331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlar bugün yazdıklarınızı doğru düzgün okuyamadım bile izinli arkadas var o yüzden işler yogun bi türklü buraya adapte olamadım benneyaptımki

bugn baya depresif bi şeklde konuşuorz işte canm sevgili kayınvalidelemiz hakkında :hulya:

akşam elektrikler gidip geliyodu bende evde yalnızım bikaçgün...
tam o sırada eşim aradı karanlıkta tek başıma oturuyodum acaipte tırsmıştım...
ağlamaya başladım korkuyorum ben diye....
bugün ustalar geldi camlara demir parmaklık yaptırıyoruz...eşim ev sahibini aramış biraz sitem etmiş...1. katta oturuyorum ben o yüzden tedirgindim...
ölçü aldılar...salı yapılcakmış...:dance:

gözünaydın canım yaptır tabi parmaklıgı bende çok korkarım

Öyle ağırım ki kendime
Sen benden gittin gideli
Tenim küs olmuş tenime
Sen benden gittin gideli

Öyle bıkmışım ki kendimden
Kurudum düştüm dalımdan
Sanki ruhum çıktı canımdan
Sen benden gittin gideli

Bir cefam var idi bin oldu
Aktı gözüm yaşı Sel oldu
Yaz baharım döndü kış oldu
Sen benden gittin gideli

off anammm offf:çok üzgünüm:

ayy ii olmuş öyleyse :) cnm eşin askerdeyken sen evde yalnızmı kaldn neyse ki az kaldıı sabredicezz ..

burdayız begycim.güzcüm hoş geldin nerelerdesin ne yaptın,son durumlar ne

nolsun ınston ya beklıyorum. ben artık ııce sıkıldım bılıyoun ızmırede yaz geldı. artık askımla sahılde fınk atmak ıstıyorum. bole ayrı ayrı olmuyo. sen nasısın

333lerin cuma günü yerleri belli oluomuş boshayallersmile neler olucak bakalımm özledikk sevgililerimizii iice.. telefonda konuşurken içine giricem nerdeysee yaa offf son günlerr sıkıntı tavandaa o kdr derli toplu biriyim son günler bişi bile yapasım gelmiyo kendime şaşırıyorumm mafoldumben

nolsun ınston ya beklıyorum. ben artık ııce sıkıldım bılıyoun ızmırede yaz geldı. artık askımla sahılde fınk atmak ıstıyorum. bole ayrı ayrı olmuyo. sen nasısın

bursa hala kış çok üzülüümmm kabanla geziyorum

kızlar biliyomusunuz ben hala balayı için bi yer bulamadım her yer çok pahalı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…