ne azı yaa
dışarda mevsim baharMIŞ
Gezip dolaşanlar varMIŞ
Günler su gibi akarMIŞ
GEÇMİYOR GÜNLER GEÇMİYOR
Günaydın
ne kola ne fanta sadece 30+ yedigün =)))
Günaydın Gamiş şu 333.dönemi zirvede tutmaya çalışıyorum bu gece belli olur yerleri yarın gelir arkadaşlar=))
yazın anam yazın
yada şafak demiş coni moni benmi yapıyım oni buni
bnuda yazınkeyfini çıkarın bir 37 gün daha yok :)))
bu boru başka boru boru değil bu boruu =)))
allahım bu reklamı her gördüğümde pis pis sırıtıyorum =))
bune kızzz:roflol:
görmedinmi ya erman toroğlu oynuyo reklamda bide koro halinde söylüyolar bunu marş gibi laelaelaelaelae
gunaydın.
ben cok sıkıldım. bekle bekle dur uffff. benı safak 7 hafta. 7 deyınce ne kadar az. ama gecmıyor gunler.
her gun spora gıdıyorum. umrım 5 kılo daha verebılırım 30 nısanda bıtıyo salona uyelıgımya her gununu kullanayım demı
gunaydın.
ben cok sıkıldım. bekle bekle dur uffff. benı safak 7 hafta. 7 deyınce ne kadar az. ama gecmıyor gunler.
her gun spora gıdıyorum. umrım 5 kılo daha verebılırım 30 nısanda bıtıyo salona uyelıgımya her gununu kullanayım demı
yazın anam yazın
yada şafak demiş coni moni benmi yapıyım oni buni
bnuda yazınkeyfini çıkarın bir 37 gün daha yok :)))
günaydın güz 7 haftaya ne heyecanlı geçerdi benim eminim ama benimde o 7 hafta gelse acep ne halde olurum boshayallersmile
bizimde 5 hafta yani nolmuş üzülme hepsi bir gün biticek zaten benimki geldikten sonra bi iki ay gelemem buralara malum düğün hazırlığı balayı fln geri geldiğimde gamişin bile plakalara düşmüş yada bir ayı fln kalmış olur plakalara =))
hayat akıp gidiyo 156 gün bitirceksin 14 günmü fazladan üzüyo seni =))
lakın ozel durumlar var . su an burda olması o kadar onemlıkı basımda bır suru sorun var ve tek basına altından kalkmakta zorlanıyorum oda orda elı kolu baglı kafayı yıyo bırsey yapamadı gı ıcın . bu yuzden canım sıkılıyo. yoksa 14 fazladan koymuyo. hatta psıkopatca gorsun gununu dedıgım gunler bıle olmustu gecmıste ceksın bıraz orda dıye. ama tek basına bazı zorluklarla mucadele zor oluyo.
pnu söyledim benimkine bilmiyormuş onukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?