyım netten neleri aratıştırm ama sonunda antalyadan bu işi çözdm ya ben daha bana ne diyimm :)) ben bile şaşırdm çözülemicek hiç bi sorun yokturr buda günün sözüü olsunn olumunekankayizsmile delikafadulden ama daha konuşamadm o ayrııaradmda yemekhanedymiş ne yapıolarsa
:lepi: teşekküredermm tatlımm kaç yeri aradm sonunda başardm sositososito
canım benim afferim sana :) tebrik ederim valla alkisalkisalkis yawrum sen ne öğretmenisin bakem olumunekankayizsmile
begy süpersin zuzu askeriye sana yatsın kalksın dua etsin tabi diğer asker yakınlarıda
dimi canm :)) ben bile kendime şaşrdm hala bi garibim olumunekankayizsmile aşkımda bana bi yerden bulmuş msj çekti şimdi merak etme tlflar bozuk diye bende hmn msj çektm o numaraya oldu tlflar arayabilirsn diye ohh be içim rahatladıı.. ne yapıcağımı şaşrmştm dünden beri ulaamayınca ama şimdi ii oldmm :lepi: sabah sabah neler yaşadm yaa ama değdii yerimseniben
selam kızlarrrr.begycim tebrik ediyorum arkadaşım seni bir kere daha gösterdin 'Kadının Gücünü' :)))yalnz bir an önce konuşmanı bekliyorum söylediğinde ne dicek sana:)))adamcağız baya bi korkar vay be ben kiminle birlikteyim yandım vallaha der:))
hoşgeldin instonum
inston hoşgeldin canım
iyi bari begycim konuşmana sevindim.bilmiyorum sende benim gibi misin?ulaşamayınca kafamda bir sürü senaryolar yazıyorum,eşime karşıda aileme karşı da hep böyleyimm
kızlar valla bnmkine söyledm konu açıldı annen beni aramıyo dedm hep ben aradm dedm oda gitmiş annesini aramış arada laf sokmuş arıyomusunuz siz demiş daha 2 gün önce konuştuk demiş anneside onuda ben aramıştm dedm .. aramıcam valla annesi arayana kadar alışıyolar sonra haksızmıyım kızlar tecrübeli arkadaşlarrr ?? doğrumu yaparımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?