arkadaşlarınızla dışarda bi eğlencve güzel olur bence
Ya şu balayına gitmek bile gerekszi belki gidince elimize bişey geçmicek ama ilerde bi balayına bile gitmedik demeyelim işte =))
Gamiş bende zayıflamak istiyorum ama sürekli yiyorum :S nolcak halim bilmiyorum ben zayıflamak istedikçe kilo alıyorum((((
Güz bence tam tersi gamiş gibi düşünmüyorum arkadaşları istemeyebilir otelede gerek yok çünkü o çalışmadı ve sen tek başına uğraştın durdun maddi durumu bilmesemde gerek yok bence ama güzel yemekler yapıp önce karnını doyursan sonrada (+18) =)))
bi romantik müzikle beraber daha hoş olur onun tek özlemi yemek ve sensindir bence =))
ha benimde aşkıma süprizim var =)))
perdeler alıncak gelinlik kına kıyafeti halı beyaz eşya mutfak ıvır zıvırları yatak odası oturma odası salon takımı yemek masası falan filan =))
oyyy o günleri çok özledim evimize gelen her yeni eşyaya nasıl heyecanlanıyorduk muhteşem bi duygu:asigim:
ben bilmem valla kendi tercihi
ha daha elektrik doğalgaz su işlerinide halletcek sıfır ev hepsini bağlatması lazım
arabasının muaynesi olcak
üüfff garibime yazık bee =))
familybelvedere
kıslar buna bi bakın bu nasıl aktiviteler, odalar, ve otel nasıl bi bakında fikir verin yaa
begy ihtiyaç olan kısmı delik zati cnısım[/Q
hııııı bakk senn dimii burdan görmedmm yaa güzelmişş ozmnn kullanışlıı yazın olmaz ama sıkıntı basarr bidee :kedi:
begy ihtiyaç olan kısmı delik zati cnısım[/Q
hııııı bakk senn dimii burdan görmedmm yaa güzelmişş ozmnn kullanışlıı yazın olmaz ama sıkıntı basarr bidee :kedi:
gülo sıkıntı basarsa üzerinden çıkarmadan gir bi duş al sende ıslak ıslak fena olmaz hani:)))))))
gülo sıkıntı basarsa üzerinden çıkarmadan gir bi duş al sende ıslak ıslak fena olmaz hani:)))))))
kızz allah iyiliğinii delikafadulden çoştuk yine valla bizim başımıza vurmuş herkes son haddine gelmiş yaniii delikafadulden başka ne yapsakkiii delikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?