331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wala biri dokunsada ağlasam
he bide gözlerim şişmese
aslında gözlerim şişmese ağlarım kimsenin dokunmasına gerek yok içimi şişirdi akşam akşam ama işte neyseee sinirliyim ona şuannn

wala biri dokunsada ağlasam
he bide gözlerim şişmese
aslında gözlerim şişmese ağlarım kimsenin dokunmasına gerek yok içimi şişirdi akşam akşam ama işte neyseee sinirliyim ona şuannn

anlatıp rahatlamak ıstersen anlat

selam kızlar bugün iyi kaynatmısınız gelemedim yeğenimin ameliyatı vardı iyi çok şükür meleğim:Saruboceq:

Günaydın kızlar
Gamişcim geçmiş olsun inşallah iyidir

Günaydın sabah kahvaltıları sıcak ekmekler

gamiş geçmiş olsun anam

Kızlar 29 tl ye balayı uçak bileti buldum nasıl ama =))
yalnız istanbulun öbür ucu sabiha gökçenden kalkıo :s
bide aranızda bodruma giden varmı nasıl bi yer tavsiye ediyormusunuz??

Kızlar 29 tl ye balayı uçak bileti buldum nasıl ama =))
yalnız istanbulun öbür ucu sabiha gökçenden kalkıo :s
bide aranızda bodruma giden varmı nasıl bi yer tavsiye ediyormusunuz??

kız 29 tl mi :S, nasıl yani, ben sabiha gökçene çok yakınım iden söle bakem bana, ve balayına karar verdinizmi ben karar veremedim, ölüdenize gitmek istiyoduk ama o kadar otel baktım netten, h,ç güzel biyer yok, olsada günlüğü 300den başlıyo, ağvada bi yer buldum mükemmel ötesi, ormanın içinde gölün yanında ve denizde çok yakın, istersen sitesiini gönderebilirim, otel odası mükemmel ve jakuzisi falan var :kedi:

balayı için mi

ben bebeim balayı için bpdrumda o kadar para harcayacağıma

değişik bi yer olsun yunanistan olsun kıbrıs olsun tunus olasun böle yerler tercih edeceğim

aynı paraya denk geliyor hem de bi değişik

damla ağvaya gittim geçen seneden önceki sene adını ver bakiim çoğunu biliyorum otellerin

damla ağvaya gittim geçen seneden önceki sene adını ver bakiim çoğunu biliyorum otellerin

Tree Tops Park Hotel
al canım çok güzel biyer ya, ben hep sesli sakin bi yer olsun orman içinde olsun istiyodum, zaten yeterince geziyoruz, akdenize egeye gitsem ne olucak sanki

valla ben ağvaya gitmeyi düşünüyorum güzellerim, balayını böyle romantik sessiz geçirmeyi istiyoruz, seneye akdeniz ege falan düşünüyoruz, zaten oralar eğlence yerleri biz balayında eğlence düşünmüyoruz :asigim: valla sizlere tavsiye ederim güzellerim, zaten düğün için çok masraf yapıyoruz, bide balayına o kadar para dökemem, sonuçta sıkıntısını gene kendimiz çekicez :1hug:

ya bizmkinin asker arkadaşının oteli varmış orda =)))
askerlik bi halta yarasın bi zahmet =))

ooo baya kaynatmış kızlar sırnaşık şey . geçmiş olsun gamiş ne ameliyatıydı??
sağol tatlım tek yumurtalıgı yukarıdaydı ve hareketliydi o sabitlendi fıtık ve sünnet
Günaydın kızlar
Gamişcim geçmiş olsun inşallah iyidir
sağol bebeişim iyi şimdi
günaydınnn,, gamzem geçmiş olsun canım
sağol canım
Günaydın sabah kahvaltıları sıcak ekmekler

gamiş geçmiş olsun anam
sağol bebem
ya bizmkinin asker arkadaşının oteli varmış orda =)))
askerlik bi halta yarasın bi zahmet =))

bencede sağlam bi indirim yapsınlar
hepinize günaydın bağğyanlarrr

Tree Tops Park Hotel
al canım çok güzel biyer ya, ben hep sesli sakin bi yer olsun orman içinde olsun istiyodum, zaten yeterince geziyoruz, akdenize egeye gitsem ne olucak sanki

damlaa tree tops a gittinmi gidicekmisin
ben gittim tavsiye etmeem cnm havuzu çocuk havuzu denizede baya uzak cnm

ben balayını annemlerin yazlıgında geçirmiştim :icecream:

damlaa tree tops a gittinmi gidicekmisin
ben gittim tavsiye etmeem cnm havuzu çocuk havuzu denizede baya uzak cnm

canım havuza grmem, denizede girmek için gitmiyorum, orman içinde gölün yanın sessiz şirin bi yer, odalarıda çok güzel gözüküyo, odaları nasıl o de bakem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…