331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavi eyelinerden vazgeçtim sadece siyah yapacam sana

bi yere de turkuaz atarım çok hafif

tamam sefkilim benim sen en iyisini yaparsınn ayy çok mutlu oldum hihoyyytŞenizkaydirigubbakcemile2:lepi:delikafadulden:sm_cool::roflol:

sen de yaparsın şeekrparesim merak etme

ben bi şevkim gelsin hemen sana yapacam

önce şu makyaj yarışması için bi çalışam sonra sana yaparım daha vaktimiz var ne de olsa

ohh makkyajlarda yapılmışş zemuszemus off sevglim aşkım aradıdaa çok heyecanlandmm çookk özlediğimi söledmdeee bide 23 gün kaldı yaaa kalbim pır pırrr Şeniz Şeniz

ohh makkyajlarda yapılmışş zemuszemus off sevglim aşkım aradıdaa çok heyecanlandmm çookk özlediğimi söledmdeee bide 23 gün kaldı yaaa kalbim pır pırrr Şeniz Şeniz

23 mü o nasıl oluyo kızz

bizim uzak olduğu için yol izni var cnm artvinin köyünde olduğu için azcıkk sınırdaa yavrucağımmm :hulya:

gökhan türkmen -- dayanamam dinleyin kızlarrr

bir an olsun senden uzak
bir an olsun hayat mayat
neye yarar sensiz hayat
ben dayanamam ..
canim acir yokluguna
yarim kalir uykularim
neye yarar sarkilarim
gel dayanamam :çok üzgünüm:

bana fenalık geldii yaaaa kasıma çooook war daha :ecrin_bebek:

turkbayragi.....şafak 361.....turkbayragi
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza Şafak Sayıyorum Sana Kavu$maya ve $afak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya ...:asigim:
seni seviyorum askerimm..
turkbayragiSen Gelene Kadar Haram Bana Uykular Sensiz Yüzüm Gülmez Oldu Ne oLur Çabuk Geç Zaman..turkbayragi

günaydın kızlaaarr
kimse gelmemişmi daha :)
Şafak: 24
kaydirigubbakcemile2

GUNAYDIN KIZLAR .
ozlemım hat safada artık. sanırım son haftalar gunler hatta saatler daha zor gececek

katılıyorum sana guz cum artık iyice dayanılmaz bi hal alıyo
şu günler bir an önce bitsede kavuşsak artık
nasıl biticek bende bilmiyorum ama...

katılıyorum sana guz cum artık iyice dayanılmaz bi hal alıyo
şu günler bir an önce bitsede kavuşsak artık
nasıl biticek bende bilmiyorum ama...

nisan bıtse sanırım bıraz daha heyecan saracak o heyecanla acısı hafıfıler gıbı. hazırlıklar derken belkı bıraz daha az uzuluruz. 10 gun daha sanırım bole sıkılacagız.
sonra alısverıs saclar boyansın. kıyafetler alınsın. derken gecer ınsallah. ama cok ozledım yaaa

özledim teninin kokusunu özledim
özledim sımıscak nefesini özledim
özledim sohbetini o sesini özledim

gunaydın gamıs. hıc gorusemez olduk bak cok kızıyorum. hafta sonu bı toplantı yapalım dıyorum. cerenede haber verelım

evet canım cerenden pek haber yok yalnız geçenlerde mesaj yzdım cvp falan vermedi msj kendisine iletildi ama bana dönüş olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…