canım havuza grmem, denizede girmek için gitmiyorum, orman içinde gölün yanın sessiz şirin bi yer, odalarıda çok güzel gözüküyo, odaları nasıl o de bakem opuyorumnanaktan
hayatım odalar değişik jakuzili var şömineli var göle bakan var karaya bakan var tabi bunlar hep fiyat değiştiriyo meselaa bize göl manzaralı demişti ama kara tarafını vermişti.
odalar fena diil idare eder ama yataklar biraz küçük :)) biz orda 3 gün kaldık aşkitomla ve hayatımızın en kötü 3 günüydü tabi beraber olmak herşeye değer ben kimseye tavsiye etmem tatlım ama yinede siz bilirsiniz. orası tam böyle emeklilerin yaşlıların kafayı dinleyebileceği biyer çünkü otel ve dereden başka biyer yok otelden çıkkam istesen merkeze gitmek zorundasın mesafeside baya var yollarıda bozuktu biz gittiğimizde şimdi ne durumdadır bilmiyorum. orda yaşayan insanlarda bi tuhaftı garip garip bakıolardı ben rahatsız olmuştum şahsen.bidaha para werseler gitmem internetten bakıp otelin resimlerine aldanmaa eğlence adına hiçbişey yok illa ağvaya gidicem diyosan o otelin karşısında alesta otel var ona gidin derim her akşam insanlar orda müzik eşliğinde yemek yerken eğlenirken derede gezinti yaparken biz kedinin ciğere baktığı gibi onlara bakıyoduk tatlım...
ya canım biz orayı orman içinde sessiz bi yer diye seçtik, aslında ben seçtim koçiş asker biliyosunki :roflol: ya ne blim balayını romantk sessiz geçirmek istedim, ne bilim burayıda bulunca çok aklıma yattı, zaten balayında havuza denize falan girmem, hep baş başa oluruz kendimizi dinleriz diye şey ettiydim ama çok mu kötü ya, odaları çok güzel, senin dediğin yerede baktım ama otel odaları o kadar güzel değel yaw bilmiyorumkismile
gunaydın kızlar
balayı ıcın bence cok para harcamayın denıze yakın bır otel olsun yeter. cnku her balayı yatak odasında gecıyo zatı. o oarayla bır sene sonra cıkarsınız tatıle
ayrıca dun soru sordum kımse cvp vermedı. eslerınız glınce napcaksınız surprızler neler. tıyo verın hazırlıklara ufaktanm baslayalım
yaa off biz şimdi nereye gidicez balayına yaaa, jakuzili bi otelde kalmak istyoruz biz
jakuziiii
yaa off biz şimdi nereye gidicez balayına yaaa, jakuzili bi otelde kalmak istyoruz biz
ben saçımı boyadım farklı bir saçla görcek beni sık sık geldiği için kilo verdiğimi anlamayabilir gerçi daha tam veremedim ama saçıma şaşırcak sempatiksalakcinni sen neler düşünüyosun
he anam jakuzi :kedi:
ya öle bildiğiniz güzzel ve ucuz bi yer varmı yaa oofff mafoldumben küvet olsada olur annem ya
canım daha karar vermedım. kendımle ılgılı degısıklıkler kolay bı kuafor bı degısık elbıse tamam. ama surprız hazırlasakmı acab adıyorum sole bı otele rezervasyonmu yaptırsam.
evde bı ortammı hazırlasm bılmıyorum. yada bı partı gıbı bısı dısarda arkadaslarla. ne bılım aklıma baska bısı gelmıyo
ha benimde aşkıma süprizim var =)))
perdeler alıncak gelinlik kına kıyafeti halı beyaz eşya mutfak ıvır zıvırları yatak odası oturma odası salon takımı yemek masası falan filan =))
ha benimde aşkıma süprizim var =)))
perdeler alıncak gelinlik kına kıyafeti halı beyaz eşya mutfak ıvır zıvırları yatak odası oturma odası salon takımı yemek masası falan filan =))
iden süpriz bumu cnm sakın çocuğun yüreğine inmesin gelir gelmezz :))
oyyy o günleri çok özledim evimize gelen her yeni eşyaya nasıl heyecanlanıyorduk muhteşem bi duygu:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?