331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım anlatılarak çözüm bulunabilcek yada rahatlanabilcek bi konuysa anlat dinleriz belki bi fikrimiz olur

malesef keske konusarak hallolacak konu olsa. bır derdım vara yazıp rahatlarım kaydirigubbakcemile3

şakası bı yana. bız esımle sadece karı koca degıl bırbırımızın herseyıyız bırbırımızı kaybettıkmı herseyı bırden kaybedıyorzu bu yuzden.
su bır haftadır yasadıklarım o kadar agır gelıyorkı asker yolu beklemekten oteye gıttı artık. ama ınanıyorum bundan sonra guzel olcak bır gelse. ama ıı oldu esımde anladı burda ıhtıyacı oldugunda kımsesı yok . gelınce sanıırm daha dıkkatlı olacak

guzum ben de sipora virdim kendimi benimki de aslında 5 gün geç gelecek ama üzülmüüm daha çok zoyıflamak için gün gözü ile bakıyorum olaya

ılarzucucum sorma bende sınırden kendımı spora verdım. steper dıye ı alet var 5 dk 3 kere dınlenıyodum 5 dk fazla yapamıyodum . bı kaptırmısım kendımı sınırden dusunurken bı baktım 20 dk dır serı halde steper ustunde tepınıyorum. sok oldum ve rambo fılmlerıne ınanmaya basladım ınsan gaza gelınce sınırlenınce valla acı yogunluk felan duymuyo 1 haftadır her gun salona gıdıyom delı gıbı calısıyorum ama banamısın demıyo bı bukadar daha yaparım yanı. kafayı yıcem sanırım
esım ılk askere gıttıgınden berı 10 kılo 400 gr vermısım sımdı 62 kıloyum. 5 kılo daha vermem lazım. halletmem lazım bu ısı. bıde her gelen cocuk ıye basımın etını yıyo kafamda olmayan seylerı kafama sokuyolar. delırmessem ıı ısıdır. sanırım esım askereden gelınce terapıye gıtmem lazım. bu sıkıntıları ondan cıkarmam ıcın cok dıkkatlı olmam lazım

bir haftayı daha geride bırakıoz du bi hafta sonu geride kalmasın hep haftasonunda kalalım aşkım geliyoooo:kedi:

en rahat askerliğide sen yaptın kızımm .. benm ne gelmesi iki dak kamerada görürsem şanslıyımm mafoldumben

iyiym canım sen nasılsın acık kumrala boyatcam artık son kararım bu :hulya:

bende iyiyim cnm aynı iştee.. iii karar verdiysen dönme tatlım değiklik olsun sanada bi kaç günüde saçına aynada bakmakla geçerr :)) bayanssulusmile

bende iyiyim cnm aynı iştee.. iii karar verdiysen dönme tatlım değiklik olsun sanada bi kaç günüde saçına aynada bakmakla geçerr :)) bayanssulusmile

evet canım kesinlikle bi kaç gün ayna önünden ayrılmam :roflol:

kızlar geçenlerde diğer forum sayfalarına bakıodm burda herkes nevresim takımı falan netten alıyo kampanyaları nasıl yakalıolar şaşırdm valla siz biliomusnuz bunu ?

kızlar geçenlerde diğer forum sayfalarına bakıodm burda herkes nevresim takımı falan netten alıyo kampanyaları nasıl yakalıolar şaşırdm valla siz biliomusnuz bunu ?

canım bende her gün takip ediyorum, limango ve markafoni diye siteler var çok güzeller ve acaip ucuzlar istersen mailini yaz özelden bende sana davet gönderiyim, ancak davet gelirse üye olabiliyosun guclubacismile

canım bende her gün takip ediyorum, limango ve markafoni diye siteler var çok güzeller ve acaip ucuzlar istersen mailini yaz özelden bende sana davet gönderiyim, ancak davet gelirse üye olabiliyosun guclubacismile

aa tamm canm sen aldınmı oralardan iki ayrı site dimi onlar güvenilir dimi canmcm ?

begy canım senin adresten kayıtlı kullanıcı varmış başka adresin varsa ver ona gönderiyim

canm mesaj attım sana :) kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…