331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damlada yolunu bulmuş işte yaz günü jakuzii tabii götürün valla kızlarr bulmuşken kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

evt canımcımm bende onu diyorum ya fenalardayız kii açılıp duruyo konuu opuyorumnanaktan

haklısın valla durumlar vahım sanırsam genel kurmaya yazımı yazssak

ya gönderin ya biz gelek diye mi yazı yazalım?

ayy kızlar çok güldüm valla azgın garılar

çoştuk çoştuk bildiğin gibi değill :roflol: sende az diilsin kızz bende baktım önceki yazılarada jakuzi jakuzi tutturmuşun yanii :teytey:

BEGG YE aynen katılıyorum sen napcan jakuzının ıcınde. dus neyne yetmıyo. mıllet suyu bulamıyo :roflol::roflol::roflol:

ona jakuzi bulamazsak

leğenini kapıp yine yapacak fantezisini o takmış kafaya bi kere:))))))

bakır leğen olmasın ama :)))))

ayy valla gülmekten ölcemm ama ölmemem lazımm daha çok işim varr hehehehe :))

damla kız sesin çıkmıo adı bile geçince jakuzinin fena oldun heraldee :)))) delikafadulden ne fantaziymiş yavrumm illa jakuzi olmadı küvett :))) o yüzden deniz falan istemiosn adamı küvete atıcakk delikafadulden

kızlar gülmekten bayılcam gerçekten bu sıralar hepinize bi haller olmus vaziyet pek vahim :jeyyar:

Allah belanızı emiii, ben yokum burda ama arkandan konuşuyonuz hıh
ama varya karnım ağrıdı gülmekten

Allah belanızı emiii, ben yokum burda ama arkandan konuşuyonuz hıh
ama varya karnım ağrıdı gülmekten

anacım sende tuturmusun bi jakuziii :roflol:

ilarzu ben öyle bişey giyecek olsam kasıntıdan ölürüm kaydirigubbakcemile

aman tamam be vaz geçtim jakuziden :dilcikar: otel bulun bana yaaaaa mafoldumben

kızlar gülmekten bayılcam gerçekten bu sıralar hepinize bi haller olmus vaziyet pek vahim :jeyyar:

TUZUN KURU DEMI GELIYO..

anacım sende tuturmusun bi jakuziii :roflol:

]ilarzu[/B] ben öyle bişey giyecek olsam kasıntıdan ölürüm kaydirigubbakcemile

ben denıcem valla guzel bısıye benzıyo
bu damlanın adı jakuziyedamla olsun artık :roflol:

hahahah koptum kızlar yaa allaah iyiliğinizii versin durum gerçekten vahiimm herkeste ayrı bi dert kimi jakuzi kimi seksi iç çamaşırı ıslak kuru fln hahah karnıma ağrılar girdii delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…