331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damlam bence de melitayı dinle gitme oraya beğnmeyeceksin bak...

adalar da heç fena fikir değil canzöüm

guzum ben zayıflıyorum o şekilde hazrılanıyorum

belki yüzüm de verirse kilo kahkül kestireceğim

çiçeğim iç çamaşırı neyim var alengirli

bi ten rengi almam lazım ihtiyacım var o rengim yok

arkadaşlarınızla dışarda bi eğlencve güzel olur bence

bende ole dusunuyorum cnm . bakalım eger arkadasları organıze edebılrsem ole dusunuyorum 2-3 saat s-dısarda eglenıp evımıze yada otelımeıze gecerız

kız zatı bır sure eğlenıp gene yanlız kalırız. hem daha ıı olur ballandırrırım bıraz olayı. yanlız ısın kotusu dr dedıkı esın gelınce beraber olmadan bana gelın onada ılac yazayım kullansın ıı ce temızlensın ıcı ondan sonra beraber olun dıyo. bılmıyom napcaz.

ha benimde aşkıma süprizim var =)))
perdeler alıncak gelinlik kına kıyafeti halı beyaz eşya mutfak ıvır zıvırları yatak odası oturma odası salon takımı yemek masası falan filan =))

sen zatı komple surprız adama ben olsanm gelmem o askerden kalırım orda bee

oyyy o günleri çok özledim evimize gelen her yeni eşyaya nasıl heyecanlanıyorduk muhteşem bi duygu:asigim:

ah gamıs ya demı en ufak bı ignede bıle sevınıyodu ınsan

ben bilmem valla kendi tercihi
ha daha elektrik doğalgaz su işlerinide halletcek sıfır ev hepsini bağlatması lazım
arabasının muaynesi olcak
üüfff garibime yazık bee =))

ooooyyy sen böyle sayarken benim içime fenalık geldi kızz
walla yazık çocuğa ama müstahak onlara yapsınlar işleri ne öle kız almak kolay hihoyyyt

walla güz ben yapıyım biraz bişeyler diyorum hayır gelnce beraber yaparız diyo eyi dedim bende hiç bişey yapmıyorum
melitacım haklısın canım kolay deil öyle 5 ay beklet sonra gel hazıra kon koştursun biraz demi
ama erkek milleti işte hiç bi şekilde bilmezler değer kıymet ben eminim çünkü bunların genlerinde var öküslük sen istersen yağla balla istersen koştur coştur yok anam bilmezler değerrrrr
he ama burunlarını sürtsen biraz daha fazla değer verirler bunlara kötü olmak lazım kötüüü
oyhhh içimde biriktiriyorum ben bunları =))

familybelvedere
kıslar buna bi bakın bu nasıl aktiviteler, odalar, ve otel nasıl bi bakında fikir verin yaa

familybelvedere
kıslar buna bi bakın bu nasıl aktiviteler, odalar, ve otel nasıl bi bakında fikir verin yaa

canım güzele benziyo valla manzarası fln hoş odaları pek iyi değil gibi ama idare eder küveti var yeter size :)))

bunun daha sadeleri var onlardan düşüünüüm

iden kız senin durumun benmkiyle aynı valla aynı sorunlar alınıcaklar bnmde sevgilim gelince bizi beklio doğalgaz bilmem ne hepsi aynen ama ondann önce biz balayınaa inş kıbrıs yada fethiye tercih edicez ama büyük ihtimal kıbrıss opuyorumnanaktan özledimm ya gelsede Şeniz

begy ihtiyaç olan kısmı delik zati cnısım

ben bayıldım. alısverıs lısteme ekledım hemen :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…