331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ayn ıdert bendede var 28 noısanda bellı olur dıyo. beklıyorum bakalım bı bellı olsa.

üüf bekleyecez artık gülo

tarih falan asılmamış bi yere onlarda. kurye merkeze gitmiş ordan sölemişler başyayla karakolu çıkışlar 17 mayıs demişler

bakalım sonra bi haber gelirse bekleyecez artıkın

evet mecbut beklıcez ama bızımkılerın ktm cıkısları var gunvenlı yoldusurumuna gore gıdecek askerlerın hepsını bırıktırıp goturuyorlar. belkı dıyorum ızın kullanmayanlarla berabeer cıkarırlar . 1 kısı ıcın bıdaha yol cıkarmaz gıbımıze gelıyo hatta sanırım ızın kullanmayanlar6 mayıs gıbı erzuurm ktm ye gondereceklermıs. belkı bıızmkıdenıde gonderırıler. ktm de o kadare askerı tutmaz yanı. bırakır.

evet doğru söylüyosunuz canım aaaa dimi yani, aslından bende kullansaymışım keşke :kedi::kedi:

ayy askımı özledimm :asigim:

özlersinn tabii konu açıldıı aklınına geldi yine dimiiii opuyorumnanaktan bende çoookkk özledmm yaa Şeniz

evet doğru söylüyosunuz canım aaaa dimi yani, aslından bende kullansaymışım keşke :kedi::kedi:

ayy askımı özledimm :asigim:

ben de özledim kapatın şu muhabbeti sabah sabah kudurduk :roflol::jeyyar:

cano bence de bırakırlar ne edecekler kız o kadar askeri bi aarada

ben de özledim kapatın şu muhabbeti sabah sabah kudurduk :roflol::jeyyar:

cano bence de bırakırlar ne edecekler kız o kadar askeri bi aarada

yaww harbi kudurduk hee, bu 331'lerde amma azgınmış hee dicekler :roflol::roflol:
Şeniz

bencede azgınlar olduk burda hepimizn aklı başka yere kaydıı . ama nası kaymasn yaa kaç aydırr özledikk ayrılıktann oyy oyy kaydirigubbakcemile3

kız iden alamamışn al tabi bi kollarınaa olumunekankayizsmile

şişştttt
kızlar bu konusmakar kotu yere gıdıyo duruunnnnnn. kendınıze gelın kaydirigubbakcemile3

evli bayanlar sizde benımle ayı seylerı yasıyormusunuz.
özledım tartısmasız askımı sevgılımı herseyımı. bunlar ayrıı bı yerde dursun
lakın bırde baska yonu var her an yanımda olmasının bana verdıgı guvenı rahatlıgı ozledım meger ne cok sey ıfade edermıs bana. ne cok rahatlatırmıs hayatımı. bır erkegı ozlemenın lıbıdosundan bahsetmıyorum . daha baska bişi . bir erkekgın yanında olması. onun orda bı yerde senın her zor durumda yanında olabılme sansı bıle ne mıuhımmıs ben en cok askedeyken bunu anladım. 5 yıldır sadece delıce severdım artık bılıyorum kı sevgının yanında benımle olması bırseye karısmasa bıle sadece yanımda olmasının bıle hayatımı ne cok kolaylastırdıgını bılıyorum .

sadece evli olanlarmı yazabilir buna yanii ama inan aynı şeyleri hissdiyorzz yolda yürürken bile elimi tutan birinn olması herşeye bedellmiş çünkü orada senin elini tutan o adam her yerde senin yanında daha ne olsunn .. :gitme: mafoldumben özledmmm.....

mafoldumben

YOK CANIM SADECE EVLILER DEGIL ELBET sizlerde yazabılırısnz . evlılyken durum bıraz daha farklı oluyo. aıleler cekılıyo ve herseyle ıkı kısı yanlız kalıyo hayata karsı. ve bı taraf olmayın ca dıger taraf herseyın kendı basına yapmak zorunda kalıyo. nısanlıyken vea sevgılıyken bıraz daha gezıp tozup eylenmek hayaller kurmakla gecıyo zaman . hayatın gerceklerıyle pek yuzmesmıyoruz.
gercekten ınsanlar es olarak yaratılmıs buna ınanıyorum artık. kadın ve erkek ayrılmaz bırbırıne muhtac bırer yarımmıs.

ayneen begycim katılıyorum sana şuan okadar boşki hayat o yokken herşey eksik gibi elimi tutmasını bana sarılmasını öpmesini,bakışlarını herşeyini öyle çok özledimki artık dayanılmaz bi hal alıyo bu. gittiği günden beri görmüyorum onu belkide buyüzden bukadar hissediyorum eksikliğini benim gibi varmı aranızda sevgilisini gittiği günden beri görmeyen bilmiyorum ama çok özlüyorum dayanamıyorum artık :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

yine duygusala bağladık ama ne yapalım kiii ( canım msnde falan gelmiomu çarşı izninde kameradan görürsün canmcmm

geliyo cnm msn e ama şimdiye kadar sadece bikere açtı kamerayı göstermiyo kendisini naza çekiyoo :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…