331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bende çookk güldmm yaa ilahii sizi yanii :))))

damlacım benden sana tavsiye biz gittik kaldık bu otelde ve çook memnun kaldık jakuzi yok ama bak haberin olsun kaydirigubbakcemile3 ama orman içinde süperr fethiye green forest canm

valla kuru bide cumartesi doğumgünüm değmeyin benim keyfime aklinialirimsmile

ohh maşallahh allah arttırsınn bizde köfteci kedisi gibii candan ağzımız açık bakıorzz iştee ne yapcann delikafadulden bi tuzumuzu kurutamadukk kiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh maşallahh allah arttırsınn bizde köfteci kedisi gibii candan ağzımız açık bakıorzz iştee ne yapcann delikafadulden bi tuzumuzu kurutamadukk kiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heheheh az kaldı begy bizimkide kuruycak 25 gün sonraa delikafaduldendelikafadulden

ne özelliği var canım ölüdenize yakınmı aktiviteleri ne

ohhohhhhh. kızlar cok actık sanırım konuyu baya dagıttık. KONUSUYA DEGISTIR YAPAYIMMI

son bır ayımız kaldı sole sıkılasma programı lazım platese baslasam dıyorum sızler neler yapıyorsunuz. elınce plastes cd sı olan varsa e maıl atabılrıse super olur

biz gittiğimzde çok sakindi havuza ağaçların içinde herşey dahil programları yemekleri falan çok güzeldii hamaklar var hepsi orman içindee bende büyük binalı otelleri sevmem oyüzden orayı netten bulduk gittik ve beğendik denize 10 dk gün içinde ücretsiz otelin servisi var seni denizn önüne kdr bırakıo ki zaten denizn dibinde otel yok fethiyede olanlarda güzel değil canm.. ölüdenizde biz yatturlarına katıldık bi gün sürüyo ve çok güzel yerlerri görüyosun ve denize giriyosun tertemzzz sularda :) bide yunus falan kiraladık denize açıdık başbaşaa anlarsınn yaaa :)) süper yani alternatfifler sana bağlı ama doğası harikaa biz yine aynı otele gdicez bile belki canımcımm :1hug:

yaa ewet kızlar yeri gelmişken sorıyım bende aranızda şu sıkılaşma jellerinden kullanan varmı hiç bilmiyorumkismile

anacım sende tuturmusun bi jakuziii :roflol:

ilarzu ben öyle bişey giyecek olsam kasıntıdan ölürüm kaydirigubbakcemile

:roflol:

canım aktiviteler

40 cm çapında leğenlerde yıkanıyormuşsun köpüklü köpüklü :roflol:

bence damlanın adı jakuziyedmla olmasın çok belli olan bişey olmasın

jadamla olsun biz anlarız hem her yerde kullanırız da :))))))

öldürecek bu kız beni

o sıkılaşma şeysi bi işe yaramıyormuş

anlık canısız 24 saatlik bişey sonra yine aynısın

40 cm çapında keğen hahahha hemde köpüklü köpüklüü benmde gidezim geldi bakkk :roflol:

yaa ewet kızlar yeri gelmişken sorıyım bende aranızda şu sıkılaşma jellerinden kullanan varmı hiç bilmiyorumkismile

ben kullanmaya calıstım amam sureklı kullanamadıgım ıcın etkısını gormedım . ınanmıyorum pek ıse yaradıgınada

ılarzu haklısın sadece bızım anlıcamız bısı .
jamla- jadamla-damlaja- damja
legen esprısıde super he

ya kızlar hepinizi öldürücem hee arzu hele seni senden beklemezdim sen hanım kızdın, yok pardon o dantelli şeyi ekleyende sen demiiii seni gidi senii sende az değilsin vallaha napım kızım erkeğim çok özledimmmmm :roflol::roflol::roflol: ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayy koptum resmen yaa ama kızlar jadamlayı beğendim tuttum yane alkisalkisalkis

aaayyyyyy bayılıcaamm şimdii gülmekten kızlarr yiteerr yaaaa yiteer yaaaaadelikafadulden

ayy muhababet süper oldu yanii yanyana gelsek ne kopucazz desenizee daha nelerr varr bizdee nelerrr olumunekankayizsmile

erkekiiimmmii bende özledmm yaaa çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk :asigim: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…