kızlar biliyomusunuz ben hala balayı için bi yer bulamadım her yer çok pahalı :sinifsinif:
bursa hala kış çok üzülüümmm kabanla geziyorum
canım sıkıldı alsanaalsanasmile
iyiyim valla bende işte ne olsun.şafak azalıyo iyice hem üzülüyorum hem seviniyorum:)1-2 hafta sonra belki bi antalya kaçamağı yapacağım,kardeşimin yanına gideceğim.sonrsında zaten vakit iyice azalmış olcakkk.sonra bayıkkk ankara:))) ve eşim:)))
ne gibi yerler istiyosun cnm nerelre baktnki ?
bizim buralara geliyosun demekk buranın havası sana iyi gelirr miss gibii kaydirigubbakcemile5 ama tek başına olunca pek bi anlamıda olmuyokiii özledmmmmm
:asigim: Şeniz
evet canım inşallah.tek olmıcam ki canım kardeşim olcek:)))bi de ordaki arkadaşlarımı falan görücem.2001 de ayrıldım antalyadan.eski dostları,arkadaşları görmek iyi gelecek:)))
kız oralarda bildiğin güzel oteller varmı bilmiyorumkismile
hmm hemşosun yanii :))
canm burda çok otel var tabi ama fiyatları çokta ucuz değil sen ne kadara kadr istiosn bide otelden ne bekliosun oda önemli canm? hani herey dahil olsun denizi olsn içinde yada yok ortam iyi olsun denize birz yürürüm diyosan ona görede bişi diyebilirm
canım denize yakın olsun dışardaki alternetiflerde güzel yakın olsun, odanın içinde jakuzi istiyorum en önemlisi o :kedi: 5 gün kalıcak ama 2000 falan ve yukarsı hep ya ben o kadar ödemek istemiyorum 1500 falan olsa iyi
Günaydın
ne kola ne fanta sadece 30+ yedigün =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?