331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bişide sorcam spral takmak zararlımıymışkii tabi hiç çocuk yoksa belki ozmn zararlı olabilir ne dediki doktor spral için ?

DOGURMAMISLARA ONERMIYOLAR CANIM . ama baska care kalmıyo. bakınız asagıya

artık aşı yapıolarmış cnm 3 aylık doğum kontrol aşısı :)) onu denersin istersen :icecream:

iğneler de cok zararlı bknz aşağıya

sakın olakı deneme bknz asagıya

evlendıkten 1 yıl ıcınde cocuk sahıbı olmak ısteyenler haplarla korunabılrıu 1 yılda cok zaraı olmaz bence uzun yıllar kullanınca belkı dpgurganlıgı etkıler ama 1 yılda etkılemez.
ıgneler adet kesıyı ve cok kılo aldırıyo hormonlarınızı bozuyo hap daha mantıklı duzenlı ıcene
spral dogurmamaıslara onermıyolar lakın cok guvenlı uzun sure cocuk dusunmeyenlere ben tavsıye ederım 5 yıl mesela. cunku 5 yıl hapla korunmak spralden cok zarar verebılır bence.
prezervatıf guvenlı lakın. hemeen ılıskı basında kullanılmaıs sartıyla. ama hıcbır erkek hemen ılıskı basında takmaz.
bunlar sahsı dusuncelerımdır .

ertesı gun hapını ısıe sakın ıcmeyın mahvedıyo sahsen denedım tecrubeyle sabıtttır.
ay kendımı haydar dumen gıbı ıssettım bırden :roflol::roflol::roflol::roflol:

rabbim hayırlısıyla askerlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahturkbayragi amin :enbuyukkk:

Canlarımm nasılsınız, çok özledim sizleri... Giremiyorum artık çok fazla hepinizi çook öptümmm

Öyle deme güz bize lazım bu bilgiler
mesela bi soru daha düğüne 1,5 ay kaldı hap kullanmak istesem ne zaman başlamam gerekirr bilmiyorumkismile

değil ama öyle sayıyorum bitenem:)))

normalde 31

hoytt yine sıkıcı bi istanbul günü
sis yağmur hepsi bi arada
ya dün gece ne yağmur yağdı bee evde tek başınayım bide sabah olsa diye dualar ettim durdum bütün gece =))

izinmi kullandı cnm .. olsun artk gelicekya önemli olan o bayanssulusmile

evet balım 5 gün geç gelecek benümkü

hoytt yine sıkıcı bi istanbul günü
ya dün gece ne yağmur yağdı bee evde tek başınayım bide sabah olsa diye dualar ettim durdum bütün gece =))

battaniyenin altına giriveereydin meleem

[ı]hoytt yine sıkıcı bi istanbul günü
ya dün gece ne yağmur yağdı bee evde tek başınayım bide sabah olsa diye dualar ettim durdum bütün gece =))[/ı]

idencim hava 25 gün sonra güzelleşir sana merak etme :)))

günaydın kızlar

Öyle deme güz bize lazım bu bilgiler
mesela bi soru daha düğüne 1,5 ay kaldı hap kullanmak istesem ne zaman başlamam gerekirr bilmiyorumkismile

benım bıldıgım 1 ay once baslıyosun yanlız ılaca baslarken adet tarıhını ıı ayarla gerdek gecesı rgl olma yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…