wala biri dokunsada ağlasam
he bide gözlerim şişmese
aslında gözlerim şişmese ağlarım kimsenin dokunmasına gerek yok içimi şişirdi akşam akşam ama işte neyseee sinirliyim ona şuannn
selam kızlar bugün iyi kaynatmısınız gelemedim yeğenimin ameliyatı vardı iyi çok şükür meleğim:Saruboceq:
Kızlar 29 tl ye balayı uçak bileti buldumnasıl ama =))
yalnız istanbulun öbür ucu sabiha gökçenden kalkıo :s
bide aranızda bodruma giden varmı nasıl bi yer tavsiye ediyormusunuz??
damla ağvaya gittim geçen seneden önceki sene adını ver bakiim çoğunu biliyorum otellerin
sağol tatlım tek yumurtalıgı yukarıdaydı ve hareketliydi o sabitlendi fıtık ve sünnetooo baya kaynatmış kızlar sırnaşık şey . geçmiş olsun gamiş ne ameliyatıydı??
sağol bebeişim iyi şimdiGünaydın kızlar
Gamişcim geçmiş olsun inşallah iyidir
sağol canımgünaydınnn,, gamzem geçmiş olsun canım
sağol bebemGünaydın sabah kahvaltıları sıcak ekmekler
gamiş geçmiş olsun anam
ya bizmkinin asker arkadaşının oteli varmış orda =)))
askerlik bi halta yarasın bi zahmet =))
Tree Tops Park Hotel
al canım çok güzel biyer ya, ben hep sesli sakin bi yer olsun orman içinde olsun istiyodum, zaten yeterince geziyoruz, akdenize egeye gitsem ne olucak sanki
valla ben ağvaya gitmeyi düşünüyorum güzellerim, balayını böyle romantik sessiz geçirmeyi istiyoruz, seneye akdeniz ege falan düşünüyoruz, zaten oralar eğlence yerleri biz balayında eğlence düşünmüyoruz :asigim: valla sizlere tavsiye ederim güzellerim, zaten düğün için çok masraf yapıyoruz, bide balayına o kadar para dökemem, sonuçta sıkıntısını gene kendimiz çekicez :1hug:
damlaa tree tops a gittinmi gidicekmisin
ben gittim tavsiye etmeem cnm havuzu çocuk havuzu denizede baya uzak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?