331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi kere izinde gördüm 8 mart ile 14 mart arası
bi de yemin töreninde 25 aralık ile 27 aralık arası
başka yok

nazlanmak ne demek ya sen okdr özlemişsn.. ben özellikle kameralı bilg ge diye bi gün önceden bile söylüorm ama o ztn geçioo.. seni görüyomu peki sen kamera açıomusn ona

bişey olmuyor melitam yanında olmadıktan sonra üzülme gördüm ama otobüse bindim bitti yani

bnde bi mart sonunda gittim işte anne babasıyla bi evci çıkardık ama o otobüse binme sahnes ne fenaydı ya nası ağladık ikimzdee offff senağlama

ee kızlar ne gıbı degısıklıkler ve nası karsılama dıusınuyorsunuz bunları konusalımda ıcımız acılsın bırz ya. ne gıbı surprızler dusunuyorsunuzu tıyo verın bakem

nazlanmak ne demek ya sen okdr özlemişsn.. ben özellikle kameralı bilg ge diye bi gün önceden bile söylüorm ama o ztn geçioo.. seni görüyomu peki sen kamera açıomusn ona

yok hayatım banada açtırmıyo burda birsürü sap war açma sen diyo
aslında bende bi ara gitmek istiyodum ama o telefon bile kullanamıyo orda gidince haberleşemeyiz diye gitmedim zaten tekrar bi ayrılık sahnesini daha kaldıramam heralde
çok özledim çookkk senağlama senağlama

ŞAFAK 35 BENIM. izmirim ya
sızler ne guzel 20 lerdesınız

ayy seninde izin kullanmışş.. olsun cnm napıcaksn sağ salim gelsinlerde opuyorumnanaktan

evt azgınlık oldumu herkes burda delikafadulden konuda sarmıo tabi dimiii mirmirmirmir

Yıldız tilbeden hani gitmesen diyorum şarkısını dinliyodum (

ben dinlemedm o şarkıyı bi bakimm .. beni unutmada güzelmişş emre aydının boshayallersmile

ayy seninde izin kullanmışş.. olsun cnm napıcaksn sağ salim gelsinlerde opuyorumnanaktan

EVET cnm sagsalım gelsınlerde bırkac gun fazla beklerız tabı. ozlemler ıyıce hat safada artık tavan yaptı herkeste .

ben artık özlemicem sinirimi bozdu akşam akşam
ne hali varsa görsün özlemicem işte özlemiiceeeemmmmm

ben artık özlemicem sinirimi bozdu akşam akşam
ne hali varsa görsün özlemicem işte özlemiiceeeemmmmm

sen sus zaten hıc konusma . ıı ce ozlem basımıza vurmusken azını acma. valla bı delı anımıza gelırsın haslarız senı kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…