331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız begyy o otelin fiyatı ne

canm gidiceğin dönemde önemlii sezon zamnı daha fiyatlı oluyo ama herşey dahil sistem olduğu için kişi başı 100 civarıdır sanırm balayı indirimide yapıolar ama bide otele para verme turla git araştır tur fiyatlarını daha uygun olabiliyo biz öyle gittik güvenilir bi yer olsun tabi.. bayanssulusmile

anladım canım sen kimle gittin bakem :jeyyar:

meraklı melehat iş başında yinee kaydirigubbakcemile3 kız sen aldığın bilgilere bakk bilmiyorumkismile kıskıssda gülüooo :jeyyar:

anladık bizzz begy aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

jadamlammmm :))))))

söyle arzummmm kız sana bişey sorucam, ben dün kınada giyeceğim elbiseyi aldım, bindallıcan önce giyicem, rengi turkuaz mavisi ama açık renk değil çok güzel rengi, benim gözlerimde yeşil ya ne renk makyaj yapabilirim hıı opuyorumnanaktan

bence siyah yapmalısın makyajı tatlım mawi yda yeşil tonlarında yaparsan çok boğar bencee siyah daha iddalı olur

damlam koyu siyaha yakın gri yap burna yakın kısma hafif bi turkuaz at

yada koyu renk yap , sadece göz altına pırıltılı bir eyeliner çektir o da olabilir şekerparem

sen her halinle güzel olursun zati

şafak 25 turkbayragi
:asigim:akannehir

damlam koyu siyaha yakın gri yap burna yakın kısma hafif bi turkuaz at

yada koyu renk yap , sadece göz altına pırıltılı bir eyeliner çektir o da olabilir şekerparem

sen her halinle güzel olursun zati

arzum çok sağol bebişim benimmm zemuszemus senden bişey rica edicem yaparsan çok çok çok sevinirim, o anlattığın makyajı kendinde uygularmısın, bende senden bakarak yaparım meleğim nolur ya bana bu iyiliği yaparmısın :kedi: benimde elim çok iyidir, grafikerliğin verdiği i beceri :kedi: yani yaparsan bende senden bakarak yaparım yawru, kuaföre yaptırmak istemiyorum da :1hug:

damla gözünü yakın çek koy meleğim bana gözünü göstert

seni,n o gözlerine kurban jadamlam

makyajı yapıp koyarım cüğerim

aynısnı da sen yap koy eksikleri düzeltiriz reçelim

mavi eyelinerden vazgeçtim sadece siyah yapacam sana

bi yere de turkuaz atarım çok hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…