canım ayn ıdert bendede var 28 noısanda bellı olur dıyo. beklıyorum bakalım bı bellı olsa.
size ne beeee kullanır kullanır aaaaaaklava: ben de oklava bak klava:
:roflol::roflol:
kız meraklı bunlarr özel hayatınızda olsun canm arada :) olumunekankayizsmile
:roflol::roflol:aklinialirimsmile
üüf bekleyecez artık gülo
tarih falan asılmamış bi yere onlarda. kurye merkeze gitmiş ordan sölemişler başyayla karakolu çıkışlar 17 mayıs demişler
bakalım sonra bi haber gelirse bekleyecez artıkın
evet doğru söylüyosunuz canım aaaa dimi yani, aslından bende kullansaymışım keşke :kedi::kedi:
ayy askımı özledimm :asigim:
evet doğru söylüyosunuz canım aaaa dimi yani, aslından bende kullansaymışım keşke :kedi::kedi:
ayy askımı özledimm :asigim:
evet mecbut beklıcez ama bızımkılerın ktm cıkısları var gunvenlı yoldusurumuna gore gıdecek askerlerın hepsını bırıktırıp goturuyorlar. belkı dıyorum ızın kullanmayanlarla berabeer cıkarırlar . 1 kısı ıcın bıdaha yol cıkarmaz gıbımıze gelıyo hatta sanırım ızın kullanmayanlar6 mayıs gıbı erzuurm ktm ye gondereceklermıs. belkı bıızmkıdenıde gonderırıler. ktm de o kadare askerı tutmaz yanı. bırakır.
ben de özledim kapatın şu muhabbeti sabah sabah kudurduk :roflol::jeyyar:
cano bence de bırakırlar ne edecekler kız o kadar askeri bi aarada
yaww harbi kudurduk hee, bu 331'lerde amma azgınmış hee dicekler :roflol::roflol:
Şeniz
oyhhhh alacam kollarıma az kaldıı =)))
şişştttt
kızlar bu konusmakar kotu yere gıdıyo duruunnnnnn. kendınıze gelın kaydirigubbakcemile3
mafoldumbensadece evli olanlarmı yazabilir buna yaniiama inan aynı şeyleri hissdiyorzz yolda yürürken bile elimi tutan birinn olması herşeye bedellmiş çünkü orada senin elini tutan o adam her yerde senin yanında daha ne olsunn .. :gitme: mafoldumben özledmmm.....
sadece evli olanlarmı yazabilir buna yaniiama inan aynı şeyleri hissdiyorzz yolda yürürken bile elimi tutan birinn olması herşeye bedellmiş çünkü orada senin elini tutan o adam her yerde senin yanında daha ne olsunn .. :gitme: mafoldumben özledmmm.....
sadece evli olanlarmı yazabilir buna yaniiama inan aynı şeyleri hissdiyorzz yolda yürürken bile elimi tutan birinn olması herşeye bedellmiş çünkü orada senin elini tutan o adam her yerde senin yanında daha ne olsunn .. :gitme: mafoldumben özledmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?