bnmki pek bişi demiyo öyle hmn beni korur çokta kötü bişi demem annesi sonuçta ama arama konusunda o da bilsin ben kendi kendime sıkıyorum kendimi sonra sinir oluyorm aramış işte annesini demiş ararlrsa arasnlar bi kaç gün aramıcam bakalım ne olucak kimse üzülsün bozulsunda istemiorm ama ne yapıyımm ?akannehir
bnmki pek bişi demiyo öyle hmn beni korur çokta kötü bişi demem annesi sonuçta ama arama konusunda o da bilsin ben kendi kendime sıkıyorum kendimi sonra sinir oluyorm aramış işte annesini demiş ararlrsa arasnlar bi kaç gün aramıcam bakalım ne olucak kimse üzülsün bozulsunda istemiorm ama ne yapıyımm ?akannehir
bende benimkine dedim aramıolar die aramıcam die söylendi bana sen varsın diye ben aramıyorum onları merak etmiyorum sen benim yerime ilgilenmelisin onlarla benim yerimdesin dedi fln filan dedi mecbur arıyorum((
DAMLA CIM ARKADAŞLIĞINI KABUL ETTİM CANIM...ÖPTMMMopuyorumnanaktan
bnmkide aynen bunu dedi cnm ama bende artk bozulmaya başladm söyledm annesigilde bozulur oğlum beni aramıo sevgilisini ne çok arıo diye iyide bi yandan tabi buuu artk ben varmm dimii kaydirigubbakcemile3 ne biliyim sanki kendimi yarandırmaya çalıır gibi onlar arasın aaaaa alsanaalsanasmile
SLM KIZLAARRR...
BEGY CİM TEBRİK EDERİM VALLA SÜPERSİN...
İDENCİM BEN EŞİNİN DÜŞÜNCESİNİN TAM TERSİNİ DÜŞÜNÜYORUM..EŞİNİN YERİNE SEN YOKSUN ..EŞİNİN YERİNE ONLAR VAR SANA BAKMASI GEREKEN BENCE...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla kızlar ankaradan izmire ailemin yanına geldiğimden beri annesi 2-3 haftada bir aradı.giderkan bile hiç bişey demediler,bir ihtiyacın var mı bizde senin aileniz falan demek yok.başlarda eşim anlıyordu halimi ama zaman geçtikçe ailesi kendilerini üste çıkarmaya başladılar tabi.2 eltim 1-2 kere aradı,abileri aslaaa.yani onun ailesinden kimse sahip çıkmadı diyebilirim.üstelik en sinir olduğum şeyde eşimin bu konuda onlara karşı yumuşamaya başlaması.o ailesi olduğu için unutabilir ama ben asla unutamıorum.bilmiyorum aslında konu aranıp aranmama ya da arayıp aramama değil.samimiyet,dürüstlük önemli.aradıklarında sıcaklık göstermesi önemli.yani ben şuan hiç samimi bulmuyorum,sadece aramış olmak adına yapıyor ya da oğlu için.aman ne bileyim yaaa çok zor konular bunlarrr
kızlar bu sıralar ne çok kaynanalardan konusur olduk
hepsi aynı canlarım..kendi kızları gibi gördükleri falan yok hepsi hikaye bunların yok öyle bişey....evdede bazen annemizle anlaşamadığımız durumlar olur konuşursunuz ama geçer gider ya kaynanızdan aynı şeyi beklemeyin uzuyorda uzuyor...
konu kaynana muhabbeti olunca hemen atlıyorum bazı arkadaşlar bu konudan sıkılabilir belki ama anlayın beni nolur ben çok dertlim bunlardan..çok üzüyolar beni...artık bende onları üzüyorum...bunu söylerken utanıyorum biliyomusunuz hiç yakışmıyor bana ama yetti artık..herkesin huyu farklı tabi benimkierin tahammül edilecek yanları yok...
ahh canm yaa ne yapalım başka kimle konuşucaz bunları işte.. ben ayrıntıcıyım terazi burcuyum ondan herlde takılırm ayrıntılara benm düşündüğüümü onlar düşünmüyosa çok bozuluyorumm..
varlığın yeterrr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?