331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl yanii ???
anaaammm ne caahalımm kıııı kaydirigubbakcemile3

yani ilaçlar 21 gunluk oluyo. ılac bıttıkten sonra bunyeye gıre 2-3 gun ıcınde adet olursun. ılaca dugunden 15 gun once baslasan olabılrı ama cok duzenlı kullan mesela her sabah 9 da ıc yada aksam. boylece evlendıkten sorna 7 - 8 gun daha vaktın olur. sonra adet olursun yıne devam edersın hapına.

Bu ilacın adet gününün bilmem kaçıncı gününde içmen gerekiyo diye bişey yokmu kiii

Bu ilacın adet gününün bilmem kaçıncı gününde içmen gerekiyo diye bişey yokmu kiii

NORMALDE ADET BITTIKTEN SONRA KULLANMAYA BASLARSIN . ama o surenın bıtımı gerdek gecene denk gelmesı ıcın gec baslayaılırsın

canım adet gününün 2 yada 3 . günü başlıcaksın ve düzenli bi şeklde her gün içiceksn akşamları kullan yatmadan al sabah içersen birz mide bulantısı yapıo tatlım .. sonra bi kutu bittikten 2 3 gün sonra edet olucaksın ve 2. kutuya 8. gün başlıcaksın canım.. aynı düzenle devam ediceksin işte böylee :)

adetin 2 yada 3. gün dediğim ilk kutu canım ikinci kutuya adetin bitiminin 8. günü başlıcaksn :)

O SUREYI II HESAPLA YANI . en guzel gecende rgl olma adet gunun bıraz sasar erken yada gec baslarsan , ama olsun. ole gelınlık ıcınde olmaz zor olur.

oyy anam ooyy
bu ilaç ilk kutudan itibaren etkili oluyomu barii geç kalmış olmayız demi wala size veririm çocuğu büyütürsün hee =))

ilk kutudan faydalı tatlım ama hiç bişi %100 değil tabi ben kullanıorm şuanda merak ettiğni sorabilirsn

şimdi yarim aradı 17 mayıs çıkış tarihi imiş

fegat 5 günlük izni var

ama diyor ki beni 18-19 salarlar diyor
izin kullanmayanları gönderdikten sonra beni de salarlar diyor

bakalım inşaalaahhhhh canolar

hem kistik bi durum var cnm hemde kullanıorm zaten hiç bi yan etksinide görmedm ilk kutuya başlayınca alışıosunuz zaten düzene.. doktora gitmedende almayın derim çok çeşidi var çünkü kızlar Şeniz

ıden bende spral vardı cıkardım sımdı. esıme derdım ya sprale ragmen hamıle kalırsam esımde o cocuk onca engelı asıp tutunursa bırak dogsun yanı. azımlı bı cocugumuz olur dıyıp guluyodu. sende o hesap dusun.

canım ayn ıdert bendede var 28 noısanda bellı olur dıyo. beklıyorum bakalım bı bellı olsa.

sadece doktorunuzu ii seçin size göre olanı versin o önemli.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…