canım anlatılarak çözüm bulunabilcek yada rahatlanabilcek bi konuysa anlat dinleriz belki bi fikrimiz olur
guzum ben de sipora virdim kendimi benimki de aslında 5 gün geç gelecek ama üzülmüüm daha çok zoyıflamak için gün gözü ile bakıyorum olaya
günaydınn kızlarr bi haftasonunu daha geride bırakmak üzereyizzz :)))
günaydın begycim
günaydınn kızlarr bi haftasonunu daha geride bırakmak üzereyizzz :)))
günaydınn canm nasılsınn saç rengine karar verdinmii şekerr
en rahat askerliğide sen yaptın kızımm .. benm ne gelmesi iki dak kamerada görürsem şanslıyımm mafoldumben
iyiym canım sen nasılsın acık kumrala boyatcam artık son kararım bu :hulya:
bende iyiyim cnm aynı iştee.. iii karar verdiysen dönme tatlım değiklik olsun sanada bi kaç günüde saçına aynada bakmakla geçerr :)) bayanssulusmile
kızlar geçenlerde diğer forum sayfalarına bakıodm burda herkes nevresim takımı falan netten alıyo kampanyaları nasıl yakalıolar şaşırdm valla siz biliomusnuz bunu ?
canım bende her gün takip ediyorum, limango ve markafoni diye siteler var çok güzeller ve acaip ucuzlar istersen mailini yaz özelden bende sana davet gönderiyim, ancak davet gelirse üye olabiliyosun guclubacismile
aa tamm canm sen aldınmı oralardan iki ayrı site dimi onlar güvenilir dimi canmcm ?
canım bende her gün takip ediyorum, limango ve markafoni diye siteler var çok güzeller ve acaip ucuzlar istersen mailini yaz özelden bende sana davet gönderiyim, ancak davet gelirse üye olabiliyosun guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?